Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Γραφείο ψηφιακού τύπου - Πώς να δημιουργήσετε ενδιαφέρον για τα μέσα ενημέρωσης 20 και να διαχειριστείτε τις δημόσιες σχέσεις χάρη στις δυνατότητες του διαδικτύου - cover

Γραφείο ψηφιακού τύπου - Πώς να δημιουργήσετε ενδιαφέρον για τα μέσα ενημέρωσης 20 και να διαχειριστείτε τις δημόσιες σχέσεις χάρη στις δυνατότητες του διαδικτύου

Stefano Calicchio

Publisher: Stefano Calicchio

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Το γραφείο τύπου και οι δραστηριότητες δημοσίων σχέσεων έχουν υποστεί δραστικές αλλαγές με την έλευση του διαδικτύου. Η διαχείριση των νέων μέσων ενημέρωσης αποτελεί σήμερα ένα θεμελιώδες βήμα για όποιον θέλει να ενισχύσει τη διαδικτυακή του προβολή μαθαίνοντας να επικοινωνεί με τις τυπικές υπηρεσίες του web 2.0. Σε αυτό το εγχειρίδιο θα ανακαλύψετε επιχειρησιακές στρατηγικές για να αναλάβετε την πρόκληση των νέων μέσων και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο επικοινωνίας ικανό να αξιοποιήσει στο έπακρο τις πολλές ευκαιρίες που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. 
Available since: 03/29/2021.

Other books that might interest you

 • Ελληνικοί και Διεθνείς Προβληματισμοί στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης - cover

  Ελληνικοί και Διεθνείς...

  Ιωάννης Α. Μήτσιος

  • 0
  • 0
  • 0
  Στους καιρούς τούτους η λέξη "παγκοσμιοποίηση" ηχεί καθημερινά. Τείνει να γίνει κοινότοπη, όμως το φορτίο που κουβαλάει μαζί της ακουμπά και στους δικούς μας ώμους. Ο Γιάννης Μήτσιος πριν από δέκα χρόνια χρησιμοποιούσε τον αγγλικό αντίστοιχο όρο globalization, που τότες ξένιζε. Και σήμερα ο στοχασμός του γυροφέρνει τα έντονα προβλήματα του τόπου μας, του κόσμου. Και μέσα στον τόμο αυτό κλείνει άρθρα και προβληματισμούς που από το 1996 και μετά έχει δημοσιεύσει. Εξοπλισμένος με μια στιβαρή δυτική πανεπιστημιακή παιδεία, αξιοποιεί την ερευνητική μεθοδολογία στις Διεθνείς Σχέσεις. Τα Βαλκάνια, η Μέση Ανατολή, η μακρινή Ιαπωνία, η ηγεμονική Αμερική μέσα σ' ένα πλέγμα προβλημάτων κυριαρχούν στη θεματολογία του. Θλίψη νιώθουμε για την καθίζηση του ελληνικού πολιτισμού, ενός κόσμου που ξεκινώντας από την τοπική κοινότητα, με τόλμη, ελεύθερα ξανοίγονταν στην οικουμένη, έχοντας όμως βαθιά επίγνωση του πλούτου του, της πρότασης ζωής που κουβαλούσε από τον Όμηρο ως τον Μακρυγιάννη και τον Παπαδιαμάντη. Όμως απάντηση δεν μπορεί να είναι η μιζέρια, οι φτηνές διαπιστώσεις και οι άκοπες δεοντολογίες. Πώς να γίνει ξανά η καθημερινότητα ένα Μυστήριο, πώς να βλαστήσει ξανά πολιτισμός σε τούτο τον τόπο; Και ο Γιάννης Μήτσιος βρίσκεται στο δρόμο ανιχνεύοντας. Μια "στρατηγική σκέψη" με αυθεντικότητα είναι το μέλημά του. Ευχή μας είναι να συνεχίσει στην οδό αυτή της αναζήτησης ριζωμένος στον τόπο του και στον ελληνικό τρόπο, ανοικτός στην οικουμένη.
  Show book
 • Πολιτική Τεχνολογία - Πώς μπορεί η αναδυόμενη τεχνολογία να βοηθήσει να φέρει την κοινωνία και την κυβέρνηση πιο κοντά; - cover

  Πολιτική Τεχνολογία - Πώς μπορεί...

