As many books as you want!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
En aquell cel brillen estels desconeguts - cover

En aquell cel brillen estels desconeguts

Stalker

Publisher: Rayo Verde Editorial

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Un brot d'Ebola s'estén per una zona rural del Sudan del Sud. Un bruixot serà la peça clau per a la seva extinció. Amb cert sentiment de culpa —perquè, potser, podria haver fet alguna cosa més— decideix adoptar una nena supervivent del desastre, l'Alice. Alhora s'enfronta a l'ésser maligne causant, un yam que habita al fons d'una cova, un lloc fred i fosc, un lloc buit i sense ànima on gairebé no es pot ni respirar. Amb catorze anys, l'Alice, protagonista d'aquesta història, rescatarà i adoptarà un nadó, el Topi, que canviarà la seva vida. Seguirem l'Alice i el Topi per un camí que els durà a enfrontar-se amb el mateix ésser maligne de la seva infantesa. D'alguna manera, l'ha estat esperant tota una vida. L'escriptor català sota pseudònim, Stalker, ens ofereix aquí un homenatge a un clàssic de la literatura ambientada a Sudan del Sud, ampliant les històries del seu llibre   Motorsoul  , aquesta vegada dintre del gènere fantàstic.

Other books that might interest you

 • La senyora del dimarts - cover

  La senyora del dimarts

  Massimo Carlotto

  • 0
  • 1
  • 0
  La senyora del dimarts, de l'escriptor italià Massimo Carlotto, narra la història de Bonamente Fanzago, àlies Zagor, un actor pornogràfic de gran èxit no només a la gran pantalla sinó també a la vida real. Tant és així que exerceix de gigoló a estones lliures.
  Tot va bé fins que té un ictus que posa fi a la seva carrera d'èxits. Obligat a canviar de vida i a abandonar les trobades sexuals, decideix mantenir-ne una, l'anomenada "senyora del dimarts", una clienta fidel que aquell dia de la setmana, de tres a quatre de la tarda, li paga per sexe en una pensió de mala mort. És una dona maniàtica i enigmàtica de la qual no se sap gairebé res. Però qui deu ser aquesta persona que fa que el protagonista perdi el cap? Saber-ho potser suposarà el trencament d'una relació perfecta i que tots els personatges de la novel·la en surtin malparats. Però ja se sap: "Els morts només són morts, no s'enduen res perquè no van enlloc, la merda queda per als vius".
  Massimo Carlotto ens ofereix la tercera part de l'anomenada "trilogia de la crisi" —després d'altres títols com Niente, più niente al mondo o Il mondo non mi deve nulla—, un nou retrat lúcid i crític del món actual, ara amb temes com el sexe i l'homosexualitat, l'espectacle mediàtic, el periodisme d'investigació i, és clar, el concepte d'(in)justícia tan habitual a la seva narrativa. Una denúncia —un cop més— que ens demostra que la vida sempre —o gairebé sempre— és una enganyifa considerable.
  Show book
 • Mestra - cover

  Mestra

  L.S. Hilton

  • 0
  • 3
  • 0
  Un espectacular frau en una casa de subhastes de Londres 
  Un exclusiu club de sexe sense límits de París 
  Un perillós complot des del iot d'un multimilionari 
  Un cruel assassinat sota un pont de Roma... 
  T’atreviries a traspassar tots els límits per obtenir el que desitges? 
  QUI ÉS JUDITH RASHLEIGH? 
  De dia, la Judith Rashleigh és una jove ajudant en una prestigiosa casa de subhastes de Londres. De nit, es converteix en una acompanyanta seductora i segura de si mateixa en un sòrdid club de cambreres del centre de la ciutat. 
  Però quan la Judith descobreix un frau milionari al món de l’art i l’acomiaden abans de poder denunciar-lo, la seva doble vida es veu radicalment trastornada. 
  En la seva desesperació, fuig a la Riviera francesa amb un ric client del club i accedeix a un món tan glamurós com corrupte. 
  Durant tot aquest temps, la Judith ha après a vestir-se elegantment, a parlar amb accent impostat i a actuar davant els homes. Ha après a ser una bona noia. No obstant això, té una amiga que una bona noia com ella no hauria de tenir: la ràbia. 
  En saber que els tentacles del complot la poden atrapar, la Judith ha de confiar en la seva força de voluntat i traspassar tots els límits per poder sobreviure. 
  El gran thriller de 2016 que atraparà als lectors de La noia del tren i la sèrie Millenium de Stieg Larsson. 
  «Un nou fenòmen internacional.» La Vanguardia
  Show book