Did you know that reading reduces stress?
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Piros ászok - Ekönyv változatban két nyelven! - cover

Piros ászok - Ekönyv változatban két nyelven!

Edgar Wallace

Publisher: Fapadoskonyv.hu Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Edgar Wallace az angol krimi irodalom neves alakja számos regényt írt. Ebben akötetben három izgalmas bűnügyben nyomoz az általa megalkotott magán-detektívfigura, J. GReeder, aki jelentéktelen külsővel, ugyanakkor rendkívüli éles elmévelrendelkezik. KennethMcKey fülig szerelmes Margot Lynnbe, aki –miután a fiú egyszer véletlenül egyidős úr társaságában látja meg – érthetetlen módon megszakít vele mindenkapcsolatot. Ez az idős ember Mr. Wentford, a vidéken elzárkózottan élő öregember, pár nap múlva gyilkosság áldozata lesz, a tetthelyen pedig mintegy figyelmeztető jelként elhelyezve találják a kőr és káró ászt. A gyilkos személyének megállapításához az üldözöttként élő ember múltjának, valós énjénekfelkutatása szükséges.

Other books that might interest you

 • Csudalámpa - Ezüst mesekönyv - cover

  Csudalámpa - Ezüst mesekönyv

  Elek Benedek

  • 0
  • 0
  • 0
  A világ legszebb meséi. 
  Tartalom:
  Padmanaba 
  Ali herceg 
  Ámor és Pszíhe 
  A varázsturbán, a korbács meg a szőnyeg 
  Jó és Gonosz utazása 
  A hét boldog esztendő 
  Vilfridur Völufegri 
  Az átváltozás 
  Ámisz és Ámil 
  Az okos leány 
  A ládikó 
  A szürke ember 
  A világszép leány 
  A macska. 
  A szerencse városa 
  Giufa 
  A világlátott békák 
  Az arany gomb I
  A kőkastély 
  Az arany almafa 
  A veres ökör 
  Ázem és a tündérkisasszony
  Show book
 • Veszélyes szafári - cover

  Veszélyes szafári

  Miklós Tőke Péter

  • 0
  • 0
  • 0
  Egy fiatal osztrák építész, aki szenvedélyes vadász, és természetfotós barátja, a magyar rajztanár, közös szafárin vesznek részt Tanganyikában. Mindketten a maguk módján gyűjtik a trófeát, és veszélyes kalandokat élnek át – részben a vadállatok, részben a mindenre elszánt vadorzók „jóvoltából”. Az olvasó hű képet kap az afrikai szavanna élővilágáról, a környéken lakó emberekről, és egy vadászszafári mindennapjairól. 
  
  „...Amikor szemem sarkából megláttam a felém vágódó árnyat, ösztönszerűen arra fordítottam a puskacsövet; a ravaszt azonban egy gondolattal előbb rántottam meg, s így a golyó ártalmatlanul süvített el a vad mellett. Életemben soha nem lőttem még „elefántágyúval”, és a nehéz Cordite Express visszalökő ereje hanyatt döntött, akár egy rongybabát.
   A következő pillanatban már rajtam is volt az őrjöngő fenevad, és a puska kihullott kezemből...”
  Show book
 • Elon Musk és a fantasztikus jövő feltalálása - cover

  Elon Musk és a fantasztikus jövő...

  Ashlee Vance

  • 0
  • 0
  • 0
  Napjainkban kevés az olyan inspiráló személyiség, aki hajthatatlansága és eredeti látásmódja révén számos technológiát forradalmasítva, több területen is maradandót alkot. Elon Musk ilyen példakép: valóságos látnokként vitte sikerre eddigi vállalkozásait, többek között az elektromos autókat fejlesztő Tesla Motorst és a kereskedelmi űrutazást megújító Space X-et.Különösen nehéz életutat járt be, mire a Szilícium-völgy egyik legismertebb vállalkozója lett. Gyermekkorát Dél-Afrikában töltötte, ahol zsenialitása miatt kilógott a sorból. Később innovatív üzletemberként nem mindennapi kockázatokat vállalt, így sokszor szinte az alapoktól kellett újraépítenie birodalmát.Buktatókkal és sikerekkel teli története önmagában is lenyűgöző, Elon Muskot azonban leginkább az teszi szuperhőssé, hogy modern technológiai megoldásaival, környezettudatos módon keres válaszokat korunk kihívásaira: a jövő izgalmas, optimista képét festi elénk.
  Show book
 • Egy kis béka szíve II kötet Az első lépések az érettség felé - cover

  Egy kis béka szíve II kötet Az...

