Instant satisfaction for your thirst for knowledge!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Neîmblânziții Cartea întâi din seria Spirite-Animale - cover

Neîmblânziții Cartea întâi din seria Spirite-Animale

Brandon Mull

Publisher: Pandora M

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Ești și tu un neîmblânzit?
 
În ținutul Erdas, patru copii sunt pe cale să descopere dacă au vreun spirit-animal, o legătura rară între om și fiara, care le dă amândurora puteri inimaginabile.Separați de distanțe mari, Conor, Abeke, Meilin și Rollan văd fiecare o străfulgerare... apoi apar animalele.Un lup, un leopard, un urs panda, un șoim. Fiecare copil a invocat un animal legendar. Acum soarta le este pecetluită.Cei patru eroi și animalele lor trebuie să se unească și să pornească într-o misiune primejdioasă. O forță întunecată din trecut se trezește și numai ei au puterea de a o opri.Soarta întregului Erdas se află în mâinile acestor patru străini curajoși... și în mâinile tale.
 
Fă cunoștință cu cei patru eroi și alătură-te misiunii lor de a salva ținutul Erdas

Other books that might interest you

 • Despre sunete si memorie Fragmente de istoria ideilor - cover

  Despre sunete si memorie...

  Ioan Stanomir

  • 0
  • 0
  • 0
  „Ioan Stanomir este unul dintre cei mai onesti, originali si competenti ganditori politici ai Romaniei de azi, un spirit lucid si generos, ostil oricaror forme de autoritarism, tribalism, exclusivism, colectivism, sovinism. Pentru Ioan Stanomir, libertatea individuala, inteleasa ca valoare suprema, non-negociabila, este esenta insasi a comunitatii democratice. Conservatorismul liberal pe care il sustine profesorul Stanomir este unul deopotriva ferm si nuantat, asemeni ideilor afirmate de ganditorii democratici pe care ii readuce, in chip necesar si fericit, in dezbaterea contemporana. La un ceas istoric in care se acumuleaza atatea primejdioase confuzii axiologice, opera profesorului Stanomir este o invitatie la claritate morala.“ – Vladimir Tismaneanu
  Show book
 • Fram ursul polar - cover

  Fram ursul polar

  Cezar Petrescu

  • 0
  • 0
  • 0
  „Biblioteca pentru toți copiii“ cuprinde cele mai prețuite opere ale scriitorilor clasici ai literaturii române și universale. Cărțile de neuitat ale copilăriei sunt disponibile astăzi si in format e-book. 
  „Am scris cărți despre copii; m-am gândit la sufletul lor, care era doritor de o poveste duioasă, cu animale. Fram, ursul polar e o poveste cam tristă, dar e scrisă totuși pentru copii; și e izvorâtă dintr-un sentiment de milă pentru un pui de urs întâlnit la o menajerie.“ – Cezar Petrescu
  Show book
 • Patrie romana tara de eroi! - cover

  Patrie romana tara de eroi!

  Simona Preda

  • 0
  • 0
  • 0
  „Ceea ce ne ofera Simona Preda in aceasta carte fascinanta este o calatorie in interiorul propagandei pentru copii din Romania comunizata, o analiza riguroasa si de o admirabila adancime, a institutiilor, metodelor si simbolurilor aferente, care aveau ca scop ceea ce propaganda numea plamadirea omului nou. Cu talent narativ si acuratete conceptuala, autoarea ne invita sa intelegem cum se construia matricea emotionala a angajamentului comunist inca din anii copilariei. Scopul era, evident, denigrarea si demolarea a tot ce tinea de „trecutul negru“. Prindea fiinta cultura alternativa a noii formatiuni, cu miturile, arhetipurile, comandamentele si obsesiile ei. […] In spatele acestei carti se afla munti de lecturi. Simona Preda discuta literatura de copii a anilor ’50, mitografiile sovietice ori de inspiratie sovietica. Intre acestea, legenda pionierului-erou, micul delator Pavlik Morozov. Ceea ce ni se inocula prin acel mit era devotamentul total pentru partidul-stat. Ni se sugera ca nu poate exista loialitate reala decat pentru cauza sacralizatului Partid. Timp in care, acasa, ni se spunea sa ne tinem gura, sa nu povestim nimic din ceea ce auzeam ca-si spun, ori isi soptesc, parintii nostri.“ – Vladimir Tismaneanu
  
   
  
  
   
