Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Σχέδιο μάρκετινγκ σε 4 βήματα - Στρατηγικές και βασικά σημεία για τη δημιουργία σχεδίων μάρκετινγκ που λειτουργούν - cover

Σχέδιο μάρκετινγκ σε 4 βήματα - Στρατηγικές και βασικά σημεία για τη δημιουργία σχεδίων μάρκετινγκ που λειτουργούν

Stefano Calicchio

Publisher: Stefano Calicchio

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε απλές, σαφείς και περιεκτικές εξηγήσεις για το πώς να συντάξετε σωστά ένα σχέδιο μάρκετινγκ και ποιες είναι οι καλύτερες πρακτικές που υπάρχουν σήμερα για να εκτελέσετε άριστα αυτό το έργο. Το βιβλίο παίρνει τον αναγνώστη από το χέρι και τον συνοδεύει μέσα από τέσσερα σταδιακά βήματα, τα οποία αναδεικνύουν τα βασικά σημεία του θέματος:

- τι είναι ένα σχέδιο μάρκετινγκ και πώς λειτουργεί,
- πώς να γράψετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο μάρκετινγκ,
- πώς να δομήσετε ένα επιτυχημένο σχέδιο μάρκετινγκ,
- ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές, τα πιο συνηθισμένα λάθη και τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για τη μέτρηση των αποτελεσμάτων.
Available since: 03/28/2021.

Other books that might interest you

 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις; 
  Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις. 
  Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή. 
  Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book
 • Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας - cover

  Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας

  ΠΑΝΟΣ ΣΑΚΕΛΗΣ

  • 0
  • 0
  • 0
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Η δεύτερη είναι αυτή που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλο.Η συλλογή άρθρων σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας και να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη αντίληψη για το άτομο και τον κόσμο. 
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το δεύτερο είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλό μας. Φανταστείτε τώρα ότι μεταξύ αυτών των δύο, υπάρχουν και άλλα επίπεδα κατανόησης που αν τα διαχειριστούμε και τα ενεργοποιήσουμε, δεν φτάνουμε στην αντίληψη της απόλυτης πραγματικότητας. Τουλάχιστον όμως θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει. 
  Ένα τέτοιο επίπεδο μας προσφέρεται από τη μεταφυσική, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν, επειδή συχνά πολλές ψευδαισθήσεις εισέρχονται σε αυτήν. Αλλά αυτό το επίπεδο, το οποίο προσωπικά κατονομάζω σαν το επίπεδο της καθημερινής μεταφυσικής, είναι ένας σχετικά προσιτός τρόπος κατανόησης της αλήθειας του ότι η σχετικότητα και πάλι εναγκαλίζεται το επίπεδο της κατανόησης μας. 
  Η συλλογή άρθρων που περικλείονται σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει όσο το δυνατόν πιο ειλικρινά, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας ώστε να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη παγκόσμια αντίληψη για το ατόμο και τον κόσμο.
  Show book
 • Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου; - cover

  Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;

  George Lagios

  • 0
  • 0
  • 0
  Είναι το DNA μας τόσο εξαιρετικό όσο το έχουμε στο μυαλό μας, ώστε να το διαιωνίσουμε; Μήπως το να είμαστε γονείς είναι μια μορφή εξουσίας; 
  Δεν προοριζόμαστε όλοι για να κάνουμε παιδιά, και αυτό δεν είναι κακό. Καθένας ταξιδεύει προς την αυτοπραγμάτωση από διαφορετικό μονοπάτι. 
  Τι σημαίνει καλός γονιός; Πώς μπορούμε να λαμβάνουμε αποφάσεις με επίγνωση; 
  Η ασυνείδητη ή συνειδητή απόφαση να γίνει κάποιος γονέας θα κρίνει το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων αν ένα παιδί από ακατάλληλους γονείς ανελιχθεί στην εξουσία ή ακόμα και όταν καθίσει στο ίδιο θρανίο με ένα ανυποψίαστο εύπλαστο παιδί. Το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά αποτελεί τη μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Είναι ανυπολόγιστης σημασίας να συνειδητοποιήσουμε ότι κάποιοι απλά δεν πρέπει να γίνουν γονείς και να προστατέψουμε τον πολιτισμό μας. Οι κοινωνίες έχουν ποτίσει με λάθος ιδέες το ανθρώπινο είδος. Πώς μπορεί να σταματήσει αυτή η τρέλα; Η ανθρώπινη φύση και η επιστήμη μας δείχνουν τον δρόμο, εμείς όμως γιατί αγνοούμε και τις δυο έχοντας ενεργοποιημένους όλους τους μηχανισμούς αυτοεξαπάτησης; 
  Υπάρχει ελπίδα γιατί ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με ήθος και ευφυΐα. Σε λίγο ωστόσο θα εξαλειφθούν και οι τελευταίοι, αν δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας και δεν μένουμε απλοί παρατηρητές. Η ιστορία θα μας κρίνει... και το πιθανότερο είναι να μας χαρακτηρίσει ηθικούς αυτουργούς. 
  Η γέννηση κάθε παιδιού είναι η ΜΗΤΕΡΑ της μεγαλύτερης ευθύνης! 
  Γιώργος Λάγιος
  Show book
 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις;Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις.Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή.Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book
 • Ο Πνευματικός Οδηγός - Το Ταξίδι Μέσα Στην Ζωή - cover

  Ο Πνευματικός Οδηγός - Το Ταξίδι...

