Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Viure la vida amb sentit - cover

Viure la vida amb sentit

Victor Küppers

Publisher: Plataforma

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Actituds per viure amb passió i entusiasme
 
 Aquest llibre pretén fer-te pensar sobre el sentit de la vida de manera amena i clara, per ordenar idees, per prioritzar, per ajudar-te a prendre decisions. Amb un enfocament proper i pràctic. Valorem les persones per la seva manera de ser, per les seves actituds, no pels seus coneixements, els seus títols o la seva experiència. No ens aprecien per les coses que tenim, ens aprecien pel nostre tarannà. Viure la vida amb sentit t'ajudarà a adonar-te que el més important a la vida és que el més important sigui el més important, la necessitat de centrar-nos a lluitar i no a plorar, a fer i no a queixar-se, com desenvolupar l'alegria i l'entusiasme, recuperar valors com l'amabilitat, l'agraïment, la generositat, la perseverança o la integritat. En definitiva, un llibre sobre valors, virtuts i actituds per anar per la vida, perquè ser gran és una manera de ser.
 
 "Em permets un consell? Llegeix-lo ara mateix! És brillant, divertit, senzill, pràctic, savi i útil, molt útil! Incita a l'acció!" Antonio González Barros, president del Grup Intercom.
 
 "En aquest llibre en Victor plasma amb una habilitat tremenda conceptes fonamentals com l'actitud, el compromís i la necessitat de ser coherent entre els valors personals i els professionals." Enrique López Vallejo, director del comitè de vendes de Nestlé Espanya.
 
 "Aquest és un llibre fantàstic per adonar-te que la vida sí que té sentit, ajuda a reflexionar i valorar com en pot ser de meravellós viure la vida amb sentit i ser millor." José Manuel Ereño, subdirector general de Seguros Bilbao.
Available since: 03/19/2015.
Print length: 241 pages.

Other books that might interest you

 • Comunicació NoViolenta - Un llenguatge de vida - cover

  Comunicació NoViolenta - Un...

  Marshall B. Rosenberg

  • 0
  • 0
  • 0
  Segons l'autor, la Comunicació NoViolenta és un model per establir una connexió empàtica amb nosaltres mateixos i amb els altres. L'empatia és una qualitat molt valuosa i profundament humana que tots podem desenvolupar. Malauradament, la comunicació que hem après ens distancia de la nostra veritable naturalesa humana. La CNV ens ajuda a recuperar la nostra capacitat natural d'escoltar amb el cor. És un model de vida que ens permet afrontar els conflictes de manera que tots els involucrats en surtin beneficiats. I creiem sincerament que el plaer més gran que hi ha a la Terra per a nosaltres, els éssers humans, és el de poder contribuir
  al benestar dels nostres iguals.
  Marshall B. Rosenberg, conegut mediador internacional, ha ensenyat al llarg de més de quatre dècades la CNV. Aquest model de comunicació s'ha anat expandint i prosperant en uns seixanta països arreu del món. Ha estat emprada per individus, parelles, professors, pares, empreses, oficines governamentals, hospitals, programes universitaris d'administració d'empreses i comunicació, centres de mediació comunitària, programes de gestió de la ràbia, defensors de la pau, promotors del canvi social i programes de rehabilitació de reclusos. La seva àmplia experiència treballant amb persones, així com l'extraordinària simplicitat del seu mètode, han fet que aquest esdevingui quelcom d'únic i valuós.
  
  Amb la Comunicació NoViolenta aprendrà a: millorar significativament les seves relacions amb la família, els amics i els companys de treball; a mantenir-se calmat enfront del judici, la crítica i la ràbia; a parlar, pensar i escoltar de tal manera que inspiri humanitat i comprensió; a trencar patrons de pensament que condueixen
  a l'estrès, a la depressió, a la culpa i a la vergonya; a descobrir punts en comú amb qualsevol ésser humà, en qualsevol lloc.
  
  Aquest llibre s'ha traduït a més de trenta idiomes i ha venut més d'un milió d'exemplars per una senzilla raó: funciona!
  Show book
 • Els nois de Hidden Valley Road - Dins del cap d'una família americana - cover

  Els nois de Hidden Valley Road -...

