As many books as you want!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Angyalom?! - cover

Angyalom?!

Andrea Weaver

Publisher: Publishdrive

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Raphaela Klen nem hiszi, hanem tudja, hogy Isten létezik. A férjének, és annak szeretőjének szokatlan halála után megoszlanak róla a vélemények. A környezete titokzatos lénynek tartja, aki más mint a többiek. Kiismerhetetlen. Vajon élnek-e angyalok fizikai testben a Föld nevű bolygón? És, ha igen, mit keresnek itt? Peter Horn ennek a kérdésnek a megválaszolásával küzd élete eddigi legnehezebb négy évszakában, melyben mindent elveszíthet: családot, szerelmet, életet. De talán éppen a küzdelemmel van a baj. Vannak kérdések, amelyekre nem kaphatunk választ, csak ha túl tudunk lépni az elme és a fizikai világ törvényeinek határain. Hosszú út ez, de ki van világítva, ha észrevesszük a jeleket, melyeket mi magunk helyeztünk el, hogy végül hazataláljunk rég elfeledett otthonunkba.
 
Egy varázslatos történet, mely visszakérdez legbensőbb önmagunktól, szembesít, megró, tanít és megsegít, miközben a szellemi és fizikai világ egymásba mosódott útvesztőiben elkalauzol a csodálatos indigó gyerekek különleges világába.Mégis rólunk szól. Találkozásainkról, válásainkról, próbatételeinkről, boldog pillanatinkról, fájdalmainkról és bátorságunkról.

Other books that might interest you

 • Eurábia - Amikor az iszlám törvénye legyőzi az európai jogrendet - cover

  Eurábia - Amikor az iszlám...

  Sabatina James

  • 0
  • 0
  • 0
  Sabatina JamesIszlámoktatás a német iskolákban. Nyilvános felhívások a máshitűek megölésére. A sáría németországi bevezetésének követelése. Mekkora veszélyt jelentenek a valóságban a radikális iszlamisták a demokráciára, az európai jogrendre? Sabatina James, a muszlim családba született keresztény aktivista könyvében felhívja a figyelmet a korlátlan tolerancia következményeire, s magas színvonalon, mégis érthetően magyarázza el, hová vezethet a meggondolatlan cselekvés.Sabatina James 1982-ben Pakisztánban született, muszlim családban. 10 éves korában a család Ausztriába költözött. Sabatinát nem sokkal később házasságra akarták kényszeríteni egy unokabátyjával, majd amikor megtagadta az engedelmességet, a család halálos ítéletet mondott ki rá. Azóta titkos helyeken én, rendőri védelmet kap. Az általa alapított Sabatina Egyesület iszlám országokból és muszlim családokból származó nőknek nyújt segítséget.
  Show book
 • Az Ember fia - cover

  Az Ember fia

  Rita Hegedűs

  • 0
  • 0
  • 0
  Sírásabda. Csak egy átlagos magyar település. Valahol…
  Egy férfi. Piszkos, véres, fájdalmakkal teli testét alig vonszolja. Ki ő, hogy került egy búzamező közepébe? Nem tudja senki, még ő maga sem.
  A település lakói vének, fiatalok, középkorúak. Mint bárhol máshol a világon. De történik velük valami, valahol… Találkoznak egy ismeretlen, múltját vesztett férfival, és a magyar faluban ugyanolyan megpróbáltatásokban részesítik, mint a múltban valaki mást… máshol. Az Emberfiát.
  Megváltozik mindenki élete, az idegené is, örök nyomot hagyva az emberekben. És még mindig nem tudja senki, ki is ő valójában.
  Talán az Olvasó megfejti!
  Show book
 • A kínai rabszolgalány - cover

  A kínai rabszolgalány

  Pearl S. Buck

  • 0
  • 0
  • 0
  Peóniát kislánykorában eladják egy jómódú családnak, ahol szolgálólány ugyan, mégis családtagként bánnak vele. Gyönyörű fiatal nővé cseperedik, kitűnik éles eszével és természetes intelligenciájával. Beleszeret a család egyetlen fiába, ám szerelmük nem teljesedhet ki, nem házasodhatnak össze. Ennek nemcsak társadalmi, hanem etnikai akadályai is vannak. A regény az 1850-es években a kínai zsidó kolónia székhelyén, Kaifengben játszódik. Abban az időben a zsidók gyorsan olvadtak bele a kínai társadalomba s veszítették el nemzeti identitásukat. Peónia egy jómódú zsidó-kínai családnál talál második otthonra. Mint a többi regényében, Pearl S. Buck ezúttal is lenyűgözi olvasóit briliáns stílusával, mesteri karakterformálásával és magával ragadó meseszövői képességeivel. A történelmi tények pontos ismeretével megírt kötet érdekes és alig ismert téma köré fűzi a kínai rabszolgalány, Peónia történetét: hogyan telepedett meg és asszimilálódott a zsidóság Kínában. A regény magyarul most olvasható először.
  Show book
 • Platón válogatott művei II kötet - cover

