Subscribe and enjoy more than 1 million books
Add this book to bookshelf
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Write a new comment Default profile 50px
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced 7236434c7af12f85357591f712aa5cce47c3d377e8addfc98f989c55a4ef4ca5
Mira vagyok és magányos - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 1 million other books to choose from, so you can read without limits!

Mira vagyok és magányos

Ann E. Grant

Publisher: Arte Tenebrarum Publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Mira vagyok… és magányos.Egy ideje már nincs senkim. Társkereső oldalakon próbálok ismerkedni. Ezeken a helyeken viszont sok olyan férfi hirdet, aki nem mond magáról igazat.A való életben igazából nem is olyanok, mint a leírásban vagy a képeken!Személyes találkozáskor derül csak ki, hogy az illető valójában nem is jóképű. Nem is izmos. És pláne nem művelt, okos vagy romantikus.…De aztán találkoztam Michaellel.Valóban ő lenne „Mr. Tökéletes”?

Other books that might interest you

 • Drogtestvérek - cover

  Drogtestvérek

  Kovács Gyula

  • 0
  • 0
  • 0
  Mit tennél, ha börtönbüntetésed letöltése után a pártfogód nem éppen a te pártodat fogná? És ha a jó útra térésben ráadásul még ez a kis kényszerpihenő sem segítene? Vagy ha harmincévesen jönnél rá, hogy az életed nem abba az irányba tart, amerre tervezted? A nagyváros lüktető világában két testvér, Szabolcs és Laci sorsa - annak ellenére, hogy nem igazán szeretik egymást - akaratlanul is összefonódik. Szabolcs exdrogos, börtönviselt, nagyszájú fickó, Laci pedig flegma sztárügyvéd, aki nem éppen a mintapolgár életét éli. Kapcsolatukat megfertőzi a múlt, mégis együtt kell megküzdeniük a rájuk leselkedő veszéllyel és nehézségekkel, mert így vagy úgy, de élniük kell - és élni is akarnak. Kovács Gyula első regénye izgalmas bűnügyi történet, amelyben életszerű karakterekküzdenek a végzetük ellen. Olyan világba kalauzol el, ahol nincsenek teljesen fekete vagy fehér bábuk a sakktáblán, mindent az érdekek és az érzelmek vezérelnek. Vajon múltja ellenére sikerül összefogni a két testvérnek? Minden a valósággal való egyezés csak a véletlen műve!
  Show book
 • Nélküled - cover

  Nélküled

  Saskia Sarginson

  • 0
  • 0
  • 0
  Suffolk, 1984. A tizenhét éves Eva apjával viharba sodródik a nyílt tengeren. Testét nem találják meg, mindenki úgy hiszi, vízbe fulladt. Szülei házassága darabokra hull, megfertőzi a bűntudat és a gyász. Ám húga, Faith, nem hajlandó elfogadni, hogy az élet Eva nélkül folyhat tovább; elhatározza, hogy megkeresi nővérét és hazahozza őt - élve. A part közelében egy sziget alakja dereng - rejtélyes, tiltott terület, amelyen itt-ott ablaktalan betonbarakkok emelkednek. Amit senki nem tud, hogy az egyik barakkban Evát tartják fogva. Hogy a túlélésért harcol - azért, hogy hazatérhessen. A Nélküled misztikus regény, thriller és érzelmes családi dráma egyszerre, amely egy pillanatra sem hagyja nyugodni az olvasót, és mindeközben a szívéig hatol.
  Show book
 • Célpont Párizsban - cover

  Célpont Párizsban

  László Réti

  • 0
  • 0
  • 0
  Franciaországban pár évtizeden belül többségbe kerülnek a muzulmánok és csak idő kérdése, hogy iszlámhívő köztársasági elnököt választanak. A titkosszolgálat tisztjeit élénken foglalkoztatja a kérdés, miközben két szír terrorista száll partra Dél-Franciaország egyik elhagyatott strandján, és holttesteket hagyva maguk után észak felé veszik az irányt. Párizsban a Hydra fedőnevű izraeli ügynök tudomást szerez érkezésükről, és minden szálat megmozgat, hogy még céljuk elérése előtt a nyomukra bukkanjon. A francia titkosszolgálat sokat látott, cinikus ügynöke azonban nem csak a szíreket, de Hydrát is célba veszi. A háttérben eközben egy sajátos szerelmi történet bontakozik ki. Victor Jacquard, a párizsi üzletember több fronton is kénytelen helyt állni. Meg kellene mentenie házasságát, miközben minden energiájával arra koncentrál, hogy megszerezze élete legnagyobb megrendelését. Ekkor kerül bajba egyetemi szerelmének fia, és a férfi pillanatok alatt egy emberrablási ügy kellős közepében találja magát, ahol senki sem az, akinek látszik. Réti László regénye sodró lendülettel viszi végig az olvasót a cselekményen, miközben bepillantást enged az iszlám színfalak mögötti európai térhódításába, és a titkosszolgálati nyomozás részleteibe éppen úgy, mint a főhősök magánéletének legrejtettebb bugyraiba.
  Show book
 • Míg a halál el nem választ - cover

