Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Coníferes - cover

Coníferes

Marta Carnicero

Publisher: Quaderns Crema

 • 1
 • 0
 • 0

Summary

En Joel viu a les Walden, una comunitat idíl·lica en plena natura que rebutja les noves tecnologies i advoca per una vida fidel als costums d'abans. Amb el propòsit d'acostar-se a l'Alina, una nouvinguda que el té fascinat, comença a enviar-se cartes a si mateix a casa d'ella. Tot va bé fins que l'Alina n'hi lliura una que no ha escrit ell, el contingut de la qual suggereix que el remitent el coneix millor que ningú. A mesura que la relació avança, se succeeixen també els equívocs i les amenaces d'un sabotejador anònim decidit a separar la parella. A poc a poc, i sense adonar-se'n, en Joel es veu atrapat en un inquietant laberint de miralls on el seu reflex sembla adquirir vida pròpia mentre ell lluita per agafar les regnes del seu destí. Marta Carnicero Hernanz ordeix magistralment els fils d'aquest relat commovedor sobre la identitat, l'amor i l'angoixa de perdre'ls.

"No és exagerat dir que Marta Carnicero utilitza aquells detalls significatius de la vida amb un mestratge poc comú en les lletres peninsulars".
Carlos Pardo, "El País"
Available since: 09/02/2020.
Print length: 240 pages.

Other books that might interest you

 • Set dies de gràcia - cover

  Set dies de gràcia

  Carla Gracia

  • 0
  • 0
  • 0
  Aquesta novel·la històrica mostra una visió personal i propera de la Revolta de les quintes, una batalla que va sacsejar el país. Durant els primers dies d'abril de 1870, el poble va rebel·lar-se contra les lleves ordenades pel General Prim. A moltes ciutats va haver-hi combat, però a enlloc com a Barcelona: a la vila de Gràcia, prop del Passeig de Gracia, el poble va sagnar durant set llargs dies. I en mig d'aquesta guerra desoladora i cruel, una dona s'enfronta al seu destí per lluitar per allò en el que creu. La llegenda diu que aquesta dona desconeguda va tocar les campanes per mantenir viu el conflicte. En aquesta novel·la, l'autora s'endinsa en la vida i el passat de la Marianna, aquesta dona que, contra tot risc, va mantenir viva la flama de la rebel·lió.-
  Show book
 • L'illa infinita - cover

  L'illa infinita

  Muriel Villanueva

  • 0
  • 0
  • 0
  La Lluna és una nena que viu amb la Bernarda, la seva àvia. Les han fet fora del seu pis, així que l'única opció que tenen és tornar a la llar familiar, un casalot vell i tronat situat en una petita illa, molt menuda. Allà la Lluna s'haurà d'adaptar a una nova casa, un nou col·legi i uns nous amics. Coneixerà la Kènia, una noia molesta que la segueix allà on va, i a l'Enric, misteriós i callat. El misteri del drac que viu al mar l'ajudarà a posar pau amb la seva ràbia interna i a apropar-se a aquells que la rodegen.-
  Show book
 • Set dies de Gràcia - cover

  Set dies de Gràcia

  Carla Gracia

  • 0
  • 0
  • 0
  En el 150 aniversari de la Revolta de les Quintes, recuperem la història d'una dona valenta que es va enfrontar al poder de l'estat.La Revolta de les Quintes del 1870 va ser una de tantes guerres que ha enfrontat un poble per rebel·lar-se contra lleis que només protegeixen els interessos d'uns quants que esgavellen la vida de la majoria. L'alçament va tenir lloc a diverses ciutats d'Espanya com ara Màlaga, Béjar o Salamanca. A Catalunya, va ser més llarg i sagnant. La vila de Gràcia, assetjada pels canons i les tropes que disparaven des del carrer Provença i passeig de Gràcia de Barcelona, va ser el principal bastió de la resistència. Contra la llegenda que una dona sense cognoms ni passat va ser la veu del poble i que, en el moment més cruel del conflicte, va continuar tocant les campanes de la Torre del Rellotge de la vila per mantenir viva la lluita. Qui era aquesta dona? Quins motius la van dur a prendre part en aquella guerra? A través dels set dies de revolta descobrirem la vida de la Marianna i els seus secrets. Perquè la història d'una família pot ser tan convulsa com la d'un poble.
  Show book
 • Dotzena de frare - cover

  Dotzena de frare

  Joaquim Carbó

  • 0
  • 0
  • 0
  A Dotzena de frare Joaquim Carbó recull tretze contes inèdits, que ens traslladen situacions, unes més insòlites i altres més costumistes, "baixes de sostre", on el seu idiosincràtic realisme es deixa embastar per moments d'imaginació instintiva. Escrits abans de la pandèmia, aquesta mostra d'entreteniment entenimentat pròpia de Carbó funciona com una radiografia còmica de les vides quotidianes lligades a un llenguatge ric en col·loquialismes. Carbó, el conta-contes per a tots els públics, obre les portes de la seva prolífica inventiva per encomanar el seu entusiasme i les seves ganes d'explicar històries.
  Show book
 • Vermell com la sang - cover

  Vermell com la sang

  Salla Simukka

  • 1
  • 6
  • 0
  Primer títol de la trilogia 'Sóc la Lumikki', el bestseller que arriba del fred.La Lumikki Andersson té 17 anys, va a una escola d'art i no li agrada ficar-se en assumptes aliens. Però un dia troba a l'institut 500 euros de procedència dubtosa. Això la farà veure's involucrada, sense desitjar-ho, en una operació de bandes russes i estònies de tràfic de drogues. Comença un joc de persecucions i fugides que acabarà portant-la a la mansió del legendari criminal conegut com "Ós Polar". Tot, mentre la ciutat pateix l'hivern més fred en dècades. I res no brilla tan vermell contra la blanca neu com la sang...Veure el booktrailer: http://youtu.be/YiSIwxsuq7w
  Show book
 • El diable i l'home just - cover

  El diable i l'home just

  Jordi Coca

  • 0
  • 0
  • 0
  Arribat als darrers anys de la seva vida, retirat del mónen un últim refugi vora el mar, un home passa factura a simateix i als éssers que ha tingut més a prop. En primer lloc,la seva dona, amb qui havia compartit dècades d’una vidaordenada, ell com a psiquiatra de renom amb consultapròpia, ella com a propietària d’una farmàcia. I els seusfills, la Paula, estudiant de farmàcia disposada a heretarel profitós negoci de la mare, i l’Albert, més fantasiós, escapata Toronto per estudiar-hi teatre. De sobte, sense que res hoanunciés, el món ordenat, previsible i exitós que havienbastit comença a esfondrar-se. Surten llavors a la llumla inestabilitat dels seus fonaments, les mentides i traïcions,les petites febleses que acaben imposant-se als sentimentsaparentment més sòlids. 
  A la manera de Job, que pregunta a Déu per què li han hagutde caure a ell tots els mals, el doctor Víctor Marçal-Büngeleradreça un seguit de cartes a la seva dona, que suposa que ésa Nova York, a antics companys de professió, als amics ambqui compartia la passió per la música, per l’arquitectura,pel llibres, a la seva filla Paula, a la Yoko, la companya delseu fill... Són el darrer esforç de comprensió d’un home queha vist com es fonia tot el que havia construït amb esforçi constància al llarg de mitja vida. 
  Jordi Coca ha escrit una de les seves obres més poderoses.Una novel.la lúcida i devastadora sobre l’amenaça cada copmés real que tot allò en que creiem, tot allò que ens conformade la manera més íntima, acabi ensorrant-se com tocatpel diable.
  Show book