Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Ανάπτυξη Των Ηγετικών Δεξιοτήτων - cover

Ανάπτυξη Των Ηγετικών Δεξιοτήτων

Hiriyappa .B

Publisher: Babelcube

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ηγετικές δεξιότητες σας, επισημαίνοντας την επιτακτικότητα του να γίνει κανείς ηγέτης.
Available since: 07/10/2020.

Other books that might interest you

 • Εξαιρετική Επιρροή - cover

  Εξαιρετική Επιρροή

  Tim Irwin

  • 0
  • 0
  • 0
  The age-old question for every leader is one: how do we bring out the best in our subordinates? Anyone who has run a company, raised children, commanded a military unit or coached a team struggles to find the key to helping others excel and express their potential. It's amazing how often we resort to judgment rather than an approach that actually shapes a better subordinate and a better person. 
  What if we could express Words of Life that transform those under our influence, fanning the flame of spontaneous motivation? What if our subordinates found a great purpose in what they do and devoted themselves to their work with all their soul? Isn't that what all leaders, parents and teachers really want? We all hope to cultivate the intrinsic motivation of others so that the individuals we lead become better employees, better students, better athletes. Recent research in brain science, and the wisdom of the great corporate CEOs interviewed by Dr. Tim Irwin for this book, provide the answers we have been seeking for so long. 
  In most companies, the methods used to evaluate subordinates, such as performance appraisals and multi-criteria evaluation systems, often accomplish the exact opposite of what they intend. Inevitably, what we are expressing are Death Words. Brain science reveals to us that these methods usually induce a natural "negative predisposition" that is instinctive in all of us. 
  In recent years, science has discovered that affirmation brings about tremendous positive changes in the brain. It releases specific neurochemicals associated with euphoria and efficiency. Amazingly, affirmation causes the exact opposite reaction of neurons. The most primitive part of the brain goes into defense mode, worsening our efficiency, torpedoing our motivation, and limiting our higher potential.
  Show book
 • Διαστημικός Ανελκυστήρας - Πατώντας ένα κουμπί ανελκυστήρα για μια βόλτα στον παράδεισο - cover

  Διαστημικός Ανελκυστήρας -...

  Fouad Sabry

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι ο διαστημικός ανελκυστήρας
   
  Μια ιδέα για ένα σύστημα μεταφοράς που θα συνέδεε τους πλανήτες με το διάστημα ονομάζεται διαστημικός ανελκυστήρας. Ένα καλώδιο που είναι προσαρτημένο στην επιφάνεια και εκτείνεται στο διάστημα θα ήταν το κύριο συστατικό αυτού του συστήματος. Χωρίς την ανάγκη για τεράστιους πυραύλους, η αρχιτεκτονική του συστήματος θα επέτρεπε στα οχήματα να ανέβουν το καλώδιο από την επιφάνεια ενός πλανητικού σώματος, όπως η επιφάνεια της Γης, και να εισέλθουν απευθείας σε τροχιά. Λόγω του τεράστιου βάρους, ένας διαστημικός ανελκυστήρας που βασίζεται στη Γη δεν θα μπορούσε απλώς να είναι ένας ψηλός πύργος που στηρίζεται από κάτω. Αντίθετα, θα αποτελούνταν από ένα καλώδιο με το ένα άκρο συνδεδεμένο στην επιφάνεια κοντά στον ισημερινό και το άλλο άκρο συνδεδεμένο σε ένα αντίβαρο στο διάστημα πέρα από τη γεωστατική τροχιά. Αυτό θα επέτρεπε στον ανελκυστήρα να κινείται μεταξύ της επιφάνειας και του αντίβαρου. Οι αντίθετες δυνάμεις της βαρύτητας, που είναι ισχυρότερες στο κατώτερο άκρο, και η προς τα πάνω φυγόκεντρη δύναμη, η οποία είναι ισχυρότερη στο πάνω άκρο, θα οδηγούσαν στο να κρατιέται το καλώδιο, υπό τάση και να ακινητοποιείται σε μία μόνο θέση στη Γη. Η βαρύτητα είναι ισχυρότερη στο κάτω άκρο, ενώ η προς τα πάνω φυγόκεντρη δύναμη είναι ισχυρότερη στο πάνω άκρο. Μετά την ανάπτυξη της πρόσδεσης, οι ορειβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν μηχανικές μεθόδους για να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν επανειλημμένα το πρόσδεμα προκειμένου να απελευθερώσουν το ωφέλιμο φορτίο τους μέσα και έξω από την τροχιά.
   
