Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Sov godt lille ulv – 好梦,小狼仔 - Hǎo mèng xiǎo láng zǎi Tosproget børnebog (dansk – kinesisk) - cover

Sov godt lille ulv – 好梦,小狼仔 - Hǎo mèng xiǎo láng zǎi Tosproget børnebog (dansk – kinesisk)

Ulrich Renz

Publisher: Sefa Verlag

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Tosproget børnebog (dansk – kinesisk)
Tim kan ikke falde i søvn. Hans lille ulv er væk! Måske har han glemt den ude? Helt alene går han ud i natten – og får uventet selskab...
"Sov godt, lille ulv" er en rørende godnathistorie som er blevet oversat til mer en 50 sprog og som udgives i en tosproget udgave i alle tænkelige sprogkombinationer.
双语绘本 (丹麦语 – 中文)
提姆睡不着。他的小狼仔不见了!他会不会把它忘在了外面?提姆独自一人在深夜外出寻找并且意想不到的遇到了其他的朋友们。。。
Tìmǔ shuì bùzháo. Tā de xiǎo láng zǎi bùjiànle! Tā huì bù huì bǎ tā wàng zàile wàimiàn? Tìmǔ dúzì yīrén zài shēnyè wàichū xúnzhǎo bìngqiě yì xiǎngbùdào de yù dàole qítā de péngyǒumen…
"Hǎo mèng, xiǎo láng zǎi" shì yī bù nuǎn xīn de shuì qián xiǎo gùshì. Tā yǐ bèi fānyì chéng chāoguò 50 zhǒng yǔyán, bìng tígōng suǒyǒu yǔyán de rènyì zǔhé shuāngyǔ bǎn.
"好梦,小狼仔" 是一部暖心的睡前小故事。它已被翻译成超过50种语言,并提供所有语言的任意组合双语版。
► 最新推出: 填色画!通过书中的链接可以下载以绘本画页做成的填色画。
Available since: 09/25/2015.

Other books that might interest you

 • Spræng boblen - Sådan bevarer du fornuften i en ufornuftig verden - cover

  Spræng boblen - Sådan bevarer du...

  Vincent F. Hendricks

  • 0
  • 0
  • 0
  I Spræng boblen giver professor i formel filosofi og leder af Center for Information og Boblestudier, Københavns Universitet, Vincent F. Hendricks ved hjælp af en stribe underholdende, forfærdende og tankevækkende eksempler en indføring i bobleteori - og viser os, hvordan bobler kan bruges til at forklare og forstå vores verden og hverdag. Undervejs punkterer han en række af tidens mest oppustede tendenser i den offentlige debat, ikke mindst på de sociale medier. Spræng boblen er et opråb til fornuften!
  Show book
 • Den medicinske seer - Sandheden om sygdom og hvordan du helbreder dig selv - cover

  Den medicinske seer - Sandheden...

  Anthony William

  • 0
  • 0
  • 0
  Den medicinske seer er en ekstraordinær bog om og af mediet og Anthony William, som med sine utrolige psykiske evner kan ’se’ menneskers helbredstilstande og give dem indsigt i, hvad der skal til for, at de kan genvinde deres sundhed. 
  I bogen fortæller han sin personlige historie om, hvordan han blev kontaktet af en ånd i form af en skikkelse, kun han kunne se, da han var bare fire år gammel, og hvordan denne ånd fra da af har givet ham informationer om menneskers helbredsmæssige problemer og dyb indsigt i de bagvedliggende årsager til sygdomme. 
  I Den medicinske seer kommer han ind på en række sygdomme, som plager mange mennesker i dag - fx borrelia, fibromyalgi, binyretræthed, kronisk træthedssyndrom, hormonelle ubalancer, skjoldbruskkirtelsygdommen Hashimoto, multipel sclerose, depression, neurologiske tilstande, kronisk inflammation, autoimmunsygdomme, blodsukkerubalancer, colitis og andre tarmsygdomme – og hvordan de skal behandles på naturlig vis. 
  Bogen er fuld af interessante oplysninger, råd om behandlinger, kost og kosttilskud og hele vejen igennem byder den på fængende cases. Den vil have stor interesse for både syge og raske, der ønsker at styrke deres helbred og alle alternative behandlere.
  Show book
 • Girl Online 3 - Går solo - cover

  Girl Online 3 - Går solo

  Zoe Sugg

  • 0
  • 0
  • 0
  Tredje bog i den internationale bestseller-serie Girl Online af YouTube-stjernen Zoe Sug, som også går under navnet Zoella. 
  Penny er splittet mellem fornuft og følelse. 
  Penny arbejder på et fotoprojekt. Hun prøver at imponere en berømt fotograf, som måske kan hjælpe hende med at få en soloudstilling. Men det er svært - fotografen vil have, at hun først finder sin helt egen stil. Og hvem er Penny Porter egentlig? 
  Pennys ekskæreste Noah har imidlertid droppet sin turné, og ingen har hørt fra ham siden. Penny prøver at glemme Noah og koncentrere sig om foto-projektet, men selv da en lækker skotsk fyr begynder at vise interesse for hende, kan hun stadigvæk ikke slippe tanken om Noah. Måske er det slet ikke meningen, at hun skal glemme ham?
  Show book
 • Fra krise til kærlighed - Mindfulness når livet er svært - cover

  Fra krise til kærlighed -...