  Platón válogatott művei II kötet

  Platón

  • 0
  • 0
  • 0
  Platón filozófiai gondolkodásának alapját, életének első jelentős etapját Szókratészhez fűződő kapcsolata alapozta meg. Húszéves korában lett követője, s döntő hatása volt későbbi fejlődésére is. Tudjuk, hogy mesterének nem maradtak fenn írásai, így Plató
  Show book
 • Szentek legendái - A szentévek történetével - cover

  Szentek legendái - A szentévek...

  József Révay

  • 0
  • 0
  • 0
  „Bőséges lelki haszon, komoly tanulság és édes műélvezet meríthető a Szentek Legendáiból.Ajelen könyv nem öleli föl az összes szentek életét, s nem is sorolja föl a szenteket naptári egymásutánban, hanem kiválaszt bizonyos szent vértanúkat és hitvallókat, s azoknak életét úgy adja, amint korábbi gyűjteményekben találja.Szent valóság és színes költészet ölelkezik benne. Szentek igaz történelmi életrajzát a hős vértanúk és bátor hitvallók magasztos erényeit csodáló utókor a népköltészet művészi szövőszékén készült ragyogó ruhába öltöztette. Nem az eredeti följegyzők díszítették a valóságot, hanem a későbbi tisztelők, akik naiv lelkesedéssel az Isten választottainak életéből minél több okulást és lelkierőt akartak árasztani a hívőkre. Alegtöbb költői anyagot magának a népnek képzelő tehetsége termelte ki.”Dr. Leopold Antal
  Show book
 • 100 Eltérés - Őszentsége Sivarama Swami élete és tanításai - cover

  100 Eltérés - Őszentsége...

  Mozgalom az ISKCON Felélesztéséért

  • 0
  • 1
  • 0
  HH Sivarama Swami - A saját szavaival
   
  Ez a könyv annak a sorozatunknak a folytatása, melyben azoknak a tanításait részletezzük, akik azt állítják magukról, hogy ők Srila Prabhupadanak az ISKCON (A Krisna-tudat nemzetközi szervezete, vagy Hare Krisna mozgalom) eredeti gurujának jogutód diksa, vagy avató gurujai.
   
  E sorozatunk bemutatja azon személyek nézőpontjait, akik saját szavaikkal állítják, hogy ők Srila Prabhupada jogutódai. Érvelhetnek azzal az ISKCON tagjai, hogy "mi nem fogadjuk el az IRM-et, (ISKCON Revival Movement-et)" és az ő ritvik filozófiájukat, de nem tagadhatják meg azokat a szavakat, amelyek olyan személyek “lótuszajkairól” származnak, akiket ők istennel egyenlőként fogad-nak el.
   
  Bár e könyv címe, 100 Eltérés: Őszentsége Sivarama Svami élete és tanításai, az olvasónak nem szabad elfelejteni, hogy nem mi vádoljuk elhajlással a Swamit. Inkább Sivarama Swami e könyvben leírt állításai és tettei bizonyítják azt, hogy önmaga ismeri el az elhajlásait. Ezért ha valakit zavar, vagy felzaklat e könyv tartalma, annak úgy kell felfognia a dolgokat, hogy figyelembe veszi a könyv tartalmának forrását, amely Sivarama Swami maga.
   
  Mivel ebben a könyvben Sivarama Swami saját szavaival tárja elénk életét és tanításait, ezért ezt a könyvet, az ISKCON guru “önéletrajzának” is tekinthetjük.
   
   “Mennyi tiszteletet kell ajánlani, a Vaisnaváknak [...] legyünk nagyon óvatosak a Vaisnavákkal való kapcsolatainkban, ülönösen amikor beszélünk, mert a kali yugában, különösen a mai kommunikációs világunkban bárki szabadon beszélhet a másikról. Szóval az első számú dolog - nem szabad bele menni mások kritizálásába.” - HH Sivarama Swami
   
  “Csak tudnunk kell hogyan bánjuk vele, fogjuk vissza, korlátozzuk JPS-t (Jayapataka Swami) úgy, hogy az sem őt sem a tanítványait ne törje meg, és védje is meg a mozgalmat tőle. […] Az előttem álló bizonyíté-kok alapján én azt mondanám,ho-gy ő egy beteg ember, megszállott, és ezen megszállottság teljesen összeegyeztethetővé teszi számára Srila Prabhupada és a Krisna-tudat szolgálatát, a hazudozással és a kétszínű viselkedéssel.”  - HH Sivarama Swami
  Show book