  Πώς θα ωφεληθείτε
   
  Πώς θα ωφεληθείτε
   
  (I) Πληροφορίες και επικυρώσεις σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:
   
  Κεφάλαιο 1: Διαστημικός ανελκυστήρας
   
  Κεφάλαιο 2: Διαπλανητικές διαστημικές πτήσεις
   
  Κεφάλαιο 3: The Fountains of Paradise
   
  Κεφάλαιο 4: Αντίβαρο
   
  Κεφάλαιο 5: Skyhook (δομή)
   
  Κεφάλαιο 6: Σεληνιακός διαστημικός ανελκυστήρας
   
  Κεφάλαιο 7: Μηχανική μεγάλης κλίμακας
   
  Κεφάλαιο 8: Yuri Artsutanov
   
  Κεφάλαιο 9: Σύνδεση ανταλλαγής ορμής
   
  Κεφάλαιο 10: Βρόχος εκκίνησης
   
  Κεφάλαιο 11: Τροχιακός δακτύλιος
   
  Κεφάλαιο 12: Globus Cassus
   
  Κεφάλαιο 13: Διαστημικοί ανελκυστήρες στη μυθοπλασία
   
  Κεφάλαιο 14: Ειδική ισχύς
   
  Κεφάλαιο 15: Βαρύτητα της Γης
   
  Κεφάλαιο 16: Διαστημική εκτόξευση μη πυραύλων
   
  Κεφάλαιο 17: Ασφάλεια διαστημικού ανελκυστήρα
   
  Κεφάλαιο 18: Κατασκευή διαστημικού ανελκυστήρα
   
  Κεφάλαιο 19: Διαστημική πρόσδεση
   
  Κεφάλαιο 20: Διαγωνισμοί διαστημικού ανελκυστήρα
   
  Κεφάλαιο 21: Υποθετική τεχνολογία
   
  (II) Απαντώντας στις κορυφαίες ερωτήσεις του κοινού σχετικά με τον διαστημικό ανελκυστήρα.
   
  ( III) Παραδείγματα πραγματικού κόσμου για τη χρήση του διαστημικού ανελκυστήρα σε πολλούς τομείς.
   
  (IV) 17 παραρτήματα για να εξηγήσουν, εν συντομία, 266 αναδυόμενες τεχνολογίες σε κάθε κλάδο για να έχουν πλήρη κατανόηση 360 μοιρών των τεχνολογιών διαστημικών ανελκυστήρων .
   
  Ποιον απευθύνεται αυτό το βιβλίο
   
  Επαγγελματίες, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, ενθουσιώδεις, χομπίστες και όσους θέλουν να υπερβούν τις βασικές γνώσεις ή πληροφορίες για κάθε είδους διαστημικός ανελκυστήρας.
  Show book
 • Κβαντική Κρυπτογραφία - Οι υπερδυνάμεις του κόσμου έχουν εμπλακεί σε έναν αγώνα δρόμου για την ανάπτυξη κβαντικών όπλων τα οποία θα άλλαζαν θεμελιωδώς τη φύση της σύγκρουσης - cover

  Κβαντική Κρυπτογραφία - Οι...

  Fouad Sabry

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι η κβαντική κρυπτογραφία
   
  Η χρήση κβαντομηχανικών χαρακτηριστικών για την εκτέλεση κρυπτογραφικών λειτουργιών είναι το πεδίο μελέτης που είναι γνωστό ως κβαντική κρυπτογραφία. Η πιο γνωστή εφαρμογή της κβαντικής κρυπτογραφίας είναι η διανομή κβαντικών κλειδιών, η οποία παρέχει μια ασφαλή, από την άποψη της θεωρίας πληροφοριών, λύση στο ζήτημα της ανταλλαγής κλειδιών. Το όφελος της κβαντικής κρυπτογραφίας έγκειται στο γεγονός ότι επιτρέπει την επιτυχή ολοκλήρωση μιας ποικιλίας κρυπτογραφικών εργασιών που έχουν αποδειχθεί ή θεωρηθεί ότι είναι αδύνατες χρησιμοποιώντας μόνο την κλασική επικοινωνία. Αυτές οι εργασίες περιλαμβάνουν την αποκρυπτογράφηση μηνυμάτων που έχουν κρυπτογραφηθεί χρησιμοποιώντας ένα κλειδί που έχει κλαπεί. Δεν είναι εφικτό, για παράδειγμα, η αντιγραφή δεδομένων που έχουν κωδικοποιηθεί σε κβαντική κατάσταση. Εάν κάποιος κάνει μια προσπάθεια να διαβάσει τα κωδικοποιημένα δεδομένα, η κβαντική κατάσταση θα αλλάξει ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης της κυματικής συνάρτησης. Στη διανομή κβαντικού κλειδιού, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό υποκλοπών συνομιλιών (QKD).
   