  Fouad Sabry

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι η αστική τεχνολογία
   
  Ο όρος "πολιτική τεχνολογία" αναφέρεται σε λογισμικό που βελτιώνει την αλληλεπίδραση μεταξύ των πολιτών και της κυβέρνησης διευκολύνοντας την επικοινωνία, τη λήψη αποφάσεων και την παροχή υπηρεσιών και την πολιτική διαδικασία. Η αστική τεχνολογία είναι επίσης γνωστή ως "αστική τεχνολογία". Περιλαμβάνει την τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών που παρέχει στην κυβέρνηση υποστήριξη με τη μορφή λογισμικού που αναπτύχθηκε από ομάδες υπό την ηγεσία της κοινότητας που αποτελούνται από εθελοντές, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συμβούλους και ιδιωτικές εταιρείες. Περιλαμβάνει επίσης ομάδες τεχνολογίας που εργάζονται εντός της κυβέρνησης και είναι γνωστές ως ενσωματωμένες ομάδες τεχνολογίας.
   
  Πώς θα ωφεληθείτε
   
  (I) Πληροφορίες και επικυρώσεις. σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:
   
  Κεφάλαιο 1: Πολιτική τεχνολογία
   
  Κεφάλαιο 2: ηλεκτρονική διακυβέρνηση
   
  Κεφάλαιο 3: Ηλεκτρονική δημοκρατία
   
  Κεφάλαιο 4: Κέντρο για τη Δημοκρατία και την Τεχνολογία
   
  Κεφάλαιο 5: Συμμετοχή των πολιτών
   
  Κεφάλαιο 6: ηλεκτρονική συμμετοχή
   
  Κεφάλαιο 7: mySociety
   
  Κεφάλαιο 8: Ανοικτή διακυβέρνηση
   
  Κεφάλαιο 9: Ίδρυμα Συμμετοχικής Πολιτικής
   
  Κεφάλαιο 10: Ψηφιακός πολίτης
   
  Κεφάλαιο 11: Προμήθεια πολιτών
   
  Κεφάλαιο 12: OpenGov Foundation
   
  Κεφάλαιο 13: Πολιτική εφαρμογή
   
  Κεφάλαιο 14: Ψηφιακή Ινδία
   
  Κεφάλαιο 15: Pia Mancini
   
  Κεφάλαιο 16 : Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Δημοκρατία
   
  Κεφάλαιο 17: Πολιτική και τεχνολογία
   
  Κεφάλαιο 18: Εταιρείες πολιτικής τεχνολογίας
   
  Κεφάλαιο 19: Brigade Media
   
  Κεφάλαιο 20: Σύγκριση πλατφορμών πολιτικής τεχνολογίας
   
  Κεφάλαιο 21: Tiago C. Peixoto
   
  (II ) Απαντώντας στις κορυφαίες ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την τεχνολογία του πολίτη.
   
  (III) Παραδείγματα πραγματικού κόσμου για τη χρήση της αστικής τεχνολογίας σε πολλούς τομείς.
   
  (IV) 17 παραρτήματα για να εξηγηθούν, εν συντομία, 266 αναδυόμενες τεχνολογίες σε κάθε κλάδο για να έχουν πλήρη κατανόηση 360 μοιρών των τεχνολογιών της πολιτικής τεχνολογίας.
   
