Discover a world full of books!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Farmecul discret al vieții conjugale - cover

Farmecul discret al vieții conjugale

Douglas Kennedy

Publisher: Trei

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

În timp ce mulți studenți americani din anii 1960 participau la marșuri împotriva războiului, luau droguri halucinogene și erau adepții amorului liber, Hannah Latham, fiica unui faimos profesor universitar ultraradical și al unei pictorițe foarte cultivate, nu vrea decât să se căsătorească cu iubitul ei, viitor doctor, și să trăiască în provincie o viață convențională. Tânărul cuplu și băiețelul lor nou-născut se stabilesc într-un orășel din statul Maine, însă Hannah ajunge să se simtă curând izolată și plictisită de visul ei de fată cuminte. Într-o bună zi, în lipsa soțului, un tânăr – veche cunoștință de pe vremea studenției – apare în oraș, schimbându-i lui Hannah viața pentru totdeauna... 
O carte pe care n-o poți lăsa din mână, cu un suspans bine dozat, scrisă cu măiestria unui autor de romane polițiste. 
De același autor, la Editura Trei au apărut romanele Nu pleca..., O relație specială, Jocurile destinului și Tentația. 
O femeie se trezește prizoniera unei vieți prea convenționale și a micului ei act de rebeliune, ale cărui consecințe o hăituiesc peste zeci de ani. 
Farmecul discret al vieții conjugale este un roman despre limita dintre viața privată și viața publică, despre imensa prăpastie dintre părinți și copii și despre felul în care nu poți scăpa niciodată cu adevărat de trecutul tău. De asemenea, constituie și o analiză a moravurilor societății contemporane, în care mass-media poate distruge vieți în câteva ore. 
“Kennedy este neîntrecut în a crea personaje feminine pline de rafinament, dar bântuite de frământări. Stilul său emoționează și captivează deopotrivă.“ Daily Mirror

Other books that might interest you

 • Vești din Paradis - cover

  Vești din Paradis

  Lodge David

  • 0
  • 0
  • 0
  Bernard Walsh, un teolog agnostic, manifestă un interes pur profesional pentru Paradis. De aceea, deplasarea în Hawaii nu pare cu nici un chip vacanța vieții. Sosit la destinație cu un scop trist, tânărul descoperă lucruri la care nici n-ar fi visat acasă. Cu o călăuză de nădejde, într-un mediu exotic, Bernard schimbă anteriul pe cămașa înflorată și rugăciunile pe schiul nautic, învățând catehismul dragostei.
  Show book
 • Ca un grătar de mici Un picior de plai cu șpițul - cover

  Ca un grătar de mici Un picior...

  Mircea Daneliuc

  • 0
  • 0
  • 0
  „Băi, fii atent! Melcușorule… Să-mi lași cartea-n pace. Cu tine vorbesc, tu, cel cu nume de urbe port-dunăreană. (Nu e Calafat. Dar e-n zonă… Știe el ce vorbesc.) Mi-ai luat Senatorul și l-ai maimuțărit. De ce n-ai talent? Mi-ai umblat și în proze. E frumos să pui mâna? Nu te baza că nu există critici de film, adică cineva care să observe și să-ți bată obrazul. Ți-l bat eu, și dacă te mai prind cu raptul prin ograda ce-mi aparține, am să te iau de ceafa-ți și-am să te dau cu boticul în murdărie ca pe un mâț.“ – Autorul
  Show book
 • Lumea de Apoi - cover

