Discover a world full of books!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Jocuri De Oglinzi (Hercule Poirot) - cover

Jocuri De Oglinzi (Hercule Poirot)

Agatha Christie

Publisher: Litera Media Group

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

La rugamintea unei vechi prietene, Miss Marple iși viziteaza o fosta colega de școala, pentru a investiga ce pericol ar putea-o paște pe aceasta. Carrie Louise, care traiește impreuna cu cel de-al treilea soț, fiica, nepoata și fiii vitregi intr-o cladire candva impu -natoare, transformata intr-un centru de reabilitare pentru tinerii delincventi, pare incapabila sa atraga ura cuiva, ha, dimpotriva, toata lumea o ingrijește plina de devotament. si atunci de ce boala de care sufera seamana cu o otravire cu arsenic? Drama care plutea in aer izbucnește pe neașteptate, insa victima este alta decat s-ar fi crezut ...

Other books that might interest you

 • Maigret se apără - cover

  Maigret se apără

  Georges Simenon

  • 0
  • 0
  • 0
  Pentru prima dată în carieră, Maigret este convocat de prefectul poliției în urma unei acuzații: Nicole Prieur, nepoata în vârstă de 18 ani a unui înalt funcționar în Consiliul de Stat, susține că a fost acostată de comisar într-un bar și că acesta ar fi încercat să o seducă. În ciuda interdicției formale a prefectului și a sugestiei de a-și prezenta demisia, Maigret începe o anchetă. Cine încearcă să-l îndepărteze pe comisar printr-o înscenare atât de machiavelică? Bănuielile sale se îndreaptă către dentistul François Melan, prieten cu Nicole. A doua zi, află de la directorul Poliției Judiciare că a fost pus sub urmărire încă din ajun și că i s-a acordat un „concediu de boală“. Din acest motiv, Maigret se va apăra singur…
  Show book
 • Testamentul lui Sherlock Holmes - cover

  Testamentul lui Sherlock Holmes

  Arthur Conan Doyle

  • 0
  • 0
  • 0
  Ultimele aventuri ale celebrului detectiv 
  De la macabra și morbida Aventură cu Copita Dracului și până la cazul straniu din Dispariția Lady-ei Frances Carfax, cele opt povestiri ce cuprind Testamentul lui Sherlock Holmes par mai întunecate și mai tulburătoare decât povestirile precedente ale lui Conan Doyle cu Sherlock Holmes. Spre deosebire de povestirile anterioare, ele se referă la unele memorii de după pensionarea lui Holmes. Ultima povestire prezintă un epilog al carierei lui Holmes, când la vârsta de 60 de ani, este chemat să lucreze ca spion pentru Anglia în pregătirile acesteia pentru războiul din Europa. 
  Aceste cazuri, demonstrează că Conan Doyle a știut cum să-l țină pe Holmes în pas cu schimbările politice ale vremii.
  Show book
 • Spînzuratul de la Saint-Pholien - cover

  Spînzuratul de la Saint-Pholien

  Georges Simenon

  • 0
  • 0
  • 0
  O urmărire care începe la Bruxelles și se termină abia în Germania, la Bremen... Un vagabond ce-și zboară creierii într-o cameră mizeră de hotel... O investigație stranie, în cursul căreia Maigret trece la un pas de moarte, dar îl eliberează pe cel ce voise să-i ia viața... Iar acesta va reuși să ajungă aproape pretutindeni înaintea lui, distrugând indiciile... Deși aparent disparate, toate piesele mozaicului trimit la o dramă petrecută cu zece ani înainte, pe vremea când câțiva tineri furioși ce voiau să schimbe lumea întemeiau Frăția Apocalipsei...
  Show book
 • Maigret la New York - cover

