Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Παιδικά βιβλία σχεδίασης: Πώς να σχεδιάζετε φυτά - cover

Παιδικά βιβλία σχεδίασης: Πώς να σχεδιάζετε φυτά

Tina Sun

Publisher: Future World

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Παιδικά Βιβλία Σχεδίου: Πώς να Ισοπαλία Φυτά είναι ένα βιβλίο ζωγραφικής κατάλληλο για παιδιά. Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών. Μέσω της βήμα-βήμα αποσύνθεσης της ζωγραφικής, είναι εύκολο και ευχάριστο να κατανοήσουμε τις δεξιότητες συνδυασμού γραμμών και γραμμών της ζωγραφικής.
Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει βήμα-βήμα ζωγραφική και τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη χρώματος.

Δημιουργικότητα και χρώμα

Το χρώμα στα μάτια των παιδιών είναι πολύ σημαντικό. Η δημιουργικότητά τους είναι πιο πολύτιμη από την ίδια τη ζωγραφική.

Τα φυτά δεν έχουν μόνο ένα χρώμα. Ποιο είναι το χρώμα στα μάτια τους; Πώς να εκφράσετε το χρώμα στα μάτια σας; Αυτό το βιβλίο θα τους πει έναν διαφορετικό κόσμο ζωγραφικής.
Available since: 05/30/2020.

Other books that might interest you

 • MEA CULPA - A Play Based on a True Story - cover

  MEA CULPA - A Play Based on a...

  Konstantinos Rodis

  • 0
  • 0
  • 0
  What may be hiding behind the closed doors of a house?What is the true relationship of family members? How do people face their fellow human beings who have disabilities? What is right and what is wrong? In the early ' 70, Zoe, looks after  her son Stavros who was born with mental retardation in an era without social support and possibilities of integration and special education.
  Show book
 • Όλια τα ‘’αχ” τ΄εμέτερα εγένταν τραγωδίας - Ένα μουσικό λογοτεχνικό ιστορικό αφιέρωμα στον Πόντο και τους ανθρώπους του - cover

  Όλια τα ‘’αχ” τ΄εμέτερα εγένταν...

  Μάκης Σεβίλογλου

  • 0
  • 0
  • 0
  Μουσική Ψηφιακή Έκδοση: Εμπεριέχονται 21 Τραγούδια του Πόντου σε ηχητική μορφή.
  Παραγωγή: Σεβίλογλου Μάκης-Caspar Falke, Kyklosrecords.
  Τα τραγούδια ερμηνεύουν και παίζουν οι: Γιάννης Κουρτίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Γιώργος Σοφιανίδης, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη, Εύα Σταμπολίδου, Βασίλης Παντελίδης, Λευτέρης Ανδρεάδης, Θάνος Τσαμπερτίδης, Γιάννης Σανίδης, Κώστας Παρχαρίδης, Χάρης Τσακαλίδης, Σταύρος Μιχαηλίδης, Στέφανος Σεβίλογλου και Κώστας Φουλίδης.
  Στην παρούσα έκδοση, φιλοξενούνται κείμενα που έχουν γράψει οι ιστορικοί: Κώστας Φωτιάδης και Βλάσης Αγτζίδης, ο λογοτέχνης Κώστας Διαμαντίδης, ο μουσικός ερευνητής Κωστής Δρυγιανάκης, οι μουσικολόγοι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη, ο ερευνητής των ποντιακών χορών Νίκος Ζουρνατζίδης.
  Το βιβλίο σχεδίασαν, επιμελήθηκαν και εμπλούτισαν με πρωτότυπα ντοκουμέντα, μαρτυρίες και δικά τους κείμενα,η Νατάσα Μποζίνη και ο Μάκης Σεβίλογλου.
  Show book
 • Iστορια του χωροχρονου - Ενα διήγημα φαντασίας - cover

  Iστορια του χωροχρονου - Ενα...

  Oδυσσεας φιντανζα

  • 0
  • 0
  • 0
  Η ιστορία του χωροχρόνου διηγείται το πώς οι έκπτωτοι άγγελοι από το βιβλίο του Ενώχ, κατέβηκαν στη Γη ώστε να βάλουν τέλος σ' έναν γονιδιακό πόλεμο που ξεκίνησε πριν 10.000 χρόνια στον πλανήτη μας.
   
  Οι έκπτωτοι μέσω της μετενσάρκωσης, κατορθώνουν να συλλέξουν τις πληροφορίες, όπου οι   ίδιοι άφηναν στην ιστορία της ανθρωπότητας, από προηγούμενες μετενσαρκώσεις.
   
  Έτσι ώστε να συνεχίσουν το έργο τους και να ξετρυπώσουν τον αρχαίο εχθρό τους, παραδίδοντας ταυτόχρονα την ανθρωπότητα, στην τελική της κρίση από τον  Θεό των ανθρώπων.
  Show book
 • Πιστοποιητικό για μία Άσ(χ)ημη Γυναίκα - cover

  Πιστοποιητικό για μία Άσ(χ)ημη...