  Πώς θα ωφεληθείτε
   
  (I) Πληροφορίες και επικυρώσεις σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:
   
  Κεφάλαιο 1: Κβαντική κρυπτογραφία
   
  Κεφάλαιο 2: Κβαντική τηλεμεταφορά
   
  Κεφάλαιο 3: Κβαντική εμπλοκή
   
  Κεφάλαιο 4 : Διανομή κβαντικού κλειδιού
   
  Κεφάλαιο 5: Κβαντικό δίκτυο
   
  Κεφάλαιο 6: John Rarity
   
  Κεφάλαιο 7: BB84
   
  Κεφάλαιο 8: Χρόνος -bin encoding
   
  Κεφάλαιο 9: Κβαντική κλωνοποίηση
   
  Κεφάλαιο 10: Κβαντική μη τοπικότητα
   
  Κεφάλαιο 11: Μονόδρομος κβαντικός υπολογιστής
   
  Κεφάλαιο 12: SARG04
   
  Κεφάλαιο 13: Μοντέλο αποθήκευσης με θόρυβο
   
  Κεφάλαιο 14: Κατάσταση δόλωσης
   
  Κεφάλαιο 15: Nicolas J. Cerf
   
  Κεφάλαιο 16: Δυναμική αποσύνδεση
   
  Κεφάλαιο 17: Κβαντική κρυπτογραφία ανεξάρτητη από συσκευή
   
  Κεφάλαιο 18: Πρωτόκολλο έξι καταστάσεων
   
  Κεφάλαιο 19: Κβαντικές πληροφορίες συνεχούς μεταβλητής
   
  Κεφάλαιο 20: Σχετικιστική κβαντική κρυπτογραφία
   
  Κεφάλαιο 21: Adrian Kent
   
  (II) Απαντώντας στις κορυφαίες ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την κβαντική κρυπτογραφία.
   
  (III) Παραδείγματα πραγματικού κόσμου για τη χρήση της κβαντικής κρυπτογραφίας σε πολλά πεδία.
   
  (IV) 17 παραρτήματα για επεξήγηση. , εν συντομία, 266 αναδυόμενες τεχνολογίες σε κάθε κλάδο για να έχουν πλήρη κατανόηση 360 μοιρών των τεχνολογιών κβαντικής κρυπτογραφίας.
   
  Who This Book is For
   
  Professionals, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, ενθουσιώδεις, χομπίστες και όσοι θέλουν να υπερβούν τις βασικές γνώσεις ή πληροφορίες για κάθε είδους κβαντική κρυπτογραφία.
  Show book
 • Βελτιώστε Τις Τεχνικές Επικοινωνίας Σας - Πως Να Μιλήσετε Με Αυτοπεποίθηση Και Γόητρο Επικοινωνώντας Αποτελεσματικά - cover

  Βελτιώστε Τις Τεχνικές...