  Simona Preda (n. 1978, Piatra-Neamt), licentiata in Filosofie (Universitatea din Bucuresti, 2003) si in Istorie (Universitatea din Bucuresti, 2007), absolventa de Master in Istoria Ideilor si Mentalitatilor (Universitatea din Bucuresti, 2006), doctor in Istorie cu teza „Literatura istorica pentru copii in Romania comunista. Paradigma omului nou“ (conducator stiintific — Prof. univ. dr. Lucian Boia), Scoala Doctorala a Universitatii din Bucuresti, 2011. Articole in numeroase publicatii, printre care Buletinul Centrului, Muzeului si Arhivei Istorice a Evreilor din Romania, revista Argesis, Studii si comunicari etc. Lucrarea de fata reprezinta o ampla prelucrare a tezei de doctorat si totodata debutul editorial al autoarei.
  Show book
 • Alice în Țara Minunilor - cover

  Alice în Țara Minunilor

  Carroll Lewis

  • 0
  • 0
  • 0
  „Biblioteca pentru toți copiii“ cuprinde cele mai prețuite opere ale scriitorilor clasici ai literaturii române și universale. Cărțile de neuitat ale copilăriei sunt disponibile astăzi si in format e-book. 
  Publicată în 42 de limbi, această carte este una dintre cele mai traduse opere după Biblie. 
  Alice a existat cu adevărat. Avea doar trei-patru ani și era cea mai drăgălașă și mai isteață dintre cele trei fetițe ale decanului Universității din Oxford, cu care tânărul profesor de matematică Charles L. Dodgson se împrietenise pe vremea când lucra ca ajutor de bibliotecar. La dorința micii sale prietene favorite acesta a scris, sub pseudonimul devenit celebru, basmul pe care i-l povestise în timpul unei plimbări cu barca, într-o zi de iulie a anului 1862. 
  Multe generații de copii și de „oameni mari“ au sorbit și vor mai sorbi încă, fermecați, povestea din Țara Minunilor, și, de la 1865 încoace, această poveste a devenit în Anglia cartea de literatură poate cea mai răspândită.
  Show book
 • Cercul secret Cartea a patra - Despărțirea - cover

  Cercul secret Cartea a patra -...

  L. J. Smith, Aubrey Clark

  • 0
  • 0
  • 0
  Ține-ți dușmanii aproape... 
  Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake se simte ca o persoană obișnuită. Este fericită alături de iubitul ei, Adam, și își face noi prieteni. Dar viața lui Cassie este ieșită din comun, iar a fi deosebit poate fi un adevărat blestem. Cercul secret este vânat de un dușman necunoscut – și oricine poate fi următoarea victimă. Între membrii lui iau naștere alianțe, iar relațiile le sunt puse la încercare. Nimeni nu știe în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă. O să reușească oare Cassie să-și salveze prietenii... și pe sine însăși? Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?
  Show book
 • Pe viață și pe moarte Al doilea volum din trilogia Pe tărâmul haosului - cover

  Pe viață și pe moarte Al doilea...

  Patrick Ness

  • 0
  • 0
  • 0
  COSTA Children’s Book Award
   
  2008 Guardian Children’s Fiction Prize
   
  Al doilea volum din Trilogia Pe tărâmul haosului
   
  Al doilea volum al Trilogiei este o poveste pasionantă, șocantă și profund tulburătoare despre rezistența în cele mai grele condiții.
   
  Fugind din calea unei armate necruțătoare, Todd a dus-o pe Viola, grav rănită, direct în mâinile celui mai mare dușman al lor, Primarul Prentiss. Despărțit pe loc de Viola și întemnițat, Todd e obligat să învețe regulile noii ordini a Primarului.
   
  Dar ce lucruri misterioase pândesc chiar în preajma orașului?
   
  Și unde e Viola? Mai este ea în viață?
   
  Și cine se ascunde în spatele Ripostei?
   
   
   
  Iar apoi, într-o zi, totul scapă de sub control…
   
  „Un roman alert, plin de acțiune, care explorează diverse teme, precum loialitatea, manipularea, ambiguitatea morală și violența, dar în care se simte mereu dorința de dragoste și izbăvire. O lectură obligatorie pentru fani. “-
   
  „Ness e în același timp accesibil și sofisticat, abordând subiecte serioase – terorismul, feminismul, genocidul, iubirea – într-un stil inconfundabil. O carte de citit pe nerăsuflate." - Sunday Times
   
  „Original și plin de suspans."
  Show book