Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
El Picasso desconegut - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 500,000 other books you can enjoy!

El Picasso desconegut

Nil Barral Ferrer

Publisher: Amsterdam

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Un quadre de Ramon Casas que no és el que sembla, emleats fidels que amaguen secrets, una estafa milionària en què fins i tot hi ha implicats alts càrrecs...

És possible que encara hi hagi un Picasso inèdit? El nou cas de l'investigador Nil Barral té tots els elements per mantenir-nos en alerta fins que el detectiu resolgui el misteri. Nil Barral comptarà, com sempre, amb l'ajut de la seva secretària Rita i el suport de i la comprensió del seu estimat Nèstor, que aquesta vegada li clavarà un bon ensurt sense voler.

"Primer, guanyes que no et denunciï; segon, que no ho sàpiga en Simeó, i tercer, que no trinxi ara mateix el Modigliani de la paret."

Nil Barral és un pseudònim. L'autor d'aquest llibre és un dels escriptors més reconeguts del nostre país, que es va estrenar en el gènere negre amb L'home que dormia al cotxe, el primer cas d'una sèrie protagonitzada pel seu personatge homònim. Ha decidit ocultar la seva identitat.
Available since: 01/12/2012.
Print length: 152 pages.

Other books that might interest you

 • La Bíblia valenciana - cover

  La Bíblia valenciana

  Rafael Tasis

  • 0
  • 0
  • 0
  Amb aquesta novel·la, encetà el gènere negre dins les nostres lletres. Una trama magistralment construïda al voltant de la trobada d'un llibre mític (la desapareguda traducció de la Bíblia feta per Bonifaci Ferrer) ens submergeix en la Barcelona republicana, en una vertiginosa cursa d'assassinats, quan llibreters de vell i bibliòmans lluiten per apoderar-se'n.
  Show book
 • Empremtes que mai s'esborren - cover

  Empremtes que mai s'esborren

  Camilla Läckberg

  • 2
  • 6
  • 0
  Una trama irresistible, uns personatges fascinants: Camilla Läckberg deixa ben clar que és la gran dama de la novel·la sueca de misteri. 
   
  Lagent Patrik Hedström es disposa a gaudir del seu permís de paternitat per cuidar la Maja, que acaba de fer un any. Mentrestant, lErica Falck comença a escriure un nou llibre, tot i que no es pot treure del cap el misteriós bagul que va trobar a les golfes. A dins, els diaris de joventut de la seva mare i una medalla amb una esvàstica embolicada en un jersei de nadó tacat de sang. Què té a veure tot això amb la mort violenta dun vell historiador de Fjällbacka, Erik Frankel, expert en nazisme i amenaçat per grups dextrema dreta? En Patrik no es podrà quedar a casa... 
   
  Un assassinat? Aleshores, no tan sols thas endut la Maja al lloc on ha aparegut un cadàver, sinó que, a més a més, era un assassinat.
  Show book
 • Tothom et recordarà - cover

  Tothom et recordarà

  Andreu Martín

  • 0
  • 2
  • 0
  Tan sols uns mesos després de l'atemptat gihadista de les Rambles, i quan falten pocs dies per a la celebració d'unes eleccions on està en joc la unitat del país, apareix, al port de Barcelona, entre blocs de formigó i un mar fosc esvalotat, el cos sense vida de l'inspector de la Policia Nacional Santiago Ortuño.
  Unes quantes setmanes enrere, Ortuño, un inspector que va de mal borràs, relegat a la Brigada d'Estrangeria, havia rebut la visita a comissaria de la fascinant vocalista Leire Alfaro —de sobrenom Dorothy Gale— amb l'objectiu de sol·licitar un permís de residència per a Abduh Fayad, un lampista marroquí que treballa en el perillós negoci dels germans Xaddad i amb qui ella manté una relació.
  A l'instant, Ortuño caurà sota l'encís de Leire i, amb l'afany per conquerir-la, es ficarà pel mig d'una investigació antiterrorista essencial que duen a terme els Mossos d'Esquadra al barri del Raval, amb el punt de mira posat a la botiga dels Xaddad.
  Després d'inaugurar la col·lecció amb Història de mort (2012) i de l'èxit de L'Harem del Tibidabo (2018), Andreu Martín torna a "crims.cat" amb Tothom et recordarà (2019), una història que estira els fils i l'obsessió de l'autor pel món de les màfies i la corrupció a tots nivells a la ciutat de Barcelona.
  Ara, seieu i deixeu-vos seduir per l'estil incisiu de l'autor per veure si, finalment, els personatges seran recordats o no.
  Show book
 • L´home que dormia al cotxe - cover

