What's better than reading? Reading withour limits :D
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Perímetre - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 1 million other books to choose from, so you can read without limits!

Perímetre

Jair Domínguez

Publisher: Catedral

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

L'Enginyer camina pel desert. Té una única determinació: trobar La Toussaint i matar-lo. Perquè La Toussaint va matar la seva família. Ha de travessar el desert i superar tot el que s'interposa entre ell i l'assassí: uns bandits que l'ataquen, uns soldats que no saben que la guerra s'ha acabat, la missió de desactivar el Perímetre, una nena que el cuida i vol que es quedi amb ella, uns jugadors d'escacs que no el deixen avançar... L'Enginyer porta al damunt els seus records, la Disciplina que li ha ensenyat el Mestre i una pistola amb set bales.Perímetre és un relat oníric, poètic i inquietant. És la història d'una venjança. I d'una disciplina de vida.

Other books that might interest you

 • Última - cover

  Última

  L.S. Hilton

  • 0
  • 1
  • 0
  LA TRILOGIA QUE HA CONQUISTAT MÉS D'1.000.000 DE LECTORS 
  La glamurosa i internacionalment coneguda marxant d'art Elisabeth Teerlinc sap perfectament com reconèixer una falsificació. Al cap i a la fi, ella mateixa no deixa de ser-ne una. Una espècie de frau. La seva veritable identitat, Judith Rashleigh, es troba enterrada sota una fina capa de mentides. Per no mencionar la quantitat de cadàvers que ha anat deixant entre aquells que s’interposaven en el seu camí. Però ara, atrapada enmig del conflicte entre un cap de la màfia russa i un detectiu de policia italià corrupte, la Judith es veu obligada a crear una obra d’art encara més atrevida, una obra mestra falsa que haurà de dur ara a la famosa casa de subhastes on acostumava a treballar com a humil assistent, i on haurà de vendre l’obra per 150 milions de dòlars. No obstant això, exposar la seva nova identitat davant d’un espai en el qual fàcilment pot convertir-se en el centre d’atenció comporta un gran risc. 
   
  «Plena d’escenes de sexe que posarien vermell en Christian Grey.» Red Magazine 
  «Divertida i intel·ligent.» The Times 
  «Una lectura impetuosa.» Daily Mail 
  «Un thriller obscur i gloriós.» Grazia 
  «Rodejada d’escàndol, intriga i misteri.» Heat 
  «Un encontre entre Patricia Highsmith i Perduda.» Harpers Bazaar 
  «Deliciosament decadent… una aventura plena de glamur.» Sunday Mirror
  Show book
 • La fondalada - cover

  La fondalada

  Jumpha Lahiri

  • 1
  • 6
  • 0
  En Subhash i l'Udayan creixen com a germans inseparables a la vora de la fondalada. Amb els anys, els estudis i el compromís polític fan que en Subhash marxi als Estats Units i que l'Udayan es quedi a Calcuta. Però una tragèdia trasbalsarà els seus destins i obligarà en Subhash a tornar a l'Índia. Una desgràcia, però, que també farà que es replantegi l'amor; perquè l'amor pot durar tota una vida, però pot anar més enllà de la mort?
  Show book
 • El secret de l'orfebre - cover

  El secret de l'orfebre

  Elia Barceló

  • 1
  • 2
  • 0
  «El secret de l'orfebre és la novel·la curta d'amor més commovedora, extraordinària i bonica que he llegit a la meva vida.» Fernando Marías​ 
  En aquesta reedició d’El secret de l’orfebre s’hi afegeixen unes pàgines inèdites del quadern de la seva protagonista, la Celia Sanjuán; un text addicional que converteix aquesta novel·la d’Elia Barceló en una obra nova, tot reconfigurant el seu significat i oferint amb mestria un altre gir final. 
  En aquesta bellíssima peça literària la seva autora ens recorda que som paraules. En la cerca nostàlgica d’alguna cosa que pot ser-hi o no ser-hi, aquesta novel·la curta tan breu com intensa presenta una història d’amor i identitat que desafia els fils del temps, de la soledat i de la memòria, en aquell espai en què el desig té la seva pròpia dimensió i la passió, les seves pròpies lleis. 
  Una novel·la plena de lírica i sentiments, una història d’amor impossible. Una peça d’orfebreria, una joia literària que ens porta a submergir-nos en el racó més recòndit de nosaltres mateixos. Perquè també som fets de la matèria amb què es construeixen els records. 
  «El títol al·ludeix a la perícia de fabricar amb coses menudes objectes preciosos. Això és el que Elia Barceló ha aconseguit: crear una petita joia.» José Luis Charcán, La Razón 
  «Una petita novel·la, barreja de conte i faula, absolutament meravellosa, amarada de dolçor i tendresa, amb un costat fantàstic que li aporta una dimensió suplementària, on tots els somnis són possibles.» Le club des rats de Biblionet, França 
  «Un extraordinari plaer de lectura.» Gregor Schuhen, Frankfurter Allgemeine Zeitung 
  «Una joia literària incomparable. Un llibre d’una intensitat sense parió sobre l’amor i l’eterna roda del destí.» Westdeutsche Zeitung 
  «Fascinadora i evocadora com un àlbum de fotografies antigues.» DN Kultur, Suècia
  Show book
 • Extraños en un tren - cover

  Extraños en un tren

  Patricia Highsmith

  • 6
  • 54
  • 0
  La intriga de esta novela está basada en la idea de un crimen sin móviles, un crimen perfecto: dos desconocidos acuerdan asesinar cada uno al enemigo del otro, forjando así una coartada indestructible. Bruno viaja en el mismo tren que Guy. Empiezan a conversar y Bruno, demoníacamente, fuerza a Guy a desvelar su punto débil, la única grieta en su ordenada existencia: Guy quisiera librarse de su mujer, que le traicionó y que puede obstaculizar su prometedor futuro. Bruno le propone un pacto: él matará a la mujer y Guy, a su vez, al padre de Bruno, a quien éste odia. Guy rechaza el plan, pero no así Bruno, quien, una vez cumplida su parte, reclama al horrorizado Guy que cumpla con la suya. Adaptada al cine por Alfred Hitchcock, Extraños en un tren lleva a cabo una indagación escalofriante en la perturbada mente de Bruno, pero lo que más le interesa a Patricia Highsmith es la relación entre éste y Guy. Y es ahí donde la novela prefigura la obsesión de su obra futura: ¿hasta qué punto no está la insania de Bruno agazapada también en Guy? ¿Cuán cercana es la amenaza de la irracionalidad en todos nosotros?
  Show book