  Robert Kolker

  • 0
  • 0
  • 0
  Durant els anys setanta, sis dels dotze fills d'en Don i la Mimi Galvin van ser diagnosticats amb esquizofrènia. La vida de somni americà que havien construït es va ensorrar sense previ avís per donar pas a un futur marcat pels abusos, la violència i la vergonya social. Robert Kolker ens explica la història de tots els membres d'aquesta família, del seu amor i esperança, i repassa de manera brillant el llegat científic incalculable que han deixat i que ha permès entendre i avançar en el tractament i l'explicació d'aquesta malaltia a les futures generacions.
  Els nois de Hidden Valley Road és un text sensible i impactant que es llegeix amb la fluïdesa de les millors novel·les.
  Show book
 • L'enzim prodigiós 2 - cover

  L'enzim prodigiós 2

  Hiromi Shinya

  • 1
  • 3
  • 0
  Després de l’èxit internacional de L’enzim prodigiós, arriba la seva continuació amb noves explicacions, nous exemples, nous casos reals i noves propostes que aprofundeixen en la dieta que ha revolucionat el món de la salut.Si a la primera obra, el prestigiós doctor Hiromi Shinya donava les claus per tenir una vida llarga i saludable, en aquesta nova publicació amplia, amb consells i advertències, la seva exposició per tal de mantenir la vitalitat de la joventut en totes les etapes de la vida. Per combatre l’envelliment, per aturar l’Alzheimer, per evitar la diabetis, per millorar la vida sexual… I per entendre d’una vegada que tenir bona salut és imprescindible per ser feliç. La revolució de la salut continua.Més de 2.000.000 d’exemplars venuts.
  Show book
 • La festeta - cover

  La festeta

  Míriam Tirado

  • 0
  • 0
  • 0
  La mare de Noah pren la decisió de deixar de donar el pit a la seva filla. Per explicar-li-ho a la nena, recorre a l'al·legoria del núvol del benestar. Li explica a Noah que un núvol l'acompanya des del dia del seu naixement, i que, a poc a poc, s'ha anat fent gran, al costat d'ella. Aquest núvol és molt suau, de colors, i l'abraça i acompanya sempre. La mare li promet a Noah que quan hagin deixat el pit definitivament, celebressin una gran festa, i fins a bufessin les espelmes, tantes com a mesos o anys de lactància. Una història meravellosa per fer entendre als més petits un canvi d'etapa que pot resultar molt difícil i ser una eina d'ajuda a les mares que els costa afrontar-la.
  Show book
 • Viatjar lleuger - La vida amb equipatge de mà - cover

  Viatjar lleuger - La vida amb...

  Gabriele Romagnoli

  • 0
  • 0
  • 0
   Un manifest perquè perdis la por a perdre. 
  A la vida et passaràs 23 anys dormint, 20 anys treballant, 6 anys menjant, 5 anys esperant, 4 anys pensant, 228 dies rentant-te la cara i les dents i tindràs 46 hores de felicitat. Això és el que Gabriele Romagnoli va aprendre tancat en un taüt a Corea del Sud quan va simular el seu propi funeral. 
  En qualsevol moment, en qualsevol lloc, els amors s'acaben, els diners es perden, les condicions de vida canvien; però si viatges lleuger i perds la por a perdre, naixeran altres passions, noves fortunes i maneres esplèndides de seguir vivint.
  Aquest llibre és per a tots aquells que recorren el viatge de la vida i desitgen afegir alguns minuts més a aquestes 46 hores de felicitat.
  Show book
 • Baba no vull dormir - cover

  Baba no vull dormir

  Míriam Tirado, Xiula

  • 0
  • 0
  • 0
  La Baba és una mussola encarregada de la nit i de protegir a tots els nens i nenes del món mentre dormen. Però hi ha un problema, molts d'aquests nens no volen anar a dormir i tots ells per raons molt diverses. I, això, desgasta també a les seves mares i pares. La Baba ens explicarà un secret infalible per aconseguir una son dolça i serena a través de la respiració i la consciència del propi cos.
  Show book