Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Η Παρεξήγηση - Ένας Πνευματικός Οδηγός Μια Φανταστική Τίγρης Και Μια Τρομακτική Μητέρα! - cover

Η Παρεξήγηση - Ένας Πνευματικός Οδηγός Μια Φανταστική Τίγρης Και Μια Τρομακτική Μητέρα!

Όουεν Τζόουνς

Publisher: Megan Publishing Services

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Η Παρεξήγηση 


Ένας Πνευματικός Οδηγός, Μια Φανταστική Τίγρης και Μια Τρομακτική Μητέρα! 


«Η Παρεξήγηση» είναι η πρώτη ιστορία από μια σειρά είκοσι τριών μικρών μυθιστορημάτων, για την πνευματική ανάπτυξη μιας νεαρής κοπέλας, που ονομάζεται Μέγκαν. Έχει κρυμμένες υπερφυσικές δυνάμεις οι οποίες της δημιουργούν περιέργεια, όμως κανένας άλλος, από όσους γνωρίζει, δεν φαίνεται να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι συζητάει. 


Ή μήπως έχουν;
Available since: 12/24/2019.
Print length: 64 pages.

Other books that might interest you

 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις; 
  Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις. 
  Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή. 
  Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book
 • Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου; - cover

  Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;

  George Lagios

  • 0
  • 0
  • 0
  Είναι το DNA μας τόσο εξαιρετικό όσο το έχουμε στο μυαλό μας, ώστε να το διαιωνίσουμε; Μήπως το να είμαστε γονείς είναι μια μορφή εξουσίας; 
  Δεν προοριζόμαστε όλοι για να κάνουμε παιδιά, και αυτό δεν είναι κακό. Καθένας ταξιδεύει προς την αυτοπραγμάτωση από διαφορετικό μονοπάτι. 
  Τι σημαίνει καλός γονιός; Πώς μπορούμε να λαμβάνουμε αποφάσεις με επίγνωση; 
  Η ασυνείδητη ή συνειδητή απόφαση να γίνει κάποιος γονέας θα κρίνει το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων αν ένα παιδί από ακατάλληλους γονείς ανελιχθεί στην εξουσία ή ακόμα και όταν καθίσει στο ίδιο θρανίο με ένα ανυποψίαστο εύπλαστο παιδί. Το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά αποτελεί τη μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Είναι ανυπολόγιστης σημασίας να συνειδητοποιήσουμε ότι κάποιοι απλά δεν πρέπει να γίνουν γονείς και να προστατέψουμε τον πολιτισμό μας. Οι κοινωνίες έχουν ποτίσει με λάθος ιδέες το ανθρώπινο είδος. Πώς μπορεί να σταματήσει αυτή η τρέλα; Η ανθρώπινη φύση και η επιστήμη μας δείχνουν τον δρόμο, εμείς όμως γιατί αγνοούμε και τις δυο έχοντας ενεργοποιημένους όλους τους μηχανισμούς αυτοεξαπάτησης; 
  Υπάρχει ελπίδα γιατί ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με ήθος και ευφυΐα. Σε λίγο ωστόσο θα εξαλειφθούν και οι τελευταίοι, αν δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας και δεν μένουμε απλοί παρατηρητές. Η ιστορία θα μας κρίνει... και το πιθανότερο είναι να μας χαρακτηρίσει ηθικούς αυτουργούς. 
  Η γέννηση κάθε παιδιού είναι η ΜΗΤΕΡΑ της μεγαλύτερης ευθύνης! 
  Γιώργος Λάγιος
  Show book
 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις;Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις.Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή.Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book
 • Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας - cover

  Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας

  ΠΑΝΟΣ ΣΑΚΕΛΗΣ

  • 0
  • 0
  • 0
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Η δεύτερη είναι αυτή που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλο.Η συλλογή άρθρων σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας και να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη αντίληψη για το άτομο και τον κόσμο. 
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το δεύτερο είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλό μας. Φανταστείτε τώρα ότι μεταξύ αυτών των δύο, υπάρχουν και άλλα επίπεδα κατανόησης που αν τα διαχειριστούμε και τα ενεργοποιήσουμε, δεν φτάνουμε στην αντίληψη της απόλυτης πραγματικότητας. Τουλάχιστον όμως θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει. 
  Ένα τέτοιο επίπεδο μας προσφέρεται από τη μεταφυσική, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν, επειδή συχνά πολλές ψευδαισθήσεις εισέρχονται σε αυτήν. Αλλά αυτό το επίπεδο, το οποίο προσωπικά κατονομάζω σαν το επίπεδο της καθημερινής μεταφυσικής, είναι ένας σχετικά προσιτός τρόπος κατανόησης της αλήθειας του ότι η σχετικότητα και πάλι εναγκαλίζεται το επίπεδο της κατανόησης μας. 
  Η συλλογή άρθρων που περικλείονται σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει όσο το δυνατόν πιο ειλικρινά, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας ώστε να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη παγκόσμια αντίληψη για το ατόμο και τον κόσμο.
  Show book
 • Ο παράγοντας δίκτυο - Πώς να αναπτύξετε το δυναμικό των δικτύων για να επιτύχετε τους στόχους σας και να αυξήσετε τις ευκαιρίες σας στη ζωή και τις επιχειρήσεις - cover

  Ο παράγοντας δίκτυο - Πώς να...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Όλοι ζούμε σε πολλαπλά δίκτυα, αλλά λίγοι άνθρωποι σταματούν να σκέφτονται πώς λειτουργούν. Σε αυτό το βιβλίο, θα εξηγήσω πώς να εμπλουτίζετε τα δίκτυά σας με συνεχή και συνεχή τρόπο, παρέχοντάς σας έτσι τους πόρους που χρειάζεστε για να αναγνωρίζετε και να αυξάνετε τις ευκαιρίες σας και να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Συγκεκριμένα, θα ανακαλύψουμε μαζί τους κανόνες στους οποίους βασίζεται η οικοδόμηση και η ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου. Πρόκειται ακριβώς για το σύστημα αρχών και στρατηγικών που συχνά αγνοείται πλήρως από τους περισσότερους ανθρώπους, επειδή είναι άκρως αντιφατικό. Αυτός ο οδηγός σας παίρνει από το χέρι και σας οδηγεί βήμα προς βήμα σε ένα ταξίδι στο οποίο θα ανακαλύψετε πώς να ανοίξετε τον διακόπτη των δικτύων σας.
  
   
  Show book
 • Μια απλή προσέγγιση της συμπεριφορικής χρηματοδότησης - Ο εισαγωγικός οδηγός για τις θεωρητικές και λειτουργικές αρχές της συμπεριφορικής χρηματοοικονομικής για τη βελτίωση των επενδυτικών αποτελεσμάτων - cover

  Μια απλή προσέγγιση της...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι η συμπεριφορική χρηματοδότηση και πώς λειτουργεί; Πώς μπορεί να βοηθήσει τους επενδυτές να επιτύχουν καλύτερες επιδόσεις; 
  
  Η γρήγορη εκμάθηση των βασικών αρχών της συμπεριφορικής χρηματοοικονομικής και η εφαρμογή τους στις δικές σας επενδύσεις δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Για πρώτη φορά, ένας περιεκτικός και προσιτός οδηγός σας εισάγει στις θεωρητικές και λειτουργικές αρχές του θέματος. Σε αυτό το πρακτικό εγχειρίδιο θα ανακαλύψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε πραγματικά πώς η ψυχολογία και η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς έχουν αγκαλιάσει τον κόσμο των οικονομικών και των χρηματοοικονομικών. Ο αναγνώστης θα μάθει βήμα προς βήμα πώς να προσεγγίζει χωρίς δισταγμό τις νέες θεωρίες των συμπεριφορικών οικονομικών. 
  Show book