Do you dare to read without limits?
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Az igazak visszatérnek - cover

Az igazak visszatérnek

Edgar Wallace

Translator Zoltán Németh, István Varga

Publisher: Fapadoskonyv.hu Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Az „Igazak” eredetileg négy, majd egyik társuk halála utánhárom igaz ember: valójában megtért „úri” bűnözők, akik kegyelmet kaptak azangol kormánytól, s most az ezüst háromszög védjegyű ügynökségük keretein belülszolgáltatnak igazságot. Egyikük sem szenved pénzszűkében. George Manfredmegelégedik a tapasztalattal, Raymond Poiccart örül, ha elmélete helytállónakbizonyult Leon Gonsalez pedig mindig magára vonja a nők figyelmét – s ezsokszor elősegíti a nyomozást is.Előfordulnak olyan esetek, ahol a törvényi kertek nemmegfelelőek az igazságszolgáltatásra; akadnak rejtélyek, bűnesetek, ahol aScotland Yard keze megkötött – ilyenkor ők természetes ravaszságukkal, kiválómegfigyelőképességükkel, páratlan logikájukkal és memóriájukkal sikerrelpótolják a törvény igazságosztó kezét.

Other books that might interest you

 • Veszedelem az ősvilágból - cover

  Veszedelem az ősvilágból

  Miklós Tőke Péter

  • 0
  • 0
  • 0
  Egy csapat fiatal tanulmányi kirándulásra indul a Bakonyba, ám váratlanul őskori erdőben találják magukat. Dinoszauruszok járnak körülöttük, a levegőben őshüllők röpködnek... Kiderül, hogy az egyik társuknak furcsa, már-már emberfeletti képességei vannak, és az ő segítségével megkísérlik a túlélést a nem embernek való körülmények között.
  Hogyan és miért kerültek a földtörténeti jura-korba?
  Életben tudnak-e maradni ott?
  Visszajuthatnak-e valamikor a XX. század civilizált világába, amelynek a kialakulása majd csak évmilliók múlva kezdődik el?
  Vagy talán épp a civilizáció kialakulását fenyegeti Veszedelem az Ősvilágból?
  Show book
 • Miután meghaltatok nélkülem - cover

  Miután meghaltatok nélkülem

  Vivien Mogyorósi

  • 0
  • 0
  • 0
  Hat év – hosszú idő, pláne ha magányosan töltöd.Pontosan ennyi évvel ezelőtt Sev élete szilánkokra hullott, miközben ő megpróbálta felvenni a harcot egyre súlyosbodó drogfüggőségével. A barátai meghaltak, szerelmének nyoma veszett, az apja pedig magára hagyta. Azóta magányosan vergődik az emlékek és az őt kísértő rémálmok és hallucinációk között. Képtelen továbblépni, és legyűrni a depresszióját, mert nem tudja elengedni a múltat. Nem tudja elengedni őket.Egészen addig, míg fel nem bukkan egy ismerős arc. Ő beindítja az eseményeket, Sev pedig kénytelen belátni, hogy menekülnie kell a múlt kísérteteitől, a gyötrelmes magánytól. Sev tudja, hogy jól dönt, mikor végre hátat fordít a múltnak. Az élet viszont nem egészen ezt a sorsot szánta a lánynak.A történeten keresztül megismerkedhetünk a drogokkal való harccal, azoknak hosszan tartó káros hatásaival, az örök, maradandó sebbel,amit a barátok elvesztése ejt, és az olyan sötét mentális betegséggel,mint a depresszió. És persze a soha el nem múló szerelemmel.
  Show book
 • Toldi trilógia - cover