  Κρίτων Τομάζος

  • 0
  • 0
  • 0
  Μπορεί ένα απλό πιστοποιητικό απασχόλησης στο θέατρο να ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη μιας άτυχης, άσημης, λησμονημένης γυναίκας; Μπορεί να ξαναβρεί η Ζωή τον αληθινό εαυτό της ψαχουλεύοντας μόνο τη μνήμη και λίγα ξεθωριασμένα τεκμήρια; Η μήπως πρέπει να γυρίσει στο παρελθόν και να συναρμολογήσει πιο σωστά και πειστικά τα γεγονότα και τη μοίρα της; Χρείαζεται μια αναπαράσταση σ΄ένα πραγματικό θέατρο.
  
  Tο "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣ(Χ)ΗΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ" είναι ένα θεατρικό έργο του Κρίτωνος Τομάζου. Η υπόθεση εξελίσσεται σε μια φανταστική χώρα. Η χώρα είναι ανύπαρκτη κι οποιεσδήποτε ομοιότητες με κάποια υπαρκτή χώρα είναι εντελώς τυχαίες και συμπτωματικές. Θα μπορούσε να είναι σχεδόν οποιαδήποτε χώρα στο κόσμο. Το έργο περιστρέφεται γύρω από τις αγωνιώδεις προσπάθειες μιας λίγο γνωστής ηλικιωμένης ηθοποιού να εξασφαλίσει ένα πιστοποιητικό για τη προηγούμενή της απασχόληση στο θέατρο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί εργασία. Κάνοντας έκκληση και περιγράφοντας τη κατάστασή της στο Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της υποθετικής χώρας, αποκαλύπτει λεπτομέρειες του παρελθόντος και των σχέσεών της, που εκτυλίσσονται σ' ένα άλλο θεατρικό έργο εντός του έργου, όπου εμπλέκονται δευτερεύουσες υποθέσεις και μηχανορραφίες, που κλιμακώνονται στα ανώτερα επίπεδα της πολιτιστικής και κυβερνητικής ελίτ, ξετυλίγοντας ανησυχητικά συμβάντα στη διαδικασία. Πρόκειται για ένα σκηνικό δράμα κανονικού μήκους, που περιλαμβάνει πολλόυς χαρακτήρες, σκηνές και τοποθεσίες. Πρωτογράφτηκε στα ελληνικά το 1983/84 και δεν έχει παρουσιαστεί στη σκηνή, ούτε έχει δημοσιευτεί προηγουμένως.
  Show book
 • Φωτογράφος 20 - Πώς να προωθήσετε και να πουλήσετε φωτογραφίες στο διαδίκτυο χάρη στα πρακτορεία microstock και photostock - cover

  Φωτογράφος 20 - Πώς να...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Το πρώτο λειτουργικό εγχειρίδιο αφιερωμένο στο διαδικτυακό μάρκετινγκ φωτογραφιών.
  Θα θέλατε να μπορέσετε να μετατρέψετε το χόμπι σας, την ψηφιακή φωτογραφία, σε μια μορφή εργασίας που θα σας επιτρέπει να κερδίζετε επιπλέον εισόδημα ή ακόμη και έναν πραγματικό μισθό; Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιτυγχάνουν ήδη παρόμοια αποτελέσματα, επειδή, αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, η διαδικτυακή αγορά ψηφιακής φωτογραφίας συχνά επιτρέπει σημαντικά κέρδη.
  Αυτός ο οδηγός αποκαλύπτει επιτέλους τις στρατηγικές ψηφιακής διανομής και προώθησης που θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε χρήματα πουλώντας το photostock και το microstock σας στο διαδίκτυο.
   
  Show book
 • Μουσικός 20 - Πώς να κερδίσετε χρήματα γράφοντας μουσική για να την πουλήσετε online - cover

  Μουσικός 20 - Πώς να κερδίσετε...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Πώς να μετατρέψετε το πάθος σας για τη μουσική σε πηγή εισοδήματος; Είναι δυνατόν να πουλήσετε τη μουσική σας απευθείας στο διαδίκτυο; Πώς να προωθήσετε το έργο σας με χαμηλό κόστος και ταυτόχρονα να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα; 
  Μέσα στο βιβλίο θα ανακαλύψετε γιατί σήμερα η μουσική αγορά είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες κέρδους σε όλους τους ανεξάρτητους μουσικούς, πώς να υλοποιήσετε βήμα προς βήμα το σχέδιο μάρκετινγκ και πώς να διανείμετε το περιεχόμενό σας στα κυριότερα παγκόσμια μουσικά καταστήματα (iTunes, Spotify, Amazon Music και πολλά άλλα). Τέλος, θα βρείτε συμβουλές και οδηγούς βήμα προς βήμα για να προωθήσετε τη μουσική σας επιχείρηση.
  Show book