Discover new books each day!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Història d'un matrimoni - cover

Història d'un matrimoni

Geir Gulliksen

Translator Alexandra Pujol Skjønhaug

Publisher: Les hores

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Aquesta és una de les primeres frases d'aquesta novel·la sobre el matrimoni. Dita un cop, tot ha acabat.
Tot anava bé, fins que de forma sobtada deixà de funcionar. Què va passar realment?
Un home intenta entendre per què el seu matrimoni ha pogut trencar-se, quan ell i la seva dona s'estimaven d'una manera tan sòlida. Ell reflexiona sobre si mateix i sobre ella, i sobre la vida que van compartir, intentant comprendre què és l'amor i el gran impacte que té en les seves vides.
La novel·la ha estat traduïda a onze idiomes i ha estat nominada a diversos premis com el Norwegian Critics' Prize for Literature 2015 i el The Nordic Council Literature Prize 2016.

Other books that might interest you

 • Gener de Sang - cover

  Gener de Sang

  Alan Parks

  • 0
  • 1
  • 0
  Glasgow, 1 de gener de 1973, presó de Barlinnie. Howie Nairn, un dels presos més perillosos, té un missatge per al detectiu Harry McCoy: una noia anomenada Lorna està a punt de morir assassinada i només ell pot salvar-la.Harry McCoy és l'única persona que pot evitar la mort de la noia, però fa tard i la Lorna és assassinada a l'estació d'autobusos. El seu assassí, Tommy Malone, se suïcida d'un tret al cap. L'opinió pública demana explicacions i una resolució immediata del cas. Els mitjans de comunicació pressionen la policia de Glasgow i Harry McCoy només té clara una cosa: l'atzar no hi té res a veure. Haurà de fer servir els seus contactes en el submon criminal per entendre què ha passat. Aviat descobrirà que els Dunlop, una de les famílies més riques i influents de la ciutat, hi poden estar involucrats. Semblen intocables. Ningú no vol, des de les altres esferes, que el cas es continuï investigant, però McCoy té un punt de vista diferent. «Aquesta primera i excepcional novel·la situa Alan Parks entre els autors clàssics del noir.» The Times«Una novel·la negra de la vella escola, escrita amb gran intel·ligència.» Ian Rankin
  Show book
 • Clarissa - cover

  Clarissa

  Stefan Zweig

  • 0
  • 2
  • 0
  La Clarissa, filla d'un militar austríac, coneix a Lucerna en Léonard, un jove socialista francès, de qui s'enamora. L'esclat de la Gran Guerra separa els amants i la jove, que s'ha quedat embarassada, ha de tornar a Àustria, enmig d'una Europa que s'esquinça. Allà pren la decisió de tenir un fill de l'enemic i de criar-lo. Aquesta commovedora novel·la tardana de Zweig avui es considera el testament en el qual l'escriptor austríac va condensar els ideals humanístics que va abraçar tota la vida.
  
  "Tot i que Clarissa narra, en teoria, tan sols "una petita existència", l'art de Zweig la converteix en gran, en una mostra de la màgia i la força de la creativitat artística de l'esperit humà".
  Xavier Serrahima, Nació Digital
  
  "Exiliat d'un continent que creia perdut i sotmès irremeiablement al nazisme, no és estrany que Zweig condensés en aquesta novel·la inacabada l'impacte inoblidable que eliminà totalment el miratge austrohongarès".
  Joan Safont, Ara
  
  "Zweig reuneix en la seva prosa dues de les dimensions de la gran literatura: la capacitat d'analitzar perfils psicològics en el retrat més ampli d'una societat i la seva història mentre mostra una gran habilitat en la fusió d'una visió interna i externa del món. No para de créixer en el cànon de la literatura contemporània, alhora que les seves pàgines presenten una gran actualitat".
  Vicenç Llorca, Serra d'Or
  
  "Una novel·la en què Stefan Zweig incorporà les inquietuds i temors pel destí d'Europa".
  Alfred Mondria, Levante
  
  "Malgrat ser una novel·la breu i inacabada, no és pas una obra menor en el context del corpus literari de l'autor".
  Júlia Costa, Llegir en cas d'incendi
  Show book