  L´home que dormia al cotxe

  Nil Barral

  • 0
  • 0
  • 0
  Nil Barral, fidel assalariat d'una companyia d'assegurances, té sospites sobre la mort d'un dels seus clients. La vídua del client n'és la principal sospitosa: podria haver causat la mort al seu marit per tal de beneficiar-se de la quantiosa suma que li correspon de la pòlissa de vida que havien contractat junts. Estirant el fil, però, la mort destapa moltes preguntes més. Massa, de vegades, per a algú com en Nil, que només somia a acabar les llargues jornades de feina i tornar a casa, als braços del seu estimat Néstor. Però sap que, si vol dormir tranquil, tard o d'hora n'ha de treure l'entrellat.
  Show book
 • Quan en dèiem cava - Psiborn 1 - cover

  Quan en dèiem cava - Psiborn 1

  Noèlia Arrotea

  • 0
  • 0
  • 0
  S'han acabat les pàgines de paper couché on la presidenta ensenyava la casa plena de luxes, els batejos amb el padrí oferint cava en cullereta d'argent al nadó, davant del somriure mel·liflu del capellà mesell, les hordes de cosins malavinguts xuclant a tort i a dret pels despatxos de l'empresa familiar. La seva assistència als actes de la prelatura de l'Opus Dei a Torreciudad, les dones amb el cap cobert per una pudorosa mantellina negra, ja no tindrà cap mena de transcendència, tampoc les trobades espirituals a la torre de Castelldaura, a Premià de Dalt.
  Ho explicava molt bé Vicente Blasco Ibáñez: existeix a Catalunya un fabricant de xampany espanyol anomenat Codorníu, i tot i que el seu vi no és dolent, els burletes europeus se'n foten en comparar-lo amb el champagne legítim, fent d'aquest producte un símbol de tot allò que no passa de ser una imitació més o menys grotesca. D'un escriptor mediocre, en deien un Víctor Hugo Codorníu, un mal general era un Napoleó Codorníu i al gran protector de l'empresa, Alfonso XIII, se'l coneixia com el Kaiser Codorníu.
  
  Els dos gegants del sector del cava van poder compaginar la qualitat de patum en l'imaginari català, amb la real vinculació al gran poder econòmic i polític espanyol, fins que Catalunya va decidir enfrontar-se a Espanya i els espanyols van passar comptes amb ells, com a símbols de catalanitat. Català malgré lui.
  Show book
 • El somriure dels guepards - cover

  El somriure dels guepards

  Sebastià Bennassar

  • 0
  • 0
  • 0
  Gener del 2022. Amb Catalunya en plena onada de fred, en Pascal Neige ha d'esbrinar qui ha matat en Michel Aubriot, un dels darrers supervivents de la màfia lionesa que dirigia el seu pare i que ara lidera ell amb les seves germanes i el seu amant. A la vegada, ha de controlar que tothom que conrea marihuana al país pagui el seu tribut. A en Pascal l'espera una setmana de bojos si vol continuar mantenint el somriure dels guepards. Després d'El país dels crepuscles, On mai no creix l'herba i L'imperi dels lleons (guanyadora del premi València Negra a la millor novel·la negra en català), Sebastià Bennasar torna a la col·lecció «crims.cat» i ens ofereix una nova història de la família Neige i la seva banda criminal. Una novel·la addictiva, violenta, sexual, que aconsegueix barrejar amb eficàcia la brutalitat de sèries com Gangs of London amb la millor tradició literària del gènere negre a casa nostra.
  Show book