  Eve Bengta Lorenzen

  • 0
  • 0
  • 0
  Eve Bengta Lorenzen arbejder med at etablere mindfulness som et fast tilbud på Rigshospitalet til patienter med smerter og til patienter med kritisk sygdom.Arbejdet med smertepatienter har stået på i en årrække og små korte casehistorier herfra og fra mange andre kursussammenhænge er med til at belyse de forskellige temaer i FRA KRISE TIL KÆRLIGHED.Bogen er en indføring i mindfulness henvendt til denne gruppe, men har en langt bredere appel. Eve Bengta Lorenzen har en særlig stil, der inviterer frem for at docere, og hun afholder sig fra gode råd. Hun ved, hvad hun taler om og gør det med forståelse for den manglende lyst og indre nødvendighed, der følger en person i krise. Også selv om vi ikke er truet på livet føles det godt at blive mødt med denne indstilling. Hvem kender ikke til noget, der gør livet svært?Eve Bengta Lorenzen er blandt pionererne inden for mindfulness i Danmark. Hun bidrager til forskning og udvikling af området i samarbejde med bl.a. Rigshospitalets Smerteklinik og Sociologisk Institut på Københavns Universitet. Hun er uddannet Mindfulness Instruktør og trænet i Interpersonal Mindfulness fra Center for Mindfulness, ved University of Massachusetts i USA.  
  Fra Krise til kærlighed er indlæst af Eve Bengta Lorenzen selv i 2015, og lydbogen indeholder desudenen række af forfatterens guidede meditationer. 
  Læs mere på www.mindfullife.dk
  Show book
 • Dr Zukaroffs testamente - En bog om menneskehjernen - cover

  Dr Zukaroffs testamente - En bog...

  Peter Lund Madsen

  • 0
  • 0
  • 0
  Peter Lund Madsens ”Dr. Zukaroffs testamente – En bog om menneskehjernen” er en unik bog. Peter Lund Madsen er en af Danmarks bedste hjerneforskere, men han er også en blændende formidler med sans for gode, interessante og overraskende historier.Hjerneforskning er måske ikke lige hvermandskost, og derfor har forfatteren foretaget et genialt træk. Han har lavet en rammehistorie, der netop er med til at formidle det svære stof, en rammehistorie, der er så spændende, at den driver læseren videre.   Det er historien om Dr. Zukaroff, der opsøger Peter Lund Madsen og hjælper ham til at få skrevet den bog, der nu udkommer – og samtidig får vi fortalt Dr. Zukaroffs fantastiske skæbne.   Men selve bogens kerne er selvfølgelig en gennemgang af, hvordan menneskehjernen fungerer. Vi historier og eksempler forklares først dyrehjernen og siden menneskehjernen. Hvad er det, der gør mennesker så unikke, hvad er det vores hjerne kan, som ingen anden hjerne kan?   Bogen er velskrevet og rent sprogligt let læst. Men det er jo store emner Peter Lund Madsen har oppe at vende, så om den er lige så let at forstå, ja det er op til den enkelte læser, det enkelte individ.   Lydbogen er indlæst af Dan Schlosser
  Show book
 • Lev i nuets kraft - Meditationer og øvelser - cover

  Lev i nuets kraft - Meditationer...

  Eckhart Tolle

  • 0
  • 0
  • 0
  »Alt, hvad du virkeligheden behøver, er at acceptere dette øjeblik fuldt ud. Så føler du dig hjemem her og nu og hjemme i dig selv«Eckhart Tolle er en af vor tids store spirituelle lærere. Han arbejder direkte med væren i Nuet og viser os, hvordan vi kan overvinde følelsesmæssig smerte og tankens tyranni ved at være fuldkommen nærværende. Tolles ord er fulde af indsigter og giver os glimt af en større virkelighed. Lev i nuets kraft præsenterer en række øvelser, der kan bruges, når man vil tackle de forhindringer, der uvægerligt vil opstå, når man vil ændre vanemæssige grublerier over fortiden og bekymringer for fremtiden.
  Show book