  Jayden Navarro

  • 0
  • 0
  • 0
  Βελτιώστε τις κοινωνικές σας δεξιότητες για να μπορείτε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους συνομήλικούς σας, τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τον σύντροφό σας και τις επαγγελματικές σας γνωριμίες Σήμερα! Αισθάνεστε άβολα σε κοινωνικές καταστάσεις όπου οι πρώτες εντυπώσεις είναι τόσο ζωτικής σημασίας; Έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση και έλλειψη του χαρίσματος της καλής επικοινωνίας στην καθημερινότητά σας που σας κάνει να φαίνεστε απόμακροι και αδρανείς; Αν ναι, τότε υπάρχει περίπτωση να σας λείπουν κρίσιμες δεξιότητες επικοινωνίας που είναι απαραίτητες για την επιβίωση και την επιτυχία σας σε αυτόν τον κόσμο. Όταν πρόκειται για επικοινωνιακές δεξιότητες, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να έχετε ένα σύνολο στρατηγικών που μπορούν αποδεδειγμένα να σας κάνουν επιτυχημένους. Με αυτόν τον τρόπο, είστε ικανοί να μάθετε και να ανακαλύψετε πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές άλλων ανθρώπων τις οποίες εάν ήσασταν ντροπαλοί δεν θα γνωρίζατε. Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε: Κοινοί Λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι υποφέρουν από κοινωνικό άγχος, Πως να καθορίσετε το κίνητρό σας για να γίνετε πιο κοινωνικοί, Γιατί το να έχετε κοινωνικές δεξιότητες είναι τόσο σημαντικό, Αποκαλύψεις στις Σχέσεις, Συναισθηματική νοημοσύνη, Πώς μπορείτε να μιλήσετε σε ξένους, Αποδεδειγμένες συμβουλές για να ελκύετε, Πως να δώσετε ή να πάρετε μια συνέντευξη, Πως να συνομιλείτε με ευκολία, Τα 5 μυστικά για τέλεια επικοινωνία και σχέση, Γιατί είμαστε κοινωνικά ζώα και τι σημαίνει να είμαστε αυτό, Εννέα στρατηγικές για να γίνετε αποτελεσματικότερα επικοινωνιακοί, Απαράλλαχτες τακτικές για καλύτερους δεσμούς, Πως να συνεχίσετε μια συζήτηση. Ανακαλύψτε αποτελεσματικά πώς είστε το κλειδί για τη δική σας επιτυχία και πολλά άλλα... Ανακαλύψτε τις 9 στρατηγικές που θα βελτιώσουν την κοινωνική σας ζωή και θα σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερους φίλους και να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους καλύτερα. Εξαφανίστε τις εικασίες από την εξίσωση και επιτρέψτε στον εαυτό σας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του τώρα! Αποκτήστε το αντίγραφο του βιβλίου σας τώρα κάνοντας κλικ στο κουμπί Αγοράστε τώρα στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας! Καλή Επιτύχια!
  Show book
 • Διαχείριση μάρκας σε 4 βήματα - Πώς να διαχειριστείτε το μάρκετινγκ της μάρκας σας για να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα - cover

  Διαχείριση μάρκας σε 4 βήματα -...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι η διαχείριση μάρκας και πώς λειτουργεί; 
  
  Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε μια απλή, σαφή και περιεκτική εξήγηση για το πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε μια μάρκα και ποιες είναι οι βασικές στρατηγικές που πρέπει να γνωρίζετε στο πρόγραμμα σπουδών. Το βιβλίο παίρνει τον αναγνώστη από το χέρι και τον συνοδεύει μέσα από τέσσερα σταδιακά βήματα, τα οποία αναδεικνύουν τα βασικά σημεία της ύλης:
  
  - τι είναι ένα εμπορικό σήμα και πώς λειτουργεί,
  - πώς το εμπορικό σήμα μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της αξίας του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρεται,
  - ποιες είναι οι επιχειρησιακές στρατηγικές για την οικοδόμηση και την ανάπτυξη του εμπορικού σήματος,
  - τέλος, πώς να αξιοποιήσετε το εμπορικό σήμα για να βελτιώσετε και να αναπτύξετε τη σχέση με τους πελάτες σας.
  Show book
 • Μια απλή προσέγγιση της συμπεριφορικής χρηματοδότησης - Ο εισαγωγικός οδηγός για τις θεωρητικές και λειτουργικές αρχές της συμπεριφορικής χρηματοοικονομικής για τη βελτίωση των επενδυτικών αποτελεσμάτων - cover

  Μια απλή προσέγγιση της...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι η συμπεριφορική χρηματοδότηση και πώς λειτουργεί; Πώς μπορεί να βοηθήσει τους επενδυτές να επιτύχουν καλύτερες επιδόσεις; 
  
  Η γρήγορη εκμάθηση των βασικών αρχών της συμπεριφορικής χρηματοοικονομικής και η εφαρμογή τους στις δικές σας επενδύσεις δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Για πρώτη φορά, ένας περιεκτικός και προσιτός οδηγός σας εισάγει στις θεωρητικές και λειτουργικές αρχές του θέματος. Σε αυτό το πρακτικό εγχειρίδιο θα ανακαλύψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κατανοήσετε πραγματικά πώς η ψυχολογία και η μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς έχουν αγκαλιάσει τον κόσμο των οικονομικών και των χρηματοοικονομικών. Ο αναγνώστης θα μάθει βήμα προς βήμα πώς να προσεγγίζει χωρίς δισταγμό τις νέες θεωρίες των συμπεριφορικών οικονομικών. 
  Show book