Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Oona i Salinger - cover

Oona i Salinger

Frédéric Beigbeder

Translator Maria Llopis Freixas

Publisher: Amsterdam

 • 0
 • 2
 • 0

Summary

La fabulosa història d’amor de Jerry Salinger, autor d’El vigilant al camp de sègol, i Oona O’Neill, filla del Nobel Eugene O’Neill i estrella de les revistes del cor als anys quaranta. Una novel·la absorbent sobre les passions de joventut, l’horror de la guerra i el pas del temps.
El 1940, a Nova York, Jerry Salinger, encara un escriptor principiant, coneix Oona O’Neill, la filla del dramaturg nord-americà més gran de l’època. Tot i que l’enamorament és immediat i s’envolta de tot el glamur dels còctels i les companyies més exquisides de la dècada, el seu idil·li no comença fins a l’estiu següent. Però l’atac a Pearl Harbor i el reclutament de Salinger per lluitar a Europa convertirà la seva relació en un amor pràcticament impossible, una història apassionant per on desfilen personatges cabdals de la cultura del segle xx: Scott Fitzgerald, Truman Capote, Ernest Hemingway, Eugene O’Neill, Charles Chaplin...
La captivadora nova novel·la de Frédéric Beigbeder el confirma com un autor de referència de la literatura francesa actual.
«Quan ella anava a visitar-lo, a altes hores de la nit, feia ulleres, tenia la cara apagada, les dents grises a causa del vi negre i els cabells li feien olor de cendra. Mira com serà si m’hi caso, pensava en Jerry. L’haig de perdre perquè es mantingui innocent en la meva memòria. Els ulls d’en Jerry volien ser cínics, però no se’n sortien. Malgrat tot, l’adorava.»
Available since: 01/20/2016.

Other books that might interest you

 • Dotzena de frare - cover

  Dotzena de frare

  Joaquim Carbó

  • 0
  • 0
  • 0
  A Dotzena de frare Joaquim Carbó recull tretze contes inèdits, que ens traslladen situacions, unes més insòlites i altres més costumistes, "baixes de sostre", on el seu idiosincràtic realisme es deixa embastar per moments d'imaginació instintiva. Escrits abans de la pandèmia, aquesta mostra d'entreteniment entenimentat pròpia de Carbó funciona com una radiografia còmica de les vides quotidianes lligades a un llenguatge ric en col·loquialismes. Carbó, el conta-contes per a tots els públics, obre les portes de la seva prolífica inventiva per encomanar el seu entusiasme i les seves ganes d'explicar històries.
  Show book
 • Els anys salvatges - cover

  Els anys salvatges

  Xavier Vernetta

  • 0
  • 0
  • 0
  Amb Els anys salvatges, Xavier Vernetta fa un recorregut per la Barcelona dels anys setanta, quan la cuitat era una festa de creativitat que es movia entre la repressió de la dictadura franquista i la llibertat d'una democràcia encara per definir.
  Show book
 • Olivetti Moulinex Chaffoteaux et Maury - cover

  Olivetti Moulinex Chaffoteaux et...

  Quim Monzó

  • 0
  • 0
  • 0
  «Personatges perversos i desafectes, els dels contes de Quim Monzó, dotat jove escriptor català… Monzó ha llegit Kafka… i beu també de la rica tradició del surrealisme espanyol, tant pel seu sentit deliberadament paranoic de l'amenaça en coses aparentment habituals… com per saber mantenir la qualitat de la seva imaginació, intermitentment lírica i visionària».
  The New York Times, Nova York
  «Quim Monzó és reconegut com una de les veus més provocatives de l'actual literatura europea… Els contes de Monzó són els millors que s'han produït a Europa en l'última dècada, un sentiment amb el qual els americans coneixedors de la narrativa estrangera hi estaran, sens dubte, d'acord».
  World Literature Today, Oklahoma
  Show book
 • L'edat dels vius - cover

  L'edat dels vius

  Mar Bosch Oliveras

  • 0
  • 0
  • 0
  Una novel·la que ens enfronta a un futur molt posible, per una de les veus més personals del panorama català actual.L'edat dels vius comença amb la mort de la parella de la protagonista. Després del dolor i de l'astorament, la dona observa què passa al seu voltant (el declivi instantani del món) i decideix fugir de la ciutat, testimoni de l'enfonsament de la vida tal com la coneixia. Més endavant, descobreix que en el món queda una petita comunitat feta de vells preparacionistes. I ella, una «jove» supervivent que no s'ho explica.Amb aires retrofuturistes, L'edat dels vius té una càrrega important de crítica social i, a la vegada, es converteix en un al·legat a favor de l'herència de les generacions passades, l'amor i l'amistat.
  Show book
 • El Mur - cover

  El Mur

  John Lanchester

  • 0
  • 0
  • 0
  El 1984 dels nostres dies.Kavanagh comença el seu servei al Mur. Si té sort, si res no va malament, només seran dos anys, 729 nits. El millor que pot passar és que no passi res i que sobrevisqui al Mur, deixant-lo enrere en el rècord, com si aquests dos anys de la seva vida no haguessin existit mai. Aviat sabrà qui són i què fan els Defensors, i qui són i què fan els Altres, els que habiten el territori que hi ha més enllà del Mur. Dia rere dia, nit rere nit, Kavanagh i els seus companys hauran de suportar el fred i l'expectativa mai confirmada dels Altres. Tots passen les guàrdies nocturnes anhelant que tot això acabi, ser a qualsevol altre lloc, mentre en el subconscient, neix una pregunta perversa: què passaria si arribessin els Altres i haguessin de lluitar plegats per les seves vides?LLIBRE DE L'ANY AL FINANCIAL TIMES I L'EVENING STANDARD.«Autènticament magistral.» The Guardian«Brillant, de lectura compulsiva.» Financial Times«No el podràs deixar de llegir.» The New York Times«Lanchester es revela com un autèntic mestre de l'al·legoria.» Mail on Sunday«Lanchester respon a la pregunta de què passaria si seguim habitant un món de diferències i desigualtats tan exacerbades com és el nostre.» Prospect«Meravellosament escrita i molt plausible, fins i tot massa per ser una distopia...» Booklist
  Show book
 • El tercer casament - cover

  El tercer casament

  Kostas Taktsís

  • 1
  • 0
  • 0
  «No puc, no, ja no puc suportar-la més!»
  
  Així comença la lamentació de la Nina, una dona que lluita incansablement per sobreviure sense renunciar a la seva identitat i tirar endavant la seva família en un món convuls i despietat. A mesura que la societat grega s'ensorra per les envestides de la Segona Guerra Mundial, l'ocupació alemanya i la guerra civil, la Nina va quedant relegada a una classe social cada cop més baixa. A la voràgine de la vida, entre casaments, guerres, batejos i funerals, la Nina només troba refugi en l'Ekavi, la seva sogra, la seva confident, la seva amiga.
  
  Publicada el 1962, "El tercer casament" va ser l'única novel·la que va escriure Kostas Taktsís, assassinat en circumstàncies mai aclarides. La seva obra mestra, addictiva i inoblidable, es va convertir ràpidament en un dels llibres més venuts i traduïts de la literatura grega moderna, i és que el crit de la Nina —descarnat, impetuós i d'una força infrangible— és el crit de totes les dones al llarg de la història.
  Show book