Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Σύγχρονες Τεχνικές για το Κλάδεμα της Ελιάς - Μάθετε όλες τις τεχνικές για σωστό κλάδεμα των ελαιοδέντρων! - cover

Σύγχρονες Τεχνικές για το Κλάδεμα της Ελιάς - Μάθετε όλες τις τεχνικές για σωστό κλάδεμα των ελαιοδέντρων!

Riccardo Gucci, Claudio Cantini

Publisher: OLIVEOILSEMINARS.COM

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Ο Βασίλης Φραντζολάς έχει αναλάβει την επιμέλεια και την έκδοση του βιβλίου των Riccardo Gucci και Claudio Cantini Σύγχρονες τεχνικές για το κλάδεμα της ελιάς. 
Μέσα στο πολυτελές αυτό ψηφιακό βιβλίο ο αναγνώστης, απλός ελαιοπαραγωγός, κλαδευτής ή ο επαγγελματίας γεωπόνος θα βρουν γραμμένα ​με αναλυτικό και απολύτως κατανοητό τρόπο πολλά στοιχεία για ​την φυσιολογία του δέντρου της ελιάς, ​τις διαφορετικές κλαδευτικές μεθόδους και τα σχήματα διαμόρφωσης καθώς και όλες τις επιπτώσεις ​που έχουν στην καρποφορία, ώστε να​ μπορέσουν να ​επιλέξουν σταδιακά την μέθοδο που θα ​αποδειχθεί ​ως η ​πλέον αποδοτική. Οι κλαδευτικές πρακτικές που αναπτύσσονται μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις ποικιλίες ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης και διαμόρφωσής τους.
Available since: 11/21/2020.

Other books that might interest you

 • Η Ζωοφιλία των Αγίων - 170 αληθινές και θαυμαστές ιστορίες με ζώα - cover

  Η Ζωοφιλία των Αγίων - 170...

  Σίμων Μοναχός

  • 0
  • 0
  • 0
  Ανθολογία αγιοπατερικών κειμένων με θέμα την αγάπη των Αγίων στα ζώα.
  Όπου και να κοιτάξει ο άνθρωπος στον θαυμαστό κόσμο των ζώων μένει κατάπληκτος: από τα μικροσκοπικά έντομα και τις πολύχρωμες πεταλούδες, τις μέλισσες και το εξαίσιο δώρο που μας χαρίζουν, τα ατελείωτα είδη των πουλιών και τα μελωδικά τους κελαηδήματα, την αναρίθμητη ποικιλία των ψαριών, τα τεράστια κήτη, μέχρι τις πολυϊστορημένες κοινωνίες των θηλαστικών, μικρών, μεγάλων, ήμερων και άγριων. Μας συγκινούν πολύ και τα «αισθήματά» τους, ανάλογα και με τη δική μας ευαισθησία. Ιδιαίτερα, όμως, μας συγ­κινεί η αγάπη τους προς εμάς. Επειδή οι Άγιοι έχουν υπερβεί την φθαρτή ανθρώπινη φύση και έχουν γίνει θεοειδείς, μας μεταφέρουν σ' έναν τέλειο κόσμο, χαμένο: τον πρώτο μετά τη Δημιουργία, όπου υπήρχε απόλυτη αρμονία ανάμεσα στον άνθρωπο και όλη την Κτίση. Οι Άγιοι είχαν μια αγάπη για τα ζώα ασυγκρίτως μεγαλύτερη από αυτήν όλων των φιλόζωων. Είχαν την αγάπη του θεού για τα πλάσματά Του! Ξεκινήστε ένα ωραίο ταξίδι με τη φαντασία και την καρδιά σας, διαβάζοντας αληθινές ιστορίες που θα σας εκπλήξουν, θα σας ευχαριστήσουν και θα σας διδάξουν.
  Show book
 • Εκτρωτική Δολοφονία της αγέννητης Ζωής - cover

  Εκτρωτική Δολοφονία της...

