Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lær Ungarsk - Hurtigt Nemt Effektivt - 2000 Nøgleord - cover

Lær Ungarsk - Hurtigt Nemt Effektivt - 2000 Nøgleord

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne bog indeholder en ordliste med 2000 af de mest almindelige ord og sætninger, sorteret efter brugshyppighed i daglig samtale. Ved at følge 80/20-reglen sørger denne ordbog for, at du lærer de vigtigste ord og sætningsstrukturer først, så du kan gøre hurtige fremskridt og holde motivationen.
 
Hvem bør købe denne bog?Denne bog er til folk, der kan ungarsk på begynder- og mellemniveau og som er selvmotiverede og villige til at bruge 15 til 20 minutter om dagen på at træne deres ordforråd. Den enkle struktur i denne ordbog er resultatet af at have fjernet alle unødvendige ting, så læringsindsatsen udelukkende bruges på de dele, der hjælper dig med at gøre størst fremskridt på kortest tid. Hvis du er villig til at bruge 20 minutter på at lære hver dag, er denne bog højst sandsynligt den bedste investering for dig, hvis du er på begynder- eller mellemniveau. Du vil blive forundret over, hvor hurtigt du gør fremskridt med blot nogle få ugers daglig træning.
 
Hvem bør ikke købe denne bog?Denne bog er ikke til dig, hvis du kan ungarsk på et højt niveau. I dette tilfælde skal du gå ind på vores hjemmeside eller søge efter vores bog med ungarsk ordforråd, da den har flere ordlister og er grupperet efter emner, hvilket er ideelt til studerende på højniveau, som ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder på visse områder.Hvis du endvidere søger en alt-i-en ungarsk lærebog, der guider dig gennem de forskellige trin i forbindelse med at lære ungarsk, er denne bog sandsynligvis heller ikke det, du søger efter. Denne bog indeholder kun ordlister, og vi forventer, at købere lærer ting såsom grammatik og udtale enten fra andre kilder eller gennem sprogkurser. Denne bogs styrke er dens fokus på hurtig tilegnelse af et essentielt ordforråd, hvilket kommer på bekostning af oplysninger, som mange mennesker måtte forvente i en konventionel sproglæringsbog. Vær opmærksom på dette, når du foretager købet.
 
Hvordan bruger jeg denne bog?Denne bog bruges ideelt set på daglig basis, og man skal gennemgå et fast antal sider hver gang. Bogen er opdelt i afsnit med 50 forskellige ordlister, som giver dig mulighed for at komme igennem bogen trin for trin. Lad os for eksempel sige, at du i øjeblikket gennemgår ordforråd 101 til 200. Når du kender ordforrådene mellem 101 og 150 meget godt, kan du begynde at lære ordforrådene 201 til 250 og næste dag springe 101-150 over og fortsætte med at gennemgå ordforrådene 151 til 250. På denne måde vil du trin for trin arbejde dig gennem bogen, og dine sprogfærdigheder vil øges for hver side, du mestrer.
Available since: 06/20/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • 1000 essentielle ord på svensk - Lyt gentag tal: sprogmetode - cover

  1000 essentielle ord på svensk -...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  De 1000 essentielle ord. Svensk er et skandinavisk sprog, der tales af mere end 10 millioner mennesker, hovedsageligt i sverige og finland. Med denne metode arbejder du udtale, tale, lytte, kombineret med ord, essentielle sætninger og en ordforrådsliste. I årtier har adskillelsesrepetition vist sig at være en effektiv læringsmetode. Det endelige mål er at nå et tilstrækkeligt niveau på et sprog for at kunne have enkle samtaler, at forstå simple udvekslinger, for at overleve i dagliglivets situationer.
  Show book
 • uTalk Faroese - cover

  uTalk Faroese

  Eurotalk Ltd

  • 0
  • 0
  • 0
  It's naturally easier to learn something when it's set to rhythmic music, so that is exactly what we've done. Simple words and phrases are set to a varied pattern of rhythms and music designed to help you learn and to keep you engaged so that you won't just switch off after five minutes. It will give you an easy road into starting to learn a completely new language. If you just want a few simple words and phrases before going abroad, Rhythms is all you need. It covers absolute essentials such as how to greet people, basic directions, getting around, food and drink. You'll hear everything spoken by both a male and a female native speaker and there will be plenty of opportunity for you to test how well you're doing with the review stages built in at key points in each track.Rhythms can be used anytime, anywhere: listen in the car or on the train, walking the dog, doing housework or exercising at the gym. Absorbing a language couldn't be easier and uTalk Rhythms has over 120 different languages to choose from.
  Show book
 • Rejser på Malagasy - Lyt gentag tal: sprogmetode - cover

  Rejser på Malagasy - Lyt gentag...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  300 fælles udtryk, de 100 mest almindelige verb. Malagasy er Madagaskars sprog, der tales af mere end 25 millioner mennesker. Det er et modersmål i Indonesien, men det er skrevet i dag i latinsk alfabet. Hans ordforråd er særlig rig. Med denne metode arbejder du udtale, tale, lytte, kombineret med ord, essentielle sætninger og en ordforrådsliste. I årtier har adskillelsesrepetition vist sig at være en effektiv læringsmetode. Det endelige mål er at nå et tilstrækkeligt niveau på et sprog for at kunne have enkle samtaler, at forstå simple udvekslinger, for at overleve i dagliglivets situationer.
  Show book
 • 1000 essentielle ord på persisk - Lyt gentag tal: sprogmetode - cover

  1000 essentielle ord på persisk...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  De 1000 essentielle ord. Persisk er et indo-europæisk sprog, der hovedsagelig tales i Iran, Afghanistan og Tadsjikistan. Det tales af omkring 120 millioner mennesker. Med denne metode arbejder du udtale, tale, lytte, kombineret med ord, essentielle sætninger og en ordforrådsliste. I årtier har adskillelsesrepetition vist sig at være en effektiv læringsmetode. Det endelige mål er at nå et tilstrækkeligt niveau på et sprog for at kunne have enkle samtaler, at forstå simple udvekslinger, for at overleve i dagliglivets situationer.
  Show book
 • Jeg lærer arabisk - Lyt gentag tal: sprogmetode - cover

  Jeg lærer arabisk - Lyt gentag...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  140 essentielle ord og udtryk, 300 fælles udtryk, de 100 mest almindelige verb, de 1000 essentielle ord. Arabisk er langt det mest talte semitiske sprog i verden med omkring 375 millioner mennesker. Med denne metode arbejder du udtale, tale, lytte, kombineret med ord, essentielle sætninger og en ordforrådsliste. I årtier har adskillelsesrepetition vist sig at være en effektiv læringsmetode. Det endelige mål er at nå et tilstrækkeligt niveau på et sprog for at kunne have enkle samtaler, at forstå simple udvekslinger, for at overleve i dagliglivets situationer.
  Show book
 • Rejser på arabisk - Lyt gentag tal: sprogmetode - cover

  Rejser på arabisk - Lyt gentag...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  300 fælles udtryk, de 100 mest almindelige verb. Arabisk er langt det mest talte semitiske sprog i verden med omkring 375 millioner mennesker. Med denne metode arbejder du udtale, tale, lytte, kombineret med ord, essentielle sætninger og en ordforrådsliste. I årtier har adskillelsesrepetition vist sig at være en effektiv læringsmetode. Det endelige mål er at nå et tilstrækkeligt niveau på et sprog for at kunne have enkle samtaler, at forstå simple udvekslinger, for at overleve i dagliglivets situationer.
  Show book