Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Un cadàver inquiet - cover

Un cadàver inquiet

Salvador Casas

Publisher: Editorial Alrevés

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Que li diguin a l'Àngel Alegre, el protagonista d'aquesta novel·la, si l'ofici de mediador pot arribar a ser ben complicat o no. El que inicialment sembla un cas ben rutinari i senzill —com és la contractació per fer de mitjancer en la separació d'una amiga de la seva companya assetjada pel seu marit, un tal Orlando Pomar— s'embolica de mala manera amb uns quants cadàvers, un d'ells especialment inquiet, de qui Alegre haurà de desempallegar-se'n.
Així serà com el protagonista es veu abocat en una carrera esbojarrada de fugides, persecucions i mentides, i, fins i tot, haurà de disfressar-se del mateix difunt, tot sigui per evitar l'encalçament dels amics que el persegueixen. I és que res no l'aturarà en l'espiral de delinqüència, perills i correcuites en què es veu involucrat. Convençut que el seu seràfic aspecte el protegeix, actuarà com el criminal que suplanta per aconseguir la seva redempció, amb uns propòsits més que sospitosos.
Available since: 10/15/2018.
Print length: 236 pages.

Other books that might interest you

 • La Иostra - Psiborn 6 - cover

  La Иostra - Psiborn 6

  Noèlia Arrotea

  • 0
  • 0
  • 0
  Novel·la negra mediterrània, que destapa amb humor el rerefons de corrupció a l'entorn de TV3, en una trama d'interessos polítics i econòmics en la qual els actors principals són membres fàcilment identificables de l'actualitat catalana. A partir d'un greu incident de conseqüències imprevisibles, la Dra. Noèlia Arrotea s'hi veu involucrada quan un dels protagonistes apareix a la seva consulta PsiBorn, on ella fa una interpretació massa lliure de les tècniques Gestalt i lluita acarnissadament per exposar la doble moral, des del sexe no convencional.
  Els capítols d'aquesta història van plens de personatges que perden el nord, s'embruteixen i es deixen arrossegar per justificacions cada vegada més sinistres, La psicòloga del Born troba que és millor viure com si tot ja hagués caigut, i deixar que el sistema vagi devorant-se a ell mateix de manera cada vegada més aïllada i més patètica. Totes les novel·les honestes s'assemblen, però cada novel·la deshonesta ho és a la seva manera. Psiborn 6 "La Иostra" no s'assembla a res que hagis llegit abans.
  Show book
 • La sarbatana - cover

  La sarbatana

  Isabel-Clara Simó

  • 0
  • 1
  • 0
  No hauria passat res si l'Olga i l'Ilya, un matrimoni refinat i estranyament avingut, no haguessin comprat aquella casa de camp. La parella, aparentment pacífica i que ronda la seixantena, pretén retirar-se a viure una vida pausada i tranquil·la, però es trobarà amb un imprevist: la casa limítrofa també té un nouvingut, l'Igor, un home més jove, vidu, amical i fàcil d'acontentar. Tant és així que l'Olga de seguida s'ofereix per ajudar-lo a instal·lar-se, i, de bon començament, tot rutlla com una seda. Però un dia, sense saber molt bé el perquè, es trenquen les regles del joc i es capgiren els rols de poder, apareixen infidelitats, confidències dites i no dites, re-cels, sospites, maltractaments i venjances capcioses. I ja se sap que, quan les coses es torcen i no van pel camí esperat, el més mínim error pot comportar el màxim desastre.
  Després de guanyar el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes l'any 2017, Isabel-Clara Simó torna amb una novel·la on ens proposa una autèntica tragèdia grega farcida de personatges malaltissos i pertorbadors en un entorn rural perillosament bucòlic.
  Show book
 • El llegat de la vall - cover

  El llegat de la vall

  Jordi Badia, Luisjo Gómez

  • 0
  • 0
  • 0
  L'Arnau Miró treballa des de fa vint anys com a gerent en un hotel de Butiaba, a Uganda. Va sortir de Barcelona dues dècades abans
  amb la intenció de fugir d'un seguit de desgràcies personals i de desencontres sentimentals. Tot canvia el dia que l'Arnau rep una
  notificació notarial en què se li comunica la mort de l'únic familiar que li quedava viu, i que ell n'ha estat nomenat hereu
  universal. Quan torna a Barcelona per fer-se càrrec de l'antic casalot familiar de la Vall de Boí, viurà una sèrie de situacions
  extremes, persecucions i misteris el secret dels quals es troba a les parets de la casa de la vall.El llegat de la vall és una
  novel·la carregada d'intensitat, de situacions trepidants i de passions incontenibles que duran l'Arnau Miró a retrobar-se amb el
  millor i amb el pitjor del seu passat.
  Un viatge en el temps que ens durà fins a les persecucions càtares del segle XIII, l'aixecament dels murals de les esglésies
  romàniques a principis del segle XX i la Guerra Civil.
  Show book
 • Novotsky - cover

  Novotsky

  Helder Farrés

  • 0
  • 0
  • 0
  Sorprenent i addictiva, l'òpera prima d'Helder Farrés és una d'aquelles novel·les difícils d'oblidar. El protagonista, que pateix la síndrome de Novotsky, és empès per la seva mare a investigar la misteriosa figura del seu avi matern, mort d'accident en circumstàncies estranyes. Viatja a França seguint la pista d'una adreça que troba al dors d'un sobre i, un cop allà, intentarà completar el trencaclosques vital del seu avi. Obsessiu, fràgil, metòdic i persistent, el protagonista haurà de lluitar contra els seus fantasmes per esdevenir un home lliure. "Tinc la síndrome de Novotsky. Un filòsof em va dir que em passa això des de que de petit, la mare, perquè em fos més divertit menjar, em treia les crostes del pa Bimbo"
  Show book
 • El llibre de les ànimes - cover

  El llibre de les ànimes

  Glenn Cooper

  • 2
  • 6
  • 0
  El futur de la humanitat és un secret ocult entre les pàgines d'un llibre antic. Un llibre que va ser escrit amb sang l’any 1297 per un orde d’escrivans de cabells vermells i ulls verds que semblaven tocats per la gràcia divina o bé per la mà del diable.
  
  El llibre que conté la clau del secret més gran de tots els temps i que va inspirar genis com Shakespeare i visionaris com Nostradamus, ha desaparegut.
  
  Will Piper, l’agent de l’FBI que va resodre el cas del “Judici final”, torna a submergir-se en els secrets i els enigmes de la Biblioteca dels Morts per seguir la pista del misteriós volum que s’ha mantingut soterrat per la pols de la història durant molts segles. La recerca de l’agent Piper es convertirà en un infern, una obsessió que comportarà, inevitablement, més dolor, dubtes i sang.
  
  Hi ha misteris que cal mantenir ocults i veritats perilloses que és millor no conèixer.
  El llibre de les ànimes no pot sortir a la llum perquè el secret que oculta és el nostre destí.
  Show book
 • Mans negres - cover

  Mans negres

  Jordi de Manuel

  • 0
  • 0
  • 0
  Cobdícia, venjança, ira, luxúria, gelosia, fanatisme, defensa pròpia i malícia genuïna s'entortolliguen en aquesta teranyina teixida amb set relats breus. Amb les "mans" com a fil conductor, l'inspector Marc Sergiot apareix en cada conte: sigui amb un protagonisme manifest en la investigació, o només ensumant la ferum del crim. Mans negres són set narracions criminals que disseccionen les parts més fosques de la naturalesa humana.
  Show book