  Παναγιώτης Β. Δημακάκος

  • 0
  • 0
  • 0
  “Θὰ ἤλπιζε κανεὶς ὅτι αἰῶνες χριστιανικῆς ζωῆς θὰ εἶχαν τουλάχιστον διδάξει τοὺς ἀνθρώπους πόσο ἀνώφελες καὶ αὐτοκαταστροφικὲς εἶναι κάποιες ἐνέργειες καὶ στάσεις ζωῆς. Μία ἀπὸ αὐτὲς εἶναι καὶ ἡ στάση ὡς πρὸς τὸ ζήτημα τῆς παιδοποιΐας, τὸ ὁποῖο μᾶς ἀπασχολεῖ, ὡς μὴ ὤφειλε, ὡς θέμα παιδοκτονίας! Ἔχει εἰπωθεῖ πολλὲς φορὲς ὅτι οἱ ἐκτρώσεις παγκοσμίως ξεπερνοῦν τὰ 50 ἑκατομμύρια κάθε χρόνο. Νὰ ἀναφέρουμε καὶ στατιστικὰ γιὰ χώρα μας; Εἶναι ἀποκαρδιωτικά. Ἐκτρώσεις; Δυστυχῶς ξεπερνοῦν τὶς γεννήσεις.” (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
  Show book
 • Πώς Θα Τα Βγάλεις Πέρα Στη Χημεία Σε 5 Βήματα - Συμβουλές Για Να Κατανοήσεις Ένα Απαιτητικό Μάθημα - cover

  Πώς Θα Τα Βγάλεις Πέρα Στη...

  Τζούλι Κ. Γκίλμπερτ

  • 0
  • 0
  • 0
  Δυσκολεύεσαι στη Χημεία; 
  
  
  Δεν είσαι ο μόνος. Είναι εύκολο να χαθείς στους τεχνικούς όρους. Συμπλήρωσε το σχολικό βιβλίο σου μ' αυτές τις ακριβείς οδηγίες για να κάνεις πιο εύκολα τις ασκήσεις σου. Μάθε καλά το μάθημά σου και δες ίσως και κάτι ενδιαφέρον. 
  
  
  Μέσα στο βιβλίο θα βρεις...
  • 13 ευανάγνωστα κεφάλαια χωρισμένα θεματικά
  • Λεπτομερείς οδηγίες για πράξεις και υπολογισμούς
  • Κόλπα και συμβουλές για καλύτερη κατανόηση
  • Συχνά λάθη που πρέπει να αποφύγεις 
  
  
  Κι επιπλέον: Συμβουλές για καλή επικοινωνία με τους καθηγητές σου. 
  
  
  «Θαυμάσια κάλυψη βασικών θεμάτων Χημείας για σπουδαστές κάθε επιπέδου (σε λύκειο και πανεπιστήμιο)» 
  
  
  ~ David A. Hunt, Ph.D., Καθηγητής Χημείας στο Κολλέγιο του Νιου Τζέρσι
  Show book
 • WHEN AN AI THINKS ABOUT AI AND HUMANS - It should put you on Alert - cover

  WHEN AN AI THINKS ABOUT AI AND...

  David A. Heisenthal, V.A. Stern,...

  • 0
  • 0
  • 0
  Will humanity be on its last legs? What does an AI think about AI, robotics, humanity, and the future? Who knows, maybe one day we'll be working side by side with a robot co-worker, swapping jokes and brewing coffee for the android overlords. But in all seriousness, we need to address the ethical concerns around AI and robotics and work together to create a world that's better for all of us. We will be surprised to find that if we continue to maintain our "let others do it" mentality, it can hit us hard. We are all called upon to do something, especially the younger generation among us. If they are not vigilant now, they will probably reap a harvest in many years that they did not expect. Let us take to heart what AI writes about us and our future! Maybe we'll even figure out how to make the perfect cup of coffee with our "Cyborg Royal Highness" - it's all about collaboration.
  Show book
 • Το Ίντερνετ - Τρόποι Για Να Γίνεις Μέρος Της Ιντερνετικής Κοινότητας! - cover