  Ken Luball

  • 0
  • 0
  • 0
  ”Ποιο είναι το νόημα της Ζωής;” Ο Πνευματικός Οδηγός: Ταξίδι μέσα στην Ζωή είναι το δεύτερο βιβλίο στην ”Τατραλογία της Αφύπνισης”. Απαντά στην παραπάνω ερώτηση μέσα απο ένα ενδιαφέρον, ιδιαίτερο βιβλίο, γραμμένο από τον Πνευματικό Οδηγό ενός μικρού κοριτσιού εν ονόματι Αμάρα, και ακολουθεί το Πνευματικό Ταξίδι της Αφύπνισης και της Φώτισης της. Αυτό το βιβλίο, υπό την αφήγηση του Πνευματικού Οδηγού της Αμάρα, Μπόντχι, επικεντρώνεται στην ανθρώπινη ύπαρξη και την σημασία της ένωσης με το Πνεύμα εντός μας.
  Ο Πνευματικός Οδηγός: Ταξίδι μέσα στην Ζωή είναι το δεύτερο βιβλίο στην ”Τατραλογία της Αφύπνισης”. Αυτό το βιβλίο, υπό την αφήγηση του Πνευματικού Οδηγού Μπόντχι, εξετάζει το πνευματικό μας ταξίδι μέσα στην ζωή, την διαδικασία της ”Αφύπνησης” και απαντά πολλές ερωτήσεις για την εύρεση του μονοπατιού προς την ”Φώτιση”. Ποιο είναι το Νόημα της Ζωής; Γιατί είμαι εδώ; Ανακαλύψτε τις απαντήσεις αυτών των ερωτήσεων ενώ ακολουθείτε το ταξίδι ενός κοριτσιού εν ονόματι Αμάρα, συνοδευόμενη απο τον Μπόντχι, τον Πνευματικό Οδηγό της, καθώς εκείνη οδηγεί την ζωή της, αμφισβητεί τον λόγο ύπαρξής της και οδηγείται σε ένα Πνευματικό Ταξίδι Αφύπνησης και Φώτισης. 
  Ακολουθείστε τον Μπόντχι σε αυτό την υπέροχη περιπέτεια καθώς περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο βοήθησε την Αμάρα να Αφυπνηστεί και να ξεκινήσει το ταξίδι της προς την Φώτιση. Επίσης ανακαλύψτε πως είναι και τι σκοπό έχει η Ζωή ενός Πνευματικού Οδηγού. Ο Πνευματικός Οδηγός έχει συγγραφεί απο τον Μπόντχι για να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να βρουν καθοδήγηση, σκοπό αλλα και νόημα στην ζωή.
  Show book
 • Τεχνική ανάλυση για όλους - Πώς να χρησιμοποιείτε τα βασικά στοιχεία της τεχνικής ανάλυσης για να διαβάζετε διαγράμματα και να κατανοείτε καλύτερα τις χρηματοπιστωτικές αγορές - cover

  Τεχνική ανάλυση για όλους - Πώς...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Επιτέλους, ένας οδηγός που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια προσιτή και κατανοητή προσέγγιση της τεχνικής ανάλυσης, ιδανική τόσο για αρχάριους όσο και ως εργαλείο επανεξέτασης για πιο έμπειρους traders. Με σαφή γλώσσα και σαφώς καθορισμένη λογική δομή, το εγχειρίδιο αυτό συνοδεύει τον αναγνώστη στον κόσμο της τεχνικής ανάλυσης, παρέχοντας τα εργαλεία που απαιτούνται για την κατανόηση και την αποτελεσματική εφαρμογή αυτής της πειθαρχίας.
  
  Σε αυτές τις σελίδες, θα βρείτε:
  
      - Μια επισκόπηση των βασικών αρχών της τεχνικής ανάλυσης και της εφαρμογής της στις συναλλαγές σε πρακτικό επίπεδο,
      - Έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να αρχίσετε να διαβάζετε διαγράμματα και να αναγνωρίζετε τις τάσεις της αγοράς,
  
      
     
   
  
   
  Show book