As many books as you want!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
A fényhozó - cover

A fényhozó

Andrea Weaver

Publisher: Publishdrive

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Egy nő, aki nem hord táskát, nincs varrás a ruháján, sohasem hazudik, a világ uralkodóit személyesen ismeri, csődöt mond a közelében minden fegyver, emberek tűnnek el a keze között, szokatlan listája van és gyönyörű.Egy férfi, aki éppen megmenti a világot, sosem öl, árva, bár hatalmas családja van, és rejtélyes feladata miatt egy másik meglepő lista gazdája.Egy dolog köti össze őket: a világ titkos működésének ismerete. Listáik néhány pontja keresztezi egymást, mint ahogy ilyenkor útjaik is metszőpontot érnek a Föld különböző helyszínein. Ezeket a találkozásokat pedig átitatja az igazság és kiragyog belőlük a fény, attól függően ki-mennyit tud érzékelni belőle ezen a varázslatos bolygón. A világunk gyönyörű. Mégis mintha valami állandóan borzolná a kedélyeket. De mi van, ha tényleg borzolja is? Értünk, nekünk, miattunk vagy velünk, folyton nehézséget okoz valami, ami áthatja az egész létünket. Talán tehetnénk ellene.Ha tudhatnánk végre, kik vagyunk, honnan vagyunk... miért vagyunk...De legelőször mégis a legjobb volna, ha megértenénk, mi is történik a háttérben...

Other books that might interest you

 • Válás előtt válás után - cover

  Válás előtt válás után

  Hanvay László

  • 0
  • 0
  • 0
  Mit teszel, mikor megáll előtted a házastársad, és közli veled, hogy nincs tovább, menni akar (talán mert mást szeret)? Sokan még akkor sem hiszik el, hogy itt a kapcsolat vége, ha megérkezik a bíróságról az értesítés. Hiszen annyi minden köti őket a másikhoz, az együtt töltött évek, a gyerek, a lakás, az autó, s ki tudja még mi minden. Azt hiszed, még van visszaút. Lehet. De jobban teszed, ha a legrosszabbakra készítesz forgatókönyvet.
   
   
   
  A könyv segítséget kíván nyújtani a lassan munkatársi viszonnyá szürkült házasságban élőknek a kapcsolatuk felfrissítéséhez éppúgy, mint a párjuk által váratlanul válás elé állítottaknak, hogy a válásból ne anyagilag leamortizálva és kifosztva kerüljenek ki.
   
   
   
  Ésszerű tanácsokkal szolgál arra nézve is, hogy a válást követő időszakot miként éljük túl, és miként álljunk helyre.
   
   
   
  A könyv nem csak abban nyújt bátorítást, hogy egy ilyen traumából is fel lehet állni; de útmutatást is ad, hogy miképpen tegyük azt.
  Show book
 • Titkok és álarcok – Dublini történet - cover

  Titkok és álarcok – Dublini...

  Anne Raven

  • 0
  • 0
  • 0
  Titkok és álarcok – Dublini történet
   
  Egy lány, aki igazságra éhezik.Egy férfi, aki soha nem mosolyog.Titkok, amelyek mindkettőjük életét behálózzák.
   
  Alexa Duval magabiztos, határozott lány, de apja váratlan halála fenekestől felfordítja az életét. Nem marad élő rokona, és a családi vagyon is elúszik, Alexának félbe kell hagynia franciaországi tanulmányait. Új célok által vezérelve költözik vissza Dublinba, munkát kell vállalnia. Connor Jemison kemény és távolságtartó. Nem érdekli semmi más, csak az üzlet. Nem szereti a meglepetéseket és egyáltalán nincs elragadtatva, hogy Alexa lesz az új tolmácsa. Nem bízik benne, hisz az előző tolmács bizalmas információkat szivárogtatott ki a cégtől. Connor óvatossága arroganciába fordul, amit Alexa jól kezel, mert fontosabb neki az állás, mint főnöke hozzáállása. A lány furcsának tartja Connor munka iránti megszállottságát, ugyanakkor azt is hamar belátja, hogy minden rossz tulajdonsága ellenére tetszik neki a jóképű ír férfi. Azt azonban nem érti, a férfi miért viselkedik néha úgy, mintha ő is kedvelné… Alexa közben arra a kérdésre is választ keres, vajon mi az a Petersen-projekt, amivel kapcsolatban a cégnél mindenki titkolózik. Mi az a hiba, amit Connor korábban elkövetett, amit most túlzott odafigyeléssel kompenzál a Galway-öbölbeli befektetésben? A lány azt is szeretné tudni, apja pontosan milyen körülmények között halt meg, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá a kérdezősködéshez.A lány akármerre fordul, titkokba botlik.Vajon itt mindenki álarcot visel?
   