  Το Ίντερνετ - Τρόποι Για Να...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Ευελπιστώ ότι το βιβλίο αυτό θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ και όσους θέλουν να προσελκύσουν περισσότερη επισκεψιμότητα σε μια επιχείρηση εκτός ίντερνετ, χρησιμοποιώντας τους συχνά «δωρεάν» πόρους που προσφέρει το ίντερνετ. Θα είναι επίσης χρήσιμο σε μπλόγκερ που θέλουν απλώς να γνωρίσουν άτομα από όλο τον κόσμο και να συνομιλούν μαζί τους. Ευτυχώς, πολλές πτυχές του ίντερνετ εξακολουθούν να είναι δωρεάν, ειδικά αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί από τους αυτοαποκαλούμενους γκουρού του ίντερνετ, οι οποίοι περιμένουν να εφορμήσουν σε ανυποψίαστους αρχάριους.Ελπίζω να βρεις τις πληροφορίες στο παρόν εγχειρίδιο βοηθητικές, χρήσιμες και επωφελείς.
  Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο σχετικά με διάφορες πτυχές του Ίντερνετ, ή Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του προς όφελός σου, είναι οργανωμένες σε 17 κεφάλαια των 500-600 λέξεων το καθένα.
  Ευελπιστώ ότι το βιβλίο αυτό θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ και όσους θέλουν να προσελκύσουν περισσότερη επισκεψιμότητα σε μια επιχείρηση εκτός ίντερνετ, χρησιμοποιώντας τους συχνά «δωρεάν» πόρους που προσφέρει το ίντερνετ. Θα είναι επίσης χρήσιμο σε μπλόγκερ που θέλουν απλώς να γνωρίσουν άτομα από όλο τον κόσμο και να συνομιλούν μαζί τους. Ευτυχώς, πολλές πτυχές του ίντερνετ εξακολουθούν να είναι δωρεάν, ειδικά αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί από τους αυτοαποκαλούμενους γκουρού του ίντερνετ, οι οποίοι περιμένουν να εφορμήσουν σε ανυποψίαστους αρχάριους.
  Ως μπόνους, σου δίνω την άδεια να χρησιμοποιήσεις το περιεχόμενο στον δικό σου ιστότοπο ή στα δικά σου ιστολόγια και ενημερωτικά δελτία, αν και είναι καλύτερα να το ξαναγράψεις με δικά σου λόγια.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • Τέλεια Γνώση Του Bitcoin - Οδηγός Κερδών Στο Bitcoin Για Αρχάριους - cover

  Τέλεια Γνώση Του Bitcoin -...

  Adidas Wilson

  • 0
  • 0
  • 0
  Το Bitcoin είναι ένα κρυπτονόμισμα και σύστημα ψηφιακών πληρωμών που επινοήθηκε από κάποιον άγνωστο προγραμματιστή ή ομάδα προγραμματιστών, με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto. Κυκλοφόρησε ως λογισμικό ανοικτού κώδικα το 2009.
  
  Το σύστημα στηρίζεται στη διομότιμη επικοινωνία, και οι συναλλαγές λαμβάνουν χώρα μεταξύ των χρηστών άμεσα, χωρίς μεσάζοντα. Οι συναλλαγές αυτές επαληθεύονται από δικτυακούς κόμβους, και καταγράφονται σε ένα δημόσιο κατανεμημένο καθολικό που ονομάζεται αλυσίδα συστοιχιών (blockchain). Επειδή το σύστημα λειτουργεί χωρίς κεντρικό αποθετήριο ή έναν μοναδικό διαχειριστή, το bitcoin χαρακτηρίζεται ως το πρώτο αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα. 
  
  
  Παρότι έχει δημιουργηθεί ως αμοιβή για εξόρυξη, το bitcoin μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλα νομίσματα, προϊόντα, και υπηρεσίες, είτε σε νόμιμες αγορές, είτε στη
  Show book