Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Una casa amb piscina - cover

Una casa amb piscina

Herman Koch

Translator Maria Rosich Andreu

Publisher: Amsterdam

 • 0
 • 2
 • 0

Summary

Una història inquietant sobre la venjança, la família i les perilloses línies que es travessen quan les portes del sistema legal estan tancades i l'instint s'imposa a la raó. No voldràs passar els fullls, però no ho podràs evitar.

El metge Marc Schlosser escolta a l'hospital les últimes paraules d'un dels seus pacients abans de morir. Però no és un pacient qualsevol, ni la seva mort és tan natural com sembla. És l'home amb qui la família del metge va passar les últimes vacances d'estiu. A casa seva, una casa amb piscina. Què va ocórrer en aquella casa? Per què algú ha hagut de morir per esborrar-ne el record?

Other books that might interest you

 • Novel·les (II) - cover

  Novel·les (II)

  Francesc Trabal

  • 0
  • 0
  • 0
  L'obra de Francesc Trabal, narrador agosarat i brillant, és d'una modernitat intemporal. Hi va saber copsar, amb una ironia sagaç i un humor sovint absurd i corrosiu, la buidor i la insatisfacció en les relacions humanes dins la societat benestant de principis del segle xx, amb un estil elegant que combina el millor del classicisme i de l'avantguarda. "Novel·les (II)" aplega les seves darreres aventures literàries: "Vals" (1935), guanyadora del premi Crexells en plena Guerra Civil i considerada per molts l'obra mestra de l'escriptor, i "Temperatura" (1947), una ambiciosa novel·la de maduresa escrita a l'exili; amb­dues marcades pel conflicte i, tanmateix, representatives de l'esperit més irreverent i renovador de la literatura contemporània.
  
  "Trabal escrivia com un dibuixant de caricatures, amb la línia clara de l'humor".
  Marina Espasa
  
  "Tots els aprenents de novel·lista en català hem llegit i rellegit fins a la nàusea Vals: és l'única novel·la catalana realment ben escrita".
  Gabriel Ferrater
  
  "Llegir Trabal m'ajuda. Practica un català lluminós que t'allunya d'enfaristolar-te, i sap riure-se'n de les coses, des de l'interior de cada drama. Encara n'hem d'aprendre molt".
  Bernat Dedéu
  
  "Trabal ens ha convençut que una novel·la no necessita lectors per a funcionar, però seria pedanteria no donar al públic l'oportunitat de comprovar-ho".
  Marina Porras, Serra d'Or
  
  "Costa tan poc llegir-lo, que llisca i flueix amb tanta suavitat, sense que ni ens n'adonem si tens temps per endevant i ningú no t'interromp, pots llegir cincunta o seixnta pàgines d'un glop sense ésser-n conscient. És un d'aquells rars plaers que cap bon amant de la literatura no s'hauria de permetre el luxe de perdre's. Trabal converteix l'escriptura en un exercici de llibertat".
  Xavier Serrahima, El Racó de la paraula
  
  "Novel·les de maduresa i peces cabdals d'exili i conflicte en l'obra d'un dels autors que millor representen l'esperit irreverent i renovador de la literatura catalana de principis del segle XX".
  ABC
  
  "Fidel a la seva voluntat renovadora, Trabal va plasmar l'experiència i el trasbals de la guerra en què aquestes dues novel·les de gran altura literària".
  Regió7-Revista
  
  "Novel·les escrites amb una aparent i intencionada pressa en què es fa un ús marcat de la paròdia".
  Serra d'Or
  
  "L'obra de Francesc Trabal, narrador agosarat i brillant, és d'una modernitat intemporal".
  L'Avenç
  
  "És una peça clau del catàleg de Quaderns Crema a més de, meravellosa lleugeresa de les obres de Trabal, que segueixen ordenant una de les constel·lacions preferides dels lectors".
  Serra d'Or
  
  "Trabal té una imaginació espectacular i una varietat enorme de registres d'una fluïdesa natural, qualitats que sempre posa al servei d'una escriptura que assumeix el repte d'aconseguir que la claredat no estigui renyida amb la foscor. Llegir Trabal és una de les millors lliçons que pot rebre el lector d'avui".
  Ponç Puigdevall, El País
  
  "Novel·les escrites amb una aparent i intencionada pressa en què es fa un ús marcat de la paròdia. Unes novel·les de molta qualitat i una oportunitat per a molts lectors de redescobrir-les".
  X.C., Serra d'Or
  Show book
 • La musa - cover

