Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Educar adolescents Sense perdre la calma - cover

Educar adolescents Sense perdre la calma

Jaume Funes

Publisher: Eumo Editorial

 • 0
 • 3
 • 0

Summary

"Vigila", "per aquí no", "espera", "compte!"... Així reaccionem sovint a comportaments de nois i noies adolescents. Hem oblidat que nosaltres també ho vam ser? I que sentíem el mateix desig d'explorar, d'anar més enllà?

Jaume Funes ens parla de l'univers adolescent: l'atracció pel risc, els amors, la necessitat del grup, internet, l'escola... Però, sobretot, ens convida als adults a perdre la por i a veure-hi més enllà dels problemes, a no excedir-nos en el control, a saber escoltar i preguntar i a acompanyar els nois i les noies en aquesta etapa de maduració.

Aquest llibre ajudarà que pares, mares i educadors puguem compartir la passió de conviure amb adolescents i voler continuar educant-los.
Available since: 10/31/2016.

Other books that might interest you

 • L'art d'enamorar - Guia per a un nou model de relacions amoroses - cover

  L'art d'enamorar - Guia per a un...

  Antoni Bolinches

  • 0
  • 0
  • 0
  Un llibre fonamental en l'obra del reconegut psicòleg i pensador humanista Antoni Bolinches que explica de forma clara i assequible els complexos processos que faciliten l'enamorament i possibiliten l'elecció de parella. Segons l'autor els joves del segle XXI es troben en una curiosa paradoxa afectiva en la qual els resulta més fàcil trobar persones per fer l'amor que persones per enamorar-se.
  
  Així doncs, quins han de ser els criteris que ens permeten escollir la persona adequada? Com aconseguir que l'enamorament arribi i que l'amor no se'n vagi? Les respostes a aquestes preguntes es troben a L'art d'enamorar, un llibre de gran èxit que s'ha traduït a diferents idiomes, la qual cosa ens indica que s'ha convertit en un referent per a un nou model de relacions amoroses vàlid per a totes les cultures.
  
  Una proposta innovadora per enamorar que es fonamenta en una fórmula aparentment senzilla però d'utilitat universal: per a aprendre a enamorar cal aprendre a millorar. Aquesta és la recepta del gran mestre de l'autoajuda.
  
  "Les persones que enamoren són les persones que es milloren"" Antoni Bolinches
  
  Publicat en català, castellà, portuguès, japonès i coreà.
  Show book
 • Si un lleó entrés en uns grans magatzems - cover

  Si un lleó entrés en uns grans...

  Lluís Pastor Pérez

  • 0
  • 0
  • 0
  Per què pensem el que pensem?
  Un lleó que entra en uns grans magatzems és una molt bona imatge per transmetre el pànic que es va apoderar de la borsa el 2008. La realitat té una cara B que molts cops amb prou feines intuïm: entenem el món segons el que ens expliquen, i qui ens explica com és el món sol tenir un interès ben concret a dirigir la nostra comprensió. En els discursos d’Obama, un altre futur era possible, les derrotes del Real Madrid sempre són motiu de burla, la crisi econòmica es ven com una –inevitable– catàstrofe natural. Són exemples amb què Lluís Pastor posa en evidència que la persuasió a què estem sotmesos és ben subtil i que nosaltres poques vegades ens adonem de com ens manipula.
  Show book
 • L'enzim prodigiós 2 - cover

  L'enzim prodigiós 2

  Hiromi Shinya

  • 1
  • 3
  • 0
  Després de l’èxit internacional de L’enzim prodigiós, arriba la seva continuació amb noves explicacions, nous exemples, nous casos reals i noves propostes que aprofundeixen en la dieta que ha revolucionat el món de la salut.Si a la primera obra, el prestigiós doctor Hiromi Shinya donava les claus per tenir una vida llarga i saludable, en aquesta nova publicació amplia, amb consells i advertències, la seva exposició per tal de mantenir la vitalitat de la joventut en totes les etapes de la vida. Per combatre l’envelliment, per aturar l’Alzheimer, per evitar la diabetis, per millorar la vida sexual… I per entendre d’una vegada que tenir bona salut és imprescindible per ser feliç. La revolució de la salut continua.Més de 2.000.000 d’exemplars venuts.
  Show book
 • L'art de posar límits - cover

  L'art de posar límits

  Sonia Kliass

  • 1
  • 1
  • 0
  Els límits són una necessitat vital per als infants. Però a vegades no és gens fàcil posar-los, i el ritme i estil de vida que portem no ens hi ajuden gaire. Si a això hi sumem la manca de referents en una nova manera d'educar, més coherent i respectuosa amb nosaltres mateixos i amb l'entorn, el repte és gran.
  Quines qualitats necessitem com a adults, a casa i a l'escola, per posar bé els límits als infants? Com pot ajudar-nos crear un vincle sa amb ells? Com podem afrontar situacions complexes com els àpats, l'hora d'anar a dormir, els moments de vestir-se…?
  Aquest és un llibre pràctic, basat en centenars de casos reals, en què l'autora ens dona moltes eines sobre el que ella considera tot un art: posar límits.
  Show book
 • Tinc un volcà - cover

  Tinc un volcà

  Míriam Tirado

  • 0
  • 0
  • 0
  L'Alba no ho sabia, però a dins hi té un volcà, més o menys entre el melic i les costelles. De vegades, el volcà s'encén i explota. Llavors el foc ho crema tot i l'Alba pateix i s'espanta, tot alhora. Però una nit una fada menuda li explica a cau d'orella què pot fer quan s'enrabia, i aquell truc li farà descobrir sensacions inesperades.
  Show book
 • El camí - Una introducció a la filosofia oriental - cover

  El camí - Una introducció a la...

  Michael Puett, Christine Gross-Loh

  • 0
  • 3
  • 0
   
  Una guia sàvia per a la vida bona. 
  El pensament occidental ens ha situat en marcs mentals que no ens porten a la veritable felicitat ni a l'equilibri, sinó que ens empenyen a la recerca sempre de "més" (ja sigui consumir o treballar), i hem oblidat la importància de connectar amb el món i amb nosaltres mateixos. 
  El curs que imparteix Michael Puett, professor d'Història Xinesa a Harvard, és dels més populars, i fins i tot ha guanyat una menció especial per excel·lència en l'ensenyament universitari. Aquest breu llibre és una síntesi amena de les seves classes i un il·lustratiu viatge per la filosofia xinesa. 
  Els petits canvis són el principi d'una gran revolució, com bé saben els filòsofs que Puett analitza en aquest compendi de filosofia i pensament. Des de Confuci a Laozi passant per Menci i altres autors i textos fonamentals de la filosofia xinesa, aquest llibre ens descobreix com la saviesa mil·lenària és avui encara més necessària que mai.
   
  "Puett ens fa mirar la tradició filosòfica occidental d'una manera completament diferent."
  The Sunday Times
  "El coneixement del professor Puett sobre la història i la filosofia xinesa ens ofereixen una manera nova, paradoxalment, de mirar els problemes de la nostra societat occidental."
  Publishers Weekly
  "Un desafiament interessant a les idees modernes occidentals sobre el jo i la societat. Val la pena."
  Financial Times
  "Accessible i amè. Un llibre que realment ens obre la porta a la filosofia i la saviesa xineses."
  The Sentinel
  Show book