  Gheorghe Vîrtosu

  • 0
  • 0
  • 0
  Könyvet olvasni, oldalról oldalra végigpásztázni egy képregény oldalait, akár egy filmet követni, nagyon sokban hasonlít egy utazás kalandjaihoz. Amikor egy könyvnek több kötete is van, amikor egy sor mellékmese találkozik a főmese vonalaival, ez az út viszontagságokkal teli, mert hosszú út áll a hátad mögött, csodálatos tájakkal, meglepő kitérőkkel, hidakon és viaduktokon át.
  
   
  Ezek a gondolatok az „Egy kis béka szíve“ köteteire is érvényesek, amely engem egyre inkább meggyőz, hogy minden korosztály számára íródtak, vagyis nemcsak unokáim részére, hanem hozzám hasonló nagymamáknak is.
  
   
  Ebben a kötetben, a Vércsepp, akivel megismerkedtünk az első kötet oldalain, fáradtnak tűnik és elvonul. Ezzel ellentétben a Bolha és a Selyemhernyó nem kipihentek, hanem inkább annyira kíváncsiak és beszédesek, hogy egy percig sem áll be a szájuk majd háromszáz oldalon keresztül.
  
   
  Az idősebb és tapasztaltabb Bolha, csodás meséket mond a Selyemhernyónak és arra kéri, hogy ne szakítsa félbe!
  
   
  De emberedre akadtál!
  
   
  Gondolod lehetséges, hogy egy ilyen parányi és élénk élőlény ne tegyen fel több száz akár ezernyi kérdést?
  
   
  Mint akármelyik gyermek a Selyemhernyó tele van „miért“ kérdésekkel, a Bolha pedig mesterkélt elégedetlensége ellenére, igyekszik minden kérdésre válaszolni.
  
   
  Így tudunk meg a Selyemhernyóval együtt mi is számtalan dolgot az álmokról és azok értelmezéséről, a Bolhák bölcsességéről, vagy az emlékek erejéről.
  
   
  Felejthetetlen marad egy hosszabb lélegzetvételű mese, a Bolha gazdájának, az Öreg Patkánynak temetésének meséje.
  
   
  Megható a mód ebben a könyvben is, akárcsak a ciklus többi köteteiben, ahogyan a mitológiai elemek- egyrészről a primitív kereszténység, a folklór, másrészről a pogányság elemei bevezetésre kerülnek, ebben a valóságos mesében, még ha a fantasztikum és csoda eszközeivel is kerülnek bemutatásra. Életkortól függetlenül, az olvasó számára ezen kötetek elolvasása a gyönyörűség pillanatait adják.
  
   
  A fiatal, a nagyon fiatal olvasók számára, aki még nem olvas, hanem felolvasnak számára, ez egy tanulságos könyv, amelynek segítségével létünk erkölcstani dimenziójával kapcsolatba léphet.
  
   
  Elismerésem fejezem ki a szerzőnek, kellemes olvasást kívánok bármilyen korú olvasóközönségnek, és ami engem illet… várakozom. A többi kötetre. – 2011 június 9, Iași, Liviu Antonesei
  Show book
 • Burkus - cover

  Burkus

  Mózes Gaál

  • 0
  • 0
  • 0
  Gaál Mózes Burkus egyszerű történetében rávilágít arra az örök igazságra, hogy életünk nem más, mint egy kis fejezet a nagybetűs könyvben. Burkus hosszú évekig tartó tanulás, munka és kitartás után lépésről lépésre valósítja meg álmait. A fiatal férfi a h
  Show book
 • Koldus és királyfi - cover

  Koldus és királyfi

  Mark Twain

  • 0
  • 0
  • 0
  Elbeszélek egy történetet úgy, amint nekem beszélte valaki, ki az apjától hallotta, kire szintén az apjától, emerre pedig megint csak az apjától maradt – s így tovább, tovább hátrafelé háromszáz évig s még azon túl is – az apák fiúknak adván tovább s így
  Show book