  La musa

  Jessie Burton

  • 0
  • 0
  • 0
  Jessie Burton, autora de l’èxit internacional La casa de les miniatures, torna amb una novel·la que la confirma com una de les escriptores angleses més interessants de l’actualitat. Una història apassionant sobre l’ambició artística, el compromís polític, l’amor i el desig a partir de les vides de dues dones, una al Londres del 1960 i l’altra trenta anys abans, a l’Espanya anterior a la Guerra Civil.
  Quan Odelle Bastien arriba a Londres des del seu Port of Spain natal, no sap fins a quin punt li canviarà la vida. La feina com a mecanògrafa a la galeria d’art Skelton la satisfà, però, al cap de poc temps, un quadre misteriós lliurat a la galeria per fer-ne la taxació provocarà un gir dramàtic en el curs dels esdeveniments. Una obra atribuïda a Isaac Robles –un pintor enigmàtic que va combatre el feixisme abans de la Guerra Civil espanyola i que va morir en estranyes circumstàncies– que podria il·luminar molts dels clarobscurs existents sobre el seu autor, si és que no en traça de nous.
  Seductora, estimulant i plena de suspens, una novel·la evocadora sobre la llibertat, la passió i el destí en la qual les dones es revelen com les veritables protagonistes de la història.
  «Era una de les coses més extraordinàries que la Teresa havia vist mai. Alguns dels quadres de l’Isaac estaven força bé, però aquest, aquest, s’alçava davant d’ella com... una persona. No es tractava de pensar, sinó de sentir. El poder d’aquella pintura l’abassegava.»
  Show book
 • L'hostal vermell - cover

  L'hostal vermell

  Honoré de Balzac

  • 1
  • 0
  • 0
  A les acaballes d'un sopar a casa d'un banquer parisenc en honor d'un home de negocis alemany, el convidat explica una història de por: l'any 1799, dos joves estudiants de medicina mobilitzats durant les guerres napoleòniques van a trobar el seu regiment en una petita ciutat alemanya. Allà s'allotgen a L'hostal vermell, on coincideixen amb un negociant alemany, amb qui comparteixen sopar i habitació. Aquest els explica que a la seva bossa hi porta cent mil francs en or i diamants. Un dels dos joves somia que mata el negociant i s'apodera dels seus diners. L'endemà, en despertar-se, descobreix horroritzat que el negociant alemany és mort i el seu company ha fugit.
  Show book
 • Fills de la terra dura - cover

  Fills de la terra dura

  Daniel Palomeras Casadejús

  • 0
  • 0
  • 0
  Jacint Verdaguer és una de les figures literàries més rotundes i inspiradores de la nostra història. Sobre la seva vida se n'han fet un bon nombre de novel·les, estudis, concerts, pel·lícules i obres de teatre amb més o menys atreviment i encert. Aquesta novel·la no es pot dir que tingui un tema «original», doncs; és en l'estil i la llengua on juga la seva partida de manera genuïna. 'Fills de la terra dura' ens apropa la vida de Verdaguer sense caure en el parany de la mitificació ni en la superficialitat, destil·la els grans conflictes del poeta i construeix, de passada, el retrat d'una època i d'un país a partir de breus estampes de gran bellesa que conviden a ser llegides gairebé com un film. Llums, tinta i acció.
  Show book
 • Tres contes - cover

  Tres contes

  Truman Capote

  • 0
  • 2
  • 0
  Tres incursions memorables en el territori de la infantesa. Tres records de celebracions familiars –dos Nadals i un dia d’Acció de Gràcies– convertits en literatura de la més alta volada gràcies a la mà mestra de Truman Capote. El Buddy, és a dir, el petit Truman, és el protagonista dels relats. Un protagonisme compartit per la senyoreta Sook, una parenta conca, tan ingènua com sàvia, amb qui el nen va tenir una relació molt especial durant la seva infantesa a Alabama, separat dels seus pares. En aquests relats d’aprenentatge sobre l’amistat, la innocència i la maldat es condensa tot el talent narratiu de Capote (que no casualment admirava Isak Dinesen, també una gran narradora). Tres contes és una lliçó magistral de literatura, de com l’experiència es transforma en obra d’art. Tot un clàssic contemporani traduït per un altre mestre del conte, Quim Monzó.
  Show book
 • Pertorbat - cover

  Pertorbat

  Paul Harper

  • 0
  • 2
  • 0
  «La foscor existeix, en tots nosaltres. L’únic que s’ha de fer és arrencar la crosta i deixar-la supurar.»
  
  Nascut de la mà de Paul Harper, l'investigador i detectiu Marten Fane es presenta als lectors i en llançament mundial amb Pertorbat, una de les novel·les de gènere negre més apassionants que es puguin trobar actualment a les llibreries. I ho demostra enfrontant-se a la metodologia homicida d’un antagonista que supera amb escreix qualsevol sistema emprat pels grans psicòpates de la literatura policíaca.
  Show book