Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Μια απλή προσέγγιση στη διαπραγμάτευση ομολόγων - Ο εισαγωγικός οδηγός για τις επενδύσεις σε ομόλογα και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους - cover

Μια απλή προσέγγιση στη διαπραγμάτευση ομολόγων - Ο εισαγωγικός οδηγός για τις επενδύσεις σε ομόλογα και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου τους

Stefano Calicchio

Publisher: Stefano Calicchio

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Γιατί να επενδύσετε σε ομόλογα? Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα? Το βιβλίο αυτό περιέχει την τεχνογνωσία και τις γνώσεις που απαιτούνται για να απαντήσετε στα πιο σημαντικά ερωτήματα σχετικά με το θέμα. Για πρώτη φορά, ένας ολοκληρωμένος και προσιτός οδηγός θα σας βοηθήσει σε αυτό, δείχνοντάς σας τα βασικά στοιχεία για το πώς λειτουργεί το θέμα. Μέσα στο πρακτικό εγχειρίδιο θα ανακαλύψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε πραγματικά τι είναι τα ομόλογα, ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους και πώς λειτουργούν. Από τους διάφορους τύπους εκδοτών έως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, από την αξιολόγηση του κινδύνου έως τους μηχανισμούς που σχετίζονται με τη διάρκεια. 
Available since: 03/21/2021.

Other books that might interest you

 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις;Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις.Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή.Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book
 • Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου; - cover

  Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;

  George Lagios

  • 0
  • 0
  • 0
  Είναι το DNA μας τόσο εξαιρετικό όσο το έχουμε στο μυαλό μας, ώστε να το διαιωνίσουμε; Μήπως το να είμαστε γονείς είναι μια μορφή εξουσίας; 
  Δεν προοριζόμαστε όλοι για να κάνουμε παιδιά, και αυτό δεν είναι κακό. Καθένας ταξιδεύει προς την αυτοπραγμάτωση από διαφορετικό μονοπάτι. 
  Τι σημαίνει καλός γονιός; Πώς μπορούμε να λαμβάνουμε αποφάσεις με επίγνωση; 
  Η ασυνείδητη ή συνειδητή απόφαση να γίνει κάποιος γονέας θα κρίνει το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων αν ένα παιδί από ακατάλληλους γονείς ανελιχθεί στην εξουσία ή ακόμα και όταν καθίσει στο ίδιο θρανίο με ένα ανυποψίαστο εύπλαστο παιδί. Το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά αποτελεί τη μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Είναι ανυπολόγιστης σημασίας να συνειδητοποιήσουμε ότι κάποιοι απλά δεν πρέπει να γίνουν γονείς και να προστατέψουμε τον πολιτισμό μας. Οι κοινωνίες έχουν ποτίσει με λάθος ιδέες το ανθρώπινο είδος. Πώς μπορεί να σταματήσει αυτή η τρέλα; Η ανθρώπινη φύση και η επιστήμη μας δείχνουν τον δρόμο, εμείς όμως γιατί αγνοούμε και τις δυο έχοντας ενεργοποιημένους όλους τους μηχανισμούς αυτοεξαπάτησης; 
  Υπάρχει ελπίδα γιατί ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με ήθος και ευφυΐα. Σε λίγο ωστόσο θα εξαλειφθούν και οι τελευταίοι, αν δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας και δεν μένουμε απλοί παρατηρητές. Η ιστορία θα μας κρίνει... και το πιθανότερο είναι να μας χαρακτηρίσει ηθικούς αυτουργούς. 
  Η γέννηση κάθε παιδιού είναι η ΜΗΤΕΡΑ της μεγαλύτερης ευθύνης! 
  Γιώργος Λάγιος
  Show book
 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις; 
  Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις. 
  Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή. 
  Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book
 • Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας - cover

  Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας

  ΠΑΝΟΣ ΣΑΚΕΛΗΣ

  • 0
  • 0
  • 0
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Η δεύτερη είναι αυτή που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλο.Η συλλογή άρθρων σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας και να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη αντίληψη για το άτομο και τον κόσμο. 
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το δεύτερο είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλό μας. Φανταστείτε τώρα ότι μεταξύ αυτών των δύο, υπάρχουν και άλλα επίπεδα κατανόησης που αν τα διαχειριστούμε και τα ενεργοποιήσουμε, δεν φτάνουμε στην αντίληψη της απόλυτης πραγματικότητας. Τουλάχιστον όμως θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει. 
  Ένα τέτοιο επίπεδο μας προσφέρεται από τη μεταφυσική, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν, επειδή συχνά πολλές ψευδαισθήσεις εισέρχονται σε αυτήν. Αλλά αυτό το επίπεδο, το οποίο προσωπικά κατονομάζω σαν το επίπεδο της καθημερινής μεταφυσικής, είναι ένας σχετικά προσιτός τρόπος κατανόησης της αλήθειας του ότι η σχετικότητα και πάλι εναγκαλίζεται το επίπεδο της κατανόησης μας. 
  Η συλλογή άρθρων που περικλείονται σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει όσο το δυνατόν πιο ειλικρινά, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας ώστε να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη παγκόσμια αντίληψη για το ατόμο και τον κόσμο.
  Show book
 • Να Τι Εστι Ταϊ Τσι: 50 Βασικες Ερωτησεις Και Απαντησεις - cover

  Να Τι Εστι Ταϊ Τσι: 50 Βασικες...

  Πολ Ριντ

  • 0
  • 0
  • 0
  Το Τάι Τσι είναι μια καταπληκτική τέχνη για να μάθει κανείς, αλλά τι είναι πραγματικά; Τι σημαίνει; Ποια είναι η προέλευσή του και πόσο πρακτικά είναι τα μαθήματά του σε αυτόν τον γρήγορο και δραστήριο κόσμο που ζούμε σήμερα; 
  
  
  Σε αυτό το βιβλίο θα διαβάσετε τις απαντήσεις σε 50 απλές, αλλά σημαντικές ερωτήσεις, που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να κατανοήσετε αυτήν την αρχαία και ευγενή τέχνη, αλλά κυρίως να μπορέσετε να επιλέξετε τη σχολή Τάι Τσι που σας ταιριάζει. 
  
  
  Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία του Τάι Τσι (συμπεριλαμβανομένων μηνιαίων μαθημάτων για εντελώς αρχάριους), ο Πολ Ριντ εξηγεί τι είναι το Τάι Τσι με έναν απλό αλλά διορατικό τρόπο που θα σας βοηθήσει πρώτα να κατανοήσετε και στη συνέχεια να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες που μαθαίνονται εύκολα στην καθημερινή &sigm
  Show book
 • Μια εύκολη προσέγγιση στην ψυχολογία της εργασίας - Ο εισαγωγικός οδηγός για τη χρήση της ψυχολογικής γνώσης στον τομέα της εργασίας και των οργανισμών - cover

  Μια εύκολη προσέγγιση στην...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Πόση αξία είμαστε σε θέση να εκφράσουμε στην εταιρεία στην οποία εργαζόμαστε; Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητές μας; 
  
  Η εκμάθηση των βασικών εννοιών της εργασιακής ψυχολογίας σημαίνει την εκμάθηση μεθόδων για να αναγνωρίζετε και να αξιολογείτε σωστά τις ικανότητές σας σε σχέση με το επιχειρησιακό πλαίσιο, να κατανοείτε τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας με τους οποίους μοιράζεστε την καθημερινή εμπειρία της συνεργασίας και να συνειδητοποιείτε την προστιθέμενη αξία που αποτελεί τη βάση κάθε ανάπτυξης στον επιχειρηματικό κόσμο.
  
  Συνοψίζοντας, ο παρών οδηγός δημιουργήθηκε για να εξηγήσει με απλό και προσιτό τρόπο πώς να χρησιμοποιείτε τις γνώσεις της ψυχολογίας στους σύγχρονους οργανισμούς.
  Show book