  Maigret la New York

  Georges Simenon

  • 0
  • 0
  • 0
  Deși proaspăt ieșit la pensie, celebrul comisar nu poate rezista ispitei și se lasă antrenat în investigarea unui nou caz. Jean Maura, fiul unui francez emigrat și ajuns prosper om de afaceri în Statele Unite, bănuiește că tatăl său este șantajat. Maigret călătorește deci la New York, unde constată că totul îi stă împotrivă: atitudinea ambiguă a poliției americane, reticențele bătrânului John Maura, dar mai ales atitudinea duplicitară a secretarului său personal. Ajutat de un soi de detectiv particular, fost clovn în tinerețe, Maigret pătrunde în lumea imigranților din cartierele sărace, încercând să descurce ițele unei vechi povești de iubire în care pasiunea se împletește cu crima.
  Show book
 • Avertisment - cover

  Avertisment

  Renee Knight

  • 0
  • 0
  • 0
  Orice asemănare cu persoane în viață sau decedate este pur întâmplătoare...
  Ce-ai face dacă ai descoperi că în cartea pe care o citești e vorba despre tine?
  Când găsește o carte misterioasă pe noptieră, viața lui Catherine Ravenscroft se transformă într-un coșmar. Deși pare o născocire, cartea, numită Străinul desăvârșit, recreează veridic și în cel mai mic detaliu cumplita zi în care Catherine a devenit prizoniera unui secret teribil, un secret pe care o singură persoană îl mai cunoștea – iar acea persoană a murit.
  Pe măsură ce trecutul o ajunge din urmă, Catherine simte că lumea ei se prăbușește. Singura cale este să-l înfrunte... chiar dacă adevărul șocant ar putea să o distrugă.
  Un debut remarcabil, care amintește prin atmosferă de Înainte să adorm și care se bucură deja de un succes internațional, Avertisment vorbește despre o femeie bântuită de secrete, despre dorința mistuitoare de răzbunare și prețul dureros pe care trebuie să-l plătim dacă încercăm să ascundem adevărul.
  Avertisment dozează suspansul psihologic uimitor de bine: exact așa arată thrillerul perfect. – Lee Child
  „Un necunoscut a pus cartea pe noptieră. Cu grijă. Nu a deranjat niciun obiect de la locul lui. Pe partea ei de pat. Știuse pe ce parte a patului doarme. A aranjat totul așa încât să pară că ea însăși pusese cartea acolo. Gândurile i se îngrămădesc unele peste altele și se strivesc între ele până când devin chinuitoare și dureroase. Vinul și neliniștea sunt o combinație periculoasă. Ar trebui să învețe deja că nu e bine să amestece otrăvurile. Își ia în mâini capul care o doare. În ultimele zile o doare constant. Închide ochii și vede soarele alb și arzător de pe copertă. Cum naiba a ajuns cartea asta în casa ei?“
  Halucinant și tulburător, romanul lui Renée Knight te prinde în mrejele sale de la prima pagină. –​ Kirkus Reviews
  Show book
 • Doi pot ține un secret - cover

  Doi pot ține un secret

  Karen M. McManus

  • 0
  • 0
  • 0
  Echo Ridge este un orășel modest și obișnuit din America. Ellery nu l-a vizitat niciodată, dar a auzit tot ce era de știut. În acel oraș, mătușa ei a dispărut pe când avea șaptesprezece ani. Și doar cu cinci ani în urmă, o regină a balului din liceu a făcut să se audă în întreaga lume de Echo Ridge atunci când a fost omorâtă. Acum, Ellery trebuie să se mute acolo, pentru a locui cu o bunică pe care de abia o cunoaște.
   
  Orașul e ca un tablou idilic, dar ascunde secrete. Și chiar înainte ca anul școlar să înceapă, cineva le amenință pe cele mai populare fete din liceu, promițând că va face ca jocul să devină și mai periculos decât în urmă cu cinci ani. Apoi, ca pentru a dovedi că amenințarea este reală, o altă fată dispare.
   
  Ellery știe tot ce e de știut despre secrete. Mama ei le are; bunica, la fel. Cu cât stă mai mult în Echo Ridge, cu atât își dă seama că fiecare ascunde ceva. Problema e că secretele sunt periculoase, iar oamenii nu prea se pricep să le țină. E motivul pentru care în Echo Ridge cel mai sigur e să îți păstrezi mereu secretele pentru tine.
  Show book