Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Προσόδους δικαιωμάτων - Πώς να δημιουργήσετε αυτόματες προσόδους μετατρέποντας τις ιδέες και την προσωπική σας ιδιοφυΐα σε εισόδημα από δικαιώματα - cover

Προσόδους δικαιωμάτων - Πώς να δημιουργήσετε αυτόματες προσόδους μετατρέποντας τις ιδέες και την προσωπική σας ιδιοφυΐα σε εισόδημα από δικαιώματα

Stefano Calicchio

Publisher: Stefano Calicchio

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Θα θέλατε να μάθετε πώς να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε εισόδημα; Θα θέλατε να δημιουργήσετε εισόδημα που δεν προέρχεται από την εργασία σε ωριαία βάση; Γνωρίζετε πώς να μετατρέψετε τη δημιουργικότητα και το ταλέντο σας σε δικαιώματα; 
Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να απαντήσει σε ερωτήσεις όπως αυτές. Πιστεύεται γενικά ότι το να κερδίζουν χρήματα από τη δημιουργική εργασία είναι διαθέσιμο μόνο σε επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης: λαμπρούς εφευρέτες, μουσικούς, καλλιτέχνες ή συγγραφείς. Σήμερα, αντίθετα, υπάρχει μια πραγματική δυνατότητα για όλους να δημιουργήσουν εισόδημα από δικαιώματα. 
Η δημιουργία εισοδήματος από το ψηφιακό περιεχόμενο, την τέχνη ή απλώς από τις ιδέες σας είναι επομένως ένας δρόμος που απαιτεί γνώση, κατάρτιση και εφαρμογή. 
Available since: 03/28/2021.

Other books that might interest you

 • Ιπποκράτειος διατροφή - cover

  Ιπποκράτειος διατροφή

  Nikos Liapis

  • 0
  • 0
  • 0
  "Let food be your medicine and medicine be your food" 
  As much as this key phrase of Hippocrates has been written and spoken, little understood remains of its great and condensed truth. 
  The modern, dominant trend in the prevention and treatment of disease is not seeking the causes but trying to alleviate the symptoms. However, intense toxification from poor diet and polluted environment leads our bodies to chronic inflammation, which is the basis for the progression of disease. 
  The Hippocratic Diet is a comprehensive nutritional system based on the great Greek doctor's principles of prevention and treatment through food, as well as the wisdom of Greek tradition. Thanks to its great effectiveness, it is gaining ground and international recognition in the field of alternative, holistic medicine. It is based on the consumption of living, whole, unprocessed foods such as fruits, vegetables, nuts and herbs and clearly defines what "should not" and "should" be eaten. 
  Its application: 
  -Cleanses the body of the toxins that modern lifestyles load it with 
  -protects health from autoimmune and inflammatory diseases - which have become epidemic - by fighting their causes and not just their symptoms 
  -Weakening, leading to fast, healthy and permanent loss of excess weight 
  -dramatically improves the quality of life, combating allergies, headaches, gastrointestinal problems, sleep disorders and arthritic pains 
  -Gives health, vitality, strength and well-being!
  Show book
 • Models - Μodels Προσελκύστε τις Γυναίκες με Ειλικρίνεια - cover

  Models - Μodels Προσελκύστε τις...

  Mark Manson

  • 0
  • 0
  • 0
  Το Models είναι ένα βιβλίο, για να γίνετε ένας ελκυστικός άνδρας βασισμένο όχι σε τρικ, τακτικές, παιχνίδια ή τεχνικές, αλλά στην αυτοβελτίωση. Οι αλήθειες του υποστηρίζονται από δεκαετίες ψυχολογικής έρευνας. Εστιάζεται στη συναισθηματική διαδικασία του ξελογιάσματος παρά σε αγωνιώδη λογικά βήματα. 
  Ο στόχος του είναι να δημιουργήσει ισχυρούς συνδέσμους με τις γυναίκες αντί να προσπαθεί να τις εντυπωσιάσει. Είναι ο πιο ώριμος και ειλικρινής οδηγός για το πώς ένας άνδρας μπορεί να προσελκύσει γυναίκες χωρίς να υποκρίνεται συμπεριφορές, χωρίς να ψεύδεται και χωρίς να μιμείται άλλους. Σταματήστε να φέρεστε σαν ένας ελκυστικός άνδρας, και γίνεται ένας ελκυστικός άνδρας. 
  Show book
 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις;Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις.Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή.Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book
 • Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας - cover

  Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας

  ΠΑΝΟΣ ΣΑΚΕΛΗΣ

  • 0
  • 0
  • 0
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Η δεύτερη είναι αυτή που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλο.Η συλλογή άρθρων σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας και να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη αντίληψη για το άτομο και τον κόσμο. 
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το δεύτερο είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλό μας. Φανταστείτε τώρα ότι μεταξύ αυτών των δύο, υπάρχουν και άλλα επίπεδα κατανόησης που αν τα διαχειριστούμε και τα ενεργοποιήσουμε, δεν φτάνουμε στην αντίληψη της απόλυτης πραγματικότητας. Τουλάχιστον όμως θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει. 
  Ένα τέτοιο επίπεδο μας προσφέρεται από τη μεταφυσική, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν, επειδή συχνά πολλές ψευδαισθήσεις εισέρχονται σε αυτήν. Αλλά αυτό το επίπεδο, το οποίο προσωπικά κατονομάζω σαν το επίπεδο της καθημερινής μεταφυσικής, είναι ένας σχετικά προσιτός τρόπος κατανόησης της αλήθειας του ότι η σχετικότητα και πάλι εναγκαλίζεται το επίπεδο της κατανόησης μας. 
  Η συλλογή άρθρων που περικλείονται σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει όσο το δυνατόν πιο ειλικρινά, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας ώστε να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη παγκόσμια αντίληψη για το ατόμο και τον κόσμο.
  Show book
 • Παχυσαρκία Τέλος - cover

  Παχυσαρκία Τέλος

  Jason Fung

  • 0
  • 0
  • 0
  Everything you thought about weight loss is wrong! 
  In this groundbreaking and thoroughly authoritative book, Dr. Jason Fung, a leading expert in nutrition and author of six New York Times best-selling books, "cracks the code" of obesity and presents all the current scientific evidence for safe and permanent weight loss, ensuring long-lasting health and longevity. 
  Among many other things in this book we will learn: 
  - How obesity became a pandemic 
  - Why ordinary diets fail and weight always comes back. 
  - Why calorie reduction is a "scam" 
  - Why exercise for weight loss is a myth! 
  - What are the fatal mistakes in our diet 
  - What is the key role of insulin and cortisol 
  - Dr. Jason Fung's unique effective 5 phase program for fast and permanent weight loss 
  - A valuable set of essential lifestyle habits that ensure fitness, lasting wellness and health
  Show book
 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις; 
  Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις. 
  Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή. 
  Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book