  Who This Book Is For
   
  Επαγγελματίες, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, ενθουσιώδεις, χομπίστες και όσους θέλουν να υπερβούν τις βασικές γνώσεις ή πληροφορίες για κάθε είδους αστική τεχνολογία.
  Show book
 • Ανάπτυξη Των Ηγετικών Δεξιοτήτων - cover

  Ανάπτυξη Των Ηγετικών Δεξιοτήτων

  Hiriyappa .B

  • 0
  • 0
  • 0
  Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ηγετικές δεξιότητες σας, επισημαίνοντας την επιτακτικότητα του να γίνει κανείς ηγέτης.
  Show book
 • Το Εγχειρίδιο του Google Adsense - Ο εισαγωγικός οδηγός για το πιο διάσημο και δημοφιλές διαφημιστικό πρόγραμμα στο διαδίκτυο: οι βασικές πληροφορίες και τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε - cover

  Το Εγχειρίδιο του Google Adsense...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Το κέρδος με το Adsense είναι εύκολο, αλλά μόνο αν ξέρετε πώς να το κάνετε. Το Adsense μπορεί πραγματικά να είναι το τέλειο σύστημα για να αποκτήσετε το εισόδημα που ο καθένας πάντα ονειρευόταν. Η διαχείριση ενός λογαριασμού adsense είναι απλή και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να γίνει πολύ κερδοφόρα. Δεν απαιτεί από εσάς να τηρείτε χρονοδιαγράμματα ή να εκτίθεστε σε εντολές από έναν διευθυντή. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας από οπουδήποτε στον κόσμο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, δημιουργώντας τον τρόπο ζωής που πραγματικά σας αξίζει. Για να πετύχετε, ωστόσο, δεν αρκεί να αυτοσχεδιάζετε. Είναι απαραίτητο να μελετάτε και να εφαρμόζετε με συνέχεια τις τεχνικές που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό.
  Show book
 • Γρήγορος Οδηγός Για Τις Επενδύσεις Στο Χρηματιστήριο - cover

  Γρήγορος Οδηγός Για Τις...

  Alex Uwajeh

  • 0
  • 0
  • 0
  Αυτό το βιβλίο έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το χρηματιστήριο και να σας δείξει τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα.Το μόνο που χρειάζεστε είναι η γνώση του τρόπου λειτουργίας της χρηματιστηριακής αγοράς. Θέλω να μάθετε πώς να κερδίζετε χρήματα συνεχώς και πιστεύω πως θέλετε και εσείς το ίδιο πράγμα.Όλοι θέλουμε  να νιώθουμε ασφάλεια, να ξέρουμε ότι έστω και σε μια άσχημη μέρα, πάντα θα υπάρχει πάντα κάτι για να προχωρήσουμε. Όλοι θέλουμε ένα άνετο σπίτι και την ικανότητα να στείλουμε τα παιδιά μας στο πανεπιστήμιο. Όλοι θέλουμε να πάρουμε σύνταξη όπως σχεδιάσαμε και τότε θα μπορέσουμε να ζήσουμε με άνεση. Η χρηματιστηριακή αγορά αποτελεί ένα μέσο για αυτούς τους σκοπούς. Η επένδυση στο χρηματιστήριο είναι μια επένδυση για το μέλλον σας.
  Show book
 • Μια απλή προσέγγιση στο μάρκετινγκ - Ο πρακτικός οδηγός για τα βασικά στοιχεία του επαγγελματικού μάρκετινγκ και τις καλύτερες στρατηγικές για τη στόχευση της επιχείρησής σας στην αγορά - cover

  Μια απλή προσέγγιση στο...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι το μάρκετινγκ και πώς λειτουργεί; Ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές για την εξεύρεση πελατών και τη διατήρησή τους; Πώς μπορείτε να μελετήσετε τον ανταγωνισμό και να γίνετε ηγέτης της αγοράς; Αυτό το βιβλίο συγκεντρώνει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την επίλυση των ερωτημάτων που μόλις εκτέθηκαν και για τη δημιουργία χρήσιμων λύσεων για τη δόμηση ενός συστήματος μάρκετινγκ που λειτουργεί. 
  
  Από τις καλύτερες στρατηγικές για τη μελέτη του ανταγωνισμού έως τη διαχείριση του μείγματος μάρκετινγκ, μέχρι την υλοποίηση του σχεδίου μάρκετινγκ.Ανακαλύψτε τώρα τις απαραίτητες γνώσεις για να οργανώσετε, να σχεδιάσετε και να διαχειριστείτε το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
   
  Show book