  Toldi trilógia

  Arany János

  • 0
  • 0
  • 0
  A félelmetes erejű legény, Toldi Miklós története századokon át keringett a nép ajkán, míg először Ilosvai Selymes Péter, majd Arany János versbe szedte. A kissé bárdolatlan, hirtelen haragú Miklós szívesen a király szolgálatába szegődne, ahol bátyja, a rókalelkű György múlatja napjait. De útja lassan halad a kívánt cél felé, mert mielőtt nagy vitézi tettét végrehajtaná, meg kell küzdenie testvére ármánykodásával, farkasokkal, és le kell győznie önmagát is. A folytatásban, Lajos király udvara a Toldi szerelme tanúsága szerint maga a megtestesült színjáték. A
  király is, udvaronca, Toldi Miklós is szívesen tréfálkoznak azzal, hogy visszaélnek a
  látszattal: Lajos álruhában látogat el a Rozgonyi családhoz, Toldi másnak fegyverzetében
  vív párviadalt Rozgonyi Piroska kezéért. Majd Lajos vitézeivel látszólag békés hódolóként
  keresi föl Prágában Károly császár udvarát, valójában a ruha alatt mindannyian páncélt
  viselnek, s kegyetlen tréfát ûznek az ellenséggel. Ám az alkalmilag, kivételesen vállalt
  látszat erõsebbnek bizonyul a két hõsnél – a továbbiakban egyikük sem tud szabadulni
  hatásától, sõt, még másokat is kiszolgáltatnak a színlelés démoni hatalmának. Piroska, bár
  felismeri a cserét, az apja iránt érzett kötelességbõl mégis beleegyezik a házasságba Tar
  Lõrinccel; arca örömöt mutat a menyegzõn, de belül úgy érzi, hogy saját temetésén vesz
  részt. Arany élesen bírálja a vélt kötelesség nevében önmagunkon elkövetett erõszakot, a
  visszafojtáshoz vezetõ önuralmat. A Toldi szerelme – ellentétben a Buda halálá val –
  jellemhibára szûkíti a tragikumot. Toldit jellemének fogyatékossága arra kényszeríti, hogy
  az egyszer eklövetett bûnt hasonló vétkekkel sokszorozza meg.
  Show book
 • Tenacatita - cover

  Tenacatita

  Ferenc Temesi

  • 0
  • 0
  • 0
  Kisregény?Filmregény? Filmes próza? Nehéz lenne a magyar irodalom egyik élőklasszikusának ezt a könyvét beskatulyázni. És hogy miről szól? Csupa-csupaközhelyekről: szeretetről és megbocsátásról, boldogságról meg magyarságról megchileiségről. Ki ne hagyjuk a legfontosabbakat: tequiláról, a misztikus peyotekaktuszról, óceánparti homokos öblökről, nőkről és férfiakról, akik mámorosanölelkeznek és sután botladozva kerülik el egymást – szabadságvágyról. Ez egypiros-fehér-zöld könyv – Mexikóról. Vagy a legkevésbé Mexikóról? Tisztaságrólbiztosan, de mégis inkább barátságról. Születő és múló, mégis örökbarátságokról.Temesi Ferencet, ahogy a könyveit és írásait is, vagyszeretik, vagy megrettennek tőle. Hidegen senkit nem hagy, sem robusztusszemélyisége, sem a munkája. Legutóbbi hatalmas vállalkozása, Bartók Bélárólírt regénye is komoly vitákat, feltétlen szeretetet és olykor komolyellenérzést váltott ki. És addig jó, amíg ez így van. Mert csak egyetlen rosszlétezik: a közöny hideg csöndje. Ami Temesit mindig elkerüli.
  Show book
 • Második honfoglalás - mert az elsőt elszúrtuk! - cover

  Második honfoglalás - mert az...

  Viktor Gaál

  • 0
  • 0
  • 0
  Ímhola regény, amelyet még Tóta W. Árpád sem mert megírni. Amelyet minden egyházbetiltatott. Amelynek birtoklásáért azonnali kizárás jár minden pártból. Amelymiatt Győzikétől Hajdúékig minket perel minden celeb! Gaál Viktor írása ugyanisválaszt ad minden volt, jelenlegi és jövőbeli problémánkra: tisztelt Hölgyeimés Uraim, Második Honfoglalás kell! Mert az elsőt elszúrtuk!Viktor
  Show book
 • Az egri diákok - cover

  Az egri diákok

  Sándor Bródy

  • 0
  • 0
  • 0
  Bródy Sándor (Eger, 1863. július 23. – Budapest, 1924. augusztus 12.) magyar író, drámaíró és publicista volt.n Néptanítónak készült, de tanulmányait nem fejezte be. 18 éves korában írnokoskodni kezdett. Első cikkeit a helyi lapban sikerült me
  Show book