Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Administració pública i valors - cover

Administració pública i valors

Francisco Longo, Adrià Albareda

Publisher: Editorial Barcino

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

En el context d'una dura crisi econòmica i una profunda crisi institucional, cal replantejar i actualitzar el discurs ètic tradicional en l'administració pública Actualment, s'ha arribat a un punt en el qual els ciutadans ja no creuen que l'Administració pública i els valors puguin encara anar agafats de la mà. L'afebliment de la confiança de la ciutadania tant en les seves entitats administratives com en els seus representants és cada dia més fort.
En aquest llibre es plantegen d'un costat els motius d'aquesta situació i de l'altre diverses eines i mecanismes per tornar a lligar els valors i l'administració pública i la governança. Administració pública i valors presenta els diversos sistemes de control i de sanció i les pràctiques que se'n fan tant a nivell nacional com internacional, les polítiques de recursos humans i els valors de la UE, les infraestructures ètiques d'arreu d'Europa i unes conclusions i reflexions finals sobre cada un dels temes tractats. 
Available since: 03/19/2021.

Other books that might interest you

 • Una introducció a l'economia pública - cover

  Una introducció a l'economia...

  Juan Carlos Dalmau Lliso, Asensi...

  • 0
  • 0
  • 0
  Ja des dels primers economistes clàssics, el sector públic ha estat un dels camps problemàtics més interessants en què ha centrat el seu interès la perspectiva econòmica. Aquesta obra, adreçada no únicament a estudiants sinó a un ampli ventall de lectors interessats, presenta l'economia pública en les societats democràtiques modernes d'una forma original i no exempta d'una determinada visió crítica. A més de caracteritzar el sector públic de la manera més abstracta possible, s'estudien les possibilitats de corregir els errors i les limitacions dels mercats en el seu funcionament, errors que es poden produir en tots els àmbits d'actuació, com ara la presa de decisions col·lectives o l'execució a través dels aparells burocràtics; s'analitza el problema dels objectius públics en el disseny dels impostos, o el paper de les empreses públiques, entre altres temes.
  Show book
 • Les cosmovisions socials: La peça que faltava - El desenvolupament integral de la ciutadania i el seu impacte sociopolític - cover

  Les cosmovisions socials: La...

  Daniel Gabarró, Jaume López

  • 0
  • 0
  • 0
  Avui ningú se sorprèn quan usem la renda per càpita com un indicador predictiu del fracàs escolar, del tipus de consum o de l'esperança de vida. No és possible dissenyar polítiques públiques sense tenir en compte l'eix socieconòmic.
  Igual passa amb altres eixos fonamentals com, per exemple, el gènere. O, en el camp de la política, l'eix esquerra-dreta.
  Sense el mapa que ofereixen aquests eixos seria molt més difícil guiar-nos en el món sociopolític.
  En aquest llibre volem presentar un nou eix també basat en diverses evidències científiques.
  Creiem que gaudeix d'una potència explicativa, fins i tot superior als anteriors: l'eix de les cosmovisions socials.
  Un eix nou que, unit als anteriors, ha de permetre anàlisis més profundes i realistes, i proporcionar, a les polítiques que volen transformar la societat, més garanties d'èxit.
  Aquesta és la peça que faltava.
  Show book
 • Catalonia next brand in Europe - Una estratègia de màrqueting per a un nou país - cover

  Catalonia next brand in Europe -...

  Albert Castellón Claramunt

  • 2
  • 8
  • 0
  Albert Castellón, lhome que va idear el pla que ha portat les cerveses Moritz a liderar el seu sector, ens parla de Catalunya i de màrqueting, de política i de gestió empresarial. Per a un futur millor, perquè tenim un pla. La teoria de posicionament de màrqueting és una disciplina extraordinàriament necessària per encarar el futur de Catalunya.
  Show book
 • La pilota no entra per atzar - cover

  La pilota no entra per atzar

  Ferran Soriano Compte

  • 0
  • 1
  • 0
  Aquest és un llibre excepcional i únic. És més que un llibre de futbol i molt més que un llibre de gestió. Si vols saber com funciona per dins un club de futbol, si vols idees noves per a la teva feina, si vols entendre la lògica oculta sobre el que ha passat al Barça, la lectura d'aquest llibre t'enganxarà. 
  Ferran Soriano ha tingut el privilegi d'aportar el seu talent i la seva experiència de gestió al FC Barcelona com a vicepresident en el període 2003-2008, en què un club en semifallida, desanimat i antiquat va fer la volta com un mitjó i es va convertir en un dels clubs més sanejats, brillants i moderns d'Europa. I ha rebut del futbol grans lliçons que valen per a qualsevol negoci i per a la vida en general. L'estil de lideratge de Rijkaard, les negociacions sobre jugadors, la gestió de les vanitats, tot és analitzat per extreure'n lliçons i respondre preguntes que al final són universals: com es construeix un equip campió, i què fa que deixi de guanyar? Com es fa un bon líder? Com es tanca una negociació? 
  Com es gestionen treballadors de gran talent? Com es pot innovar de manera pràctica i reeixida? 
  Una reflexió serena i honesta, un manual esquitxat d'anècdotes divertides i impactants que fascinarà tant els que estimen el futbol com els que es dediquen al món de l'empresa.
  Show book
 • Això no funciona - cover

  Això no funciona

  Arcadi Oliveres

  • 76
  • 496
  • 2
  "Una economia que permet que, havent-hi medicaments, la gent mori de SIDA, que permet que havent-hi aigua la gent no tingui aigua i que permet que havent-hi aliments la gent es mori de gana, és senzillament una economia que funciona malament"
  
  Arcadi Oliveres en aquesta xerrada adreçada als nens d´una escola, explica en què consisteix l´economia: què és una economia sana i què és una economia malalta, així com les veritables raons de la crisi.
  Show book
 • Lideratge conscient - Claus per obtenir el millor de les persones - cover

  Lideratge conscient - Claus per...

  Daniel Gabarró

  • 1
  • 1
  • 0
  Quan l'exterior no determini la meva conducta, seré un líder confiable. El llibre Lideratge conscient t'ensenya a aconseguir-ho. Aprendràs a potenciar el millor de les persones, a fer-les conscients del diamant que duen dins i despertar el seu autocompromís. Lideratge conscient és un llibre breu, que va al gra, amb gran quantitat de consells i informacions pràctiques. Sintetitza els continguts que imparteix Daniel Gabarró en els seus cursos d'empresa i ofereix eines concretes, útils i pràctiques per liderar empreses i qualsevol equip: famílies, claustres, personal sanitari, sindicats, grups esportius, associacions...
  Show book