  Anne Raven harmadik regénye mesés szépségű ír tájakra visz el bennünket. Történetében több a csavar és titok, mint valaha, a romantika kedvelőinek polcáról egyszerűen nem hiányozhat!
  Show book
 • Videós önismeretfejlesztés - cover

  Videós önismeretfejlesztés

  Dr. Koncz István

  • 0
  • 0
  • 0
  Napjainkban (eddig soha nem észlelt) kihívásoknak kell megfelelnünk. A kihívásokra való reagálás közben a fokozódó érzelmi, indulati feszültségek jó része levezethető, a konfliktus jobban kezelhető, ha ismerjük önmagunkat, ha tisztában vagyunk (ön)erőnkkel, lehetőségeinkkel (és korlátainkkal), ha azonosulni tudunk önmagunkkal, van önkontrollunk és rendelkezünk önkorrekciós képességekkel. Az is megtanulható, hogy miként hatunk (és hassunk) másokra, hogyan ismerhetjük meg társainkat. 
  A belső harmóniának és a kiteljesítő kapcsolatteremtésnek is az önismeret az alapja. A reális önismerettel rendelkező egyén nehezebben esik pánikba, könnyebben helyre tudja állítani szervezete egyensúlyát és nem kiszolgáltatott teljesen a külső tényezőknek. 
  Vannak olyan felmérő és fejlesztő eljárások, amelyekkel megéreztethető a változás-változtatás lehetősége, és amelyekkel tudatosítható az is, hogy az embernek irányítani lehet és kell saját életét. 
  Az ifjúság minden korban keresi önmagát; ezt az önkeresést minden erővel segíteni kell. 
  A mai magyar valóság hatalmas nyomást gyakorol a tanuló fiatalok személyiségére is. A korszerű technika alkalmazásával is határozott segítséget lehet és kell adni a serdülőknek ahhoz, hogy a lehető legkisebb veszteséggel tudják megoldani – a valóság átalakulása által is nagy mértékben felerősített – énkonfliktusaikat.  
  A segítés elméleti és módszerbeli alapjairól, s a serdülők önismeretének videós felméréséről és fejlesztéséről szól ez a könyv.
  Show book
 • Bevezetés a kísértettanba - cover

  Bevezetés a kísértettanba

  András Magyar László

  • 0
  • 0
  • 0
  Micsoda a kísértet? Hol található? Hogyan tartható távol s idézhető meg? Mire használható? ? Egyebek közt ezekre a kérdésekre ad rövid, mulattató választ ez a kis könyv, mely egy nemlétező világba, a kísértetek birodalmába kalauzol minket.S ugyan mit keresünk mi, mai emberek, a kísértetvilágban? Talán saját vágyainkat és félelmeinket, múltunkat és hagyományainkat. Mesék, hiedelmek, szokások, mítoszok, versek és különös gondolatok között bolyongunk majd, vámpírokkal, démonokkal, fehér asszonyokkal és lánccsörgető csontvázakkal ismerkedünk, nevetve azon, amit meghaladtunk, és mosolyogva azon, amit máig őrzünk. Hiszen a kísértetek világa az emberek világa: melyik gyökerezik a másikban, ki tudja?Szálljunk hát alá! Kezdjük meg utunkat!
  Show book
 • Gyógyszer nélkül a nátha ellen - cover

  Gyógyszer nélkül a nátha ellen

  András Magyar László

  • 0
  • 0
  • 0
  A szüntelenül emelkedő gyógyszerárak egyre több ember számára teszik lehetetlenné az orvosságok megvételét. Ilyen helyzetben ki foglalkozik a náthájával? Pedig milyen kellemetlen tud lenni! Ráadásul majd mindenki megkapja; a hűvös idő beálltával köhög, tüsszög, és az orrát fújja az egész ország. Ezt a receptkönyvet a nátha ellen ajánljuk, benne 101 régi, több évszázados tapasztalatokat összegző, természetes gyógymóddal.Híres orvostudorok legjobb receptjeit válogattuk össze görög, latin, angol és német nyelvű szövegekből - olyanokat, amelyek ma is elkészíthetők házilag. Akinek nem áll módjában orvoshoz fordulni, próbálja ki bármelyiket!
  Show book
 • Boszorkányok könyve - cover

  Boszorkányok könyve

  István Pivárcsi

  • 0
  • 0
  • 0
  „Régóta foglalkoztatja az embereket az a kérdéskör, hogy valóban léteznek-e boszorkányok, és ha igen, akkor milyen tulajdonságaik vannak, illetve miként lehet őket felismerni. A kíváncsiság irántuk leginkább azzal magyarázható, hogy a boszorkányság nagy talányt jelentett mindazok számára, akik valamilyen kézzelfogható magyarázatot kerestek rá. A boszorkányok ugyanis azok közé a misztikus lények közé tartoznak, akiknek a létezésébe vetett hit szinte az egész világon elterjedt. Ennek bizonyítékaként máig számtalan legenda, mese és babona él velük kapcsolatban. Sokan vannak olyanok, akik az emberi hiedelemvilág más misztikus lényeivel, így például az ördögökkel, a manókkal, koboldokkal, farkasemberekkel és vámpírokkal hozzák szoros összefüggésbe őket, míg mások a sámánokhoz és a táltosokhoz hasonlóan egy valódi tudás birtokában lévő, különféle mágiákban jártas és gyógyításra is képes emberekként tekintenek rájuk.”
  Show book