  Míg a halál el nem választ

  Mary Higgins Clark

  • 0
  • 0
  • 0
  Öt évvel ezelőtt Amanda Pierce izgatottan készülődött az esküvőjére főiskolai szerelmével, Jeffrey-vel. Hosszú ideje éltek már együtt akkor. Meglehetős jómódban, Amanda apai öröksége miatt és nagy izgalommal készültek a nagy napra. Csakhogy Amanda a leánybúcsúja éjszakáján eltűnt...Napjaink New Yorkjában Laurie Moran érzi, hogy az eltűnt menyasszony esete épp az a megoldatlan ügy, amelynek nyomozása beleillik A gyanú árnyékában című tévésorozatába. Amanda barátainak és családjának közreműködésével készülnek feleleveníteni az emlékezetes éjszakát, az esküvő helyszínének szánt floridai üdülőhelyen, és Laurie reméli, hogy a műsor házigazdájával, Alex Buckley-val együtt ugyanolyan sikeresen nyomoznak majd, mint a sorozat első két epizódjában. Miután végighallgatják Amanda hajdani vőlegényét, aki időközben feleségül vette az egyik koszorúslányt, a féltékeny nővért, a két aranyifjú vőfélyt és az imádott menyasszonyról szóló pletykákat, lassan rájönnek, hogy mindenkinek megvan a maga elmélete, miért veszett nyoma Amandának. Akárki is áll a lány eltűnése mögött, titokban akarja tartani az igazságot mindhalálig.
   
  A gyanú árnyékában sorozat korábbi részei Téged nem lehet elfelejteni és A Hamupipőke-gyilkosság címmel jelentek meg.
  Show book
 • Vihar után - cover

  Vihar után

  András Berkesi

  • 0
  • 0
  • 0
  „...Bárdi kényelmesen előbbre lépett, tovább rágta a gyufaszálat. Robi
  bosszankodott, hogy miért bőszíti fel Bárdi a fegyvereseket.
  
  – „Felesleges hősködés” – gondolta.
  
  A géppisztolyos a szakállasra nézett, aki egy dossziéból papírlapokat
  szedett elő. Horváth – arcán a részegek bárgyú mosolyával – nekitámaszkodott az
  ajtófélfának, és dudorászott. A fegyveres férfi arcáról eltűnt a mosoly.
  Ingerülten Bárdi elé lépett. A szakállas, mintha álomból ébredt volna,
  elfordult.
  
  – Mi van, bajtársam? – kérdezte halk, fuvolázó hangon.
  
  – Ez a nyomorult már megint kötekedik – válaszolt a géppisztolyos, aztán
  ismét Bárdi felé fordult. – Köpd ki a szádból!
  
  Robi már nem bírta idegekkel.
  
  – Százados elvtárs! Ne, minek csinálja… ezt… a…
  
  Bárdi a fiúra
  nézett, majd ismét a felkelő felé fordította fejét, s anélkül, hogy a szemét
  levette volna a fegyveres arcáról, a lába elé köpte a gyufaszálat… A fegyveres
  olyan mozdulatot tett, mintha meg akarná ütni, de a szakállas megfogta a
  karját...”
  Show book
 • A monogramos gyilkosságok - Hercule Poirot új esete - cover

  A monogramos gyilkosságok -...

  Sophie Hannah

  • 0
  • 0
  • 0
  Poirot visszatér!1929. február 7-én három holttestet találnak a Bloxham Szálló három emeletén. Két nő és egy férfi vesztette életét a luxushotelben, és mindhármuk szájában monogramos mandzsettagomb lapul. A Scotland Yard ifjú felügyelője, Edward Catchpool kapja meg az ügyet, amely korántsem ígérkezik könnyűnek. Nagy szerencséjére a szomszédjába költözött egy nagy bajszú, köpcös kis belga. Poirot szívesen segít az érthetetlen bűnügy felgöngyölítésében, amiben kulcsszerepet játszik egy cselédlány, egy lelkész özvegye és a negyedik mandzsettagomb.Sophie Hannah igazán nagy kihívást jelentő új esettel lepte meg a világ leghíresebb belgáját. A számos népszerű lélektani krimi szerzőjét, Agatha Christie unokája, Mathew Prichard kérte fel, hogy írja meg a világhírű Hercule Poirot legújabb esetét. Sophie Hannah, aki Agatha Christie nagy rajongója, boldogan fogadta el a lehetőséget és vette elő régi, dédelgetett ötletét.„Abszolút nem próbáltam utánozni Christie-t. Én csak annyit szerettem volna, és remélem, sikerült is véghezvinnem, hogy Poirot hozzá méltó kihívást kapjon egy olyan krimiben, ami a korszak stílusában íródott” – nyilatkozta Sophie Hannah a regény írásáról.
  Show book