Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
La generació Google - De l'educació permissiva a una escola serena - cover

La generació Google - De l'educació permissiva a una escola serena

Eugènia de Pagès

Publisher: Pagès Editors

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Actualment, a l'escola, la dispersió mental de l'alumnat i la manca de límits fan una combinació letal per a qualsevol aprenentatge. Què es pot fer? D'una banda, proposem revisar l'excessiva permissivitat, a la vegada que expliquem d'on arrenca i per què està tan arrelada a casa nostra. I, de l'altra, introduir eines a les aules per actuar contra la manca d'atenció sostinguda i de concentració d'una gran majoria d'alumnes, i així millorar la seva formació acadèmica i personal.
Available since: 06/26/2014.
Print length: 143 pages.

Other books that might interest you

 • El trastorn del nen consentit - Manual per a pares i mestres desorientats - cover

  El trastorn del nen consentit -...

  Ursula Oberst