  Lumea de Apoi

  Susan EE

  • 0
  • 0
  • 0
  Al doilea volum al trilogiei Penryn și Sfârțitul lumiiÎn continuarea thrillerului fantasy Îngeri căzuţi, supravieţuitorii apocalipsei îngerilor încearcă să refacă din bucăţi o lume sfâşiată. Penryn rătăceşte pe străzile din San Francisco în căutarea surorii sale Paige, care a fost răpită. Dar de ce străzile sunt pustii? Unde e toată lumea? Căutarea o conduce direct la planurile secrete ale îngerilor: le ghiceşte motivele şi proporţiile înfiorătoare ale acţiunilor pe care sunt gata să le întreprindă. În timpul acesta, Raffe îşi caută aripile. Fără ele nu se poate alătura îngerilor şi nu-şi poate ocupa locul care i se cuvine, acela de lider. Când va trebui să aleagă între a-şi recupera aripile şi a o ajuta pe Penryn să supravieţuiască, oare ce soluţie va găsi?"Lumea de Apoi se citeşte pe nerăsuflate... Penryn, curajoasa eroină, face acum parte din Rezistenţă şi trebuie să înfrunte noua realitate. Pur şi simplu fabulos." - Star Magazine"Alert, ingenios, sofisticat… Pe placul celor pasionaţi de Jocurile Foamei şi Amurg." - The Guardian"Merită să fie un hit. Plin de acţiune şi răsturnări de situaţie, Lumea de Apoi îi va încânta chiar şi pe cei care sunt reticenţi la genul science-fiction." - Sunday Mirror"Raffe e absolut fascinant, iar Penryn are o forţă incredibilă." - Dublin Evening Herald
  Show book
 • Fata cu cercel de perlă - cover

  Fata cu cercel de perlă

  Chevalier Tracy

  • 0
  • 0
  • 0
  Fata cu cercel de perlă (1999), „un fenomen editorial“ (Publisher’s Weekly), a atins în scurt timp cifra record de un milion de exemplare vîndute. 
  Pornind de la celebrul portret al lui Vermeer, Fata cu cercel de perlă, Tracy Chevalier construiește un superb roman istoric, avîndu-l ca personaj central pe cunoscutul pictor olandez. Misteriosul tablou – și nu mai puțin misteriosul autor – capătă viață prin ficțiune, prin inventarea unei povești de dragoste între pictor și tînăra lui servitoare. 
  Roman ecranizat în anul 2003, cu Scarlett Johansson și Colin Firth în rolurile principale.
  Show book
 • Prefectul - cover

  Prefectul

  Alastair Reynolds

  • 0
  • 1
  • 0
  În secolul al XXV-lea, apogeul civilizației umane îl constituie Inelul Sclipitor: 10.000 de habitate orbitale, cu o populație de 100 de milioane din jurul planetei Yellowstone, aflată în sistemul Epsilon Eridani. Habitatele reprezintă forme diverse de societăți, legate însă toate prin practicarea demarhismului – forma finală a democrației, care este protejată de prefecți. 
  „Un thriller interstelar în care nimic – și nimeni – nu este ceea ce pare.“ – Telegraph
  Show book
 • Dincolo: Am murit din fericire 3 - cover

  Dincolo: Am murit din fericire 3

  Theo Anghel

  • 0
  • 0
  • 0
  Tanara Oriana moare intr-un accident, chiar in ziua nuntii ei. Pentru oricine, acesta ar parea sfarsitul. Nu si pentru ea. Se intoarce ca recuperator de suflete, insa nu la vechea viata si familie, pentru care trebuie sa ramana moarta, ci la una cu totul noua. Rasfatul si confortul, considerate garantate mai inainte, se duc acum pe Apa Sambetei. Va trebui sa lupte pentru a-i salva pe ceilalti, dar si pe sine. Apar noi prieteni, noi dusmani si… prima iubire? Exista viata dupa moarte? Unii vor spune ca da, altii ca nu. Dar exista un raspuns la care cu siguranta nu v-ati gandit. Exista recuperatorii de suflete. Smulsi din existentele lor, sunt aruncati in altele, neintrebati de nimeni, fara sa li se ceara acceptul. Trebuie doar sa se supuna legilor celor de Dincolo. Iar unii aleg razvratirea…In volumul 3, lucrurile iau o intorsatura la care nimeni nu s-ar fi gandit. Ce este Dincolo? Indiferent cu ti-ai imaginat tu, cititorule ca e, nimic din ce ai trait pana acum ne te-a pregatit pentru ce vei afla.Ai curaj? Atunci, continua aventura alaturi de Oriana si ingerii ei.
  Show book