Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
101 Τρόποι Για Να Βρείτε Όλα Όσα Θέλετε Online Του Bernard Levine - cover

101 Τρόποι Για Να Βρείτε Όλα Όσα Θέλετε Online Του Bernard Levine

Bernard Levine

Publisher: Babelcube

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

101 τρόποι για να βρείτε όλα όσα θέλετε online 


Του Bernard Levine 


Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε μια απίστευτη ποικιλία από υπέροχα δωρεάν αγαθά για εσάς. 


Εδώ θα βρείτε τα πάντα, από έπιπλα, καφέδες και τσάι όπως επίσης ρούχα ακόμα και πολύτιμα αυτόγραφα διασήμων, ταπετσαρία, παιχνίδια, στολίδια για το σπίτι συμπεριλαμβανομένων δέντρων και φυτών κήπου, ψηφιακές κάμερες καθώς και χρώματα βαψίματος! … Συν πάρα πολλά ακόμα καταπληκτικά δωρεάν πράγματα για εσάς! 


Η αξία όλων αυτών που δίνονται δωρεάν  είναι χιλιάδων δολαρίων …και ναι, είναι όλα δικά σας… απολύτως δωρεάν χωρίς κανένα κόστος …δεν πληρώνετε τίποτα… πάρτε τα όλα, χαρείτε τα!
Available since: 10/06/2017.

Other books that might interest you

 • Παιδικά βιβλία σχεδίασης: Πώς να σχεδιάζετε φυτά - cover

  Παιδικά βιβλία σχεδίασης: Πώς να...

  Tina Sun

  • 0
  • 0
  • 0
  Παιδικά Βιβλία Σχεδίου: Πώς να Ισοπαλία Φυτά είναι ένα βιβλίο ζωγραφικής κατάλληλο για παιδιά. Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών. Μέσω της βήμα-βήμα αποσύνθεσης της ζωγραφικής, είναι εύκολο και ευχάριστο να κατανοήσουμε τις δεξιότητες συνδυασμού γραμμών και γραμμών της ζωγραφικής.
  Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει βήμα-βήμα ζωγραφική και τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη χρώματος.
  
  Δημιουργικότητα και χρώμα
  
  Το χρώμα στα μάτια των παιδιών είναι πολύ σημαντικό. Η δημιουργικότητά τους είναι πιο πολύτιμη από την ίδια τη ζωγραφική.
  
  Τα φυτά δεν έχουν μόνο ένα χρώμα. Ποιο είναι το χρώμα στα μάτια τους; Πώς να εκφράσετε το χρώμα στα μάτια σας; Αυτό το βιβλίο θα τους πει έναν διαφορετικό κόσμο ζωγραφικής.
  Show book
 • Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού - Πώς να πετυχαίνεις τους επαγγελματικούς και εταιρικούς σου στόχους αλλάζοντας τον δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς αλλά και της ομάδας σου - cover

  Η επιτυχία είναι παιχνίδι του...

  Βαλεντίνα Κόρδη

  • 0
  • 0
  • 0
  «Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού: Πώς να πετυχαίνεις τους επαγγελματικούς και εταιρικούς σου στόχους αλλάζοντας τον δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς αλλά και της ομάδας σου», είναι ένα βιβλίο για σένα που αντιλαμβάνεσαι ότι, για να κατακτήσεις οτιδήποτε στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου και να ζεις μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη επαγγελματική ζωή, θα πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα από τον τρόπο της σκέψης σου και να αναζητήσεις εκεί την παρακίνηση που θα σε φτάσει στην κορυφή, αλλά και να ανακαλύψεις τα νοητικά εμπόδια που ο ίδιος βάζεις στον εαυτό σου και σαμποτάρεις την επιτυχία σου. 
  Το βιβλίο αυτό είναι για σένα που επιθυμείς να: 
  ·     Αποκτήσεις υψηλή αυτοπεποίθηση ως επαγγελματίας. 
  ·     Να έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή. 
  ·     Να ξέρεις πώς θα παρακινήσεις ανά πάσα στιγμή τον εαυτό σου, ώστε να έχεις υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα. 
  ·     Να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα σε οδηγούν στην επιτυχία. 
  ·     Να αποκτήσεις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες ομάδας, ακόμη κι αν είσαι νέος σε αυτόν τον ρόλο. 
  ·     Να επικοινωνείς αποδοτικά με τους άλλους στο εργασιακό περιβάλλον, και να χαίρεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό τους. 
  ·     Να δημιουργήσεις ένα χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον, που θα «δουλεύει» για σένα και τους συνεργάτες σου και, τελικά,... 
  ·     Να κάνεις την επιτυχία αναπόφευκτη.
  Show book
 • Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: να τη γνωρίσουμε για να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς λειτουργίας της (ψυχολογία για όλους) - cover

  Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: να τη...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Τι είναι το άγχος? Τι διαφοροποιεί το παθολογικό άγχος από το λειτουργικό άγχος?
  
  Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε με απλό, σαφή και περιεκτικό τρόπο τις βασικές αρχές της ψυχολογίας που είναι χρήσιμες για την κατανόηση της λειτουργίας του άγχους και των συναφών ασθενειών. 
  
  Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης θα μάθετε:
  
  - πώς να διακρίνουμε το λειτουργικό και προσαρμοστικό άγχος από το παθολογικό άγχος,
  - ποιες είναι οι κύριες αγχώδεις διαταραχές
  - ποιες είναι οι σχετικές γενετικές, βιολογικές και περιβαλλοντικές εξηγήσεις,
  - τι χαρακτηρίζει μια ψυχολογική διάγνωση άγχους,
  - τις κύριες μεθόδους παρέμβασης για την αντιμετώπιση της δυσφορίας.
  Show book
 • Επισκέψιμα και Αγαπημένα Οινοποιεία - Greek Wineries with Style - Ένα μεθυστικό ταξίδι με ξεναγό τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου - cover

  Επισκέψιμα και Αγαπημένα...

  Δημήτρης Χατζηνικολάου

  • 0
  • 0
  • 0
  Ο οινικός μας κλάδος, μεταμορφώνοντας τη γερασμένη εικόνα που κυριαρχούσε στη συνείδηση των καταναλωτών, συμμετέχει στη γευστική επανάσταση των οικογενειακών οινοποιείων της διονυσιακής μας γης. Έχοντας σήμερα να επιδείξει ζηλευτούς αμπελώνες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, κελλάρια παλαίωσης και εκλεκτά κρασιά, προτείνει ένα μεθυστικό ταξίδι από το θρυλικό Βορρά, την ηρωική Μακεδονία, την ακριτική Θράκη, την καταπράσινη Θεσσαλία, την ορεινή Ήπειρο και την ανερχόμενη Στερεά, μέχρι την «αμπελόεσσα» Πελοπόννησο, τις ομορφιές του Αιγαίου και τη φιλόξενη Μεγαλόνησο, αποδεικνύοντας περίτρανα την ποιοτική εικόνα του σημερινού Ελλ-οινικού κόσμου.
  
  Our wine industry has managed to transform the recited image that dominated the consumer consciousness by participating in the flavor revolution of the family wineries of our Dionysian land. With today's spectacular vineyards, state-of-the-art facilities, aging cellars and fine wines, a heady journey is proposed from the legendary Νorth, the heroic Macedonia, the outermost Thrace, the evergreen Thessaly, the mountainous Epirus and the ascending Sterea, until the vine-rich Peloponnesus, the beauties of the Aegean Sea and the hospitable Megalonisos, clearly demonstrating the qualitative image of our current greek-wine world.
  Show book
 • Επαγγελματίας 20 - Πώς να οργανώσετε και να διαχειριστείτε το νέο μάρκετινγκ για συμβούλους και επαγγελματίες - cover

  Επαγγελματίας 20 - Πώς να...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Λίγοι εργασιακοί τομείς έχουν υποστεί τόσο δραστικές και βαθιές αλλαγές τα τελευταία χρόνια όσο αυτός των ελεύθερων επαγγελμάτων. Ο
  Το βιβλίο αυτό έχει σχεδιαστεί ως ένα πραγματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα εξεταστούν και θα επιλυθούν πολυάριθμα θέματα, όπως
  
  - τα καλύτερα εργαλεία για την προώθηση μιας συμβουλευτικής δραστηριότητας, τόσο εκτός όσο και στο διαδίκτυο,
  - τεχνικές μάρκετινγκ αφιερωμένες σε επαγγελματίες,
  - τις συνέπειες της ψηφιακής επανάστασης για όσους ασχολούνται με τη συμβουλευτική,
  - ψηφιακούς μοχλούς που πρέπει να δράσουν για να αποκτήσουν πελάτες και να τους διατηρήσουν,
  - τη μετάβαση από την παραδοσιακή στην ψηφιακή επικοινωνία,
  - και πολλά άλλα.
  Show book
 • Συνείδηση - Ανακαλύπτοντας τα στάδια του νου: από το συνειδητό στο ασυνείδητο από την επίδραση των βιολογικών ρυθμών στον ύπνο και τα όνειρα - cover

  Συνείδηση - Ανακαλύπτοντας τα...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Η ανακάλυψη της σημασίας των καταστάσεων της συνείδησης δεν ήταν ποτέ τόσο απλή. Σε αυτόν τον τόμο κάνουμε μια ανασκόπηση των κυριότερων ρευμάτων σκέψης που έχουν μελετήσει επιστημονικά τα στάδια της συνείδησης. Από τις πρώτες απόπειρες ορισμού έως τις εμπειρικές μελέτες, μέχρι τις επιπτώσεις της φυσιολογικής ψυχολογίας και της νευροεπιστήμης. Το πρώτο μέρος αυτού του οδηγού σας παίρνει από το χέρι και σας συνοδεύει στην αναζήτηση του νοήματος και του σκοπού της συνείδησης. Από την επίγνωση στον ύπνο, από τα όνειρα στις προσεκτικές ικανότητες. Το δεύτερο μέρος του τόμου είναι αφιερωμένο στις πιο καθημερινές και πρακτικές πτυχές, περνώντας από την επίδραση των βιολογικών ρυθμών στη χαλάρωση και πολλά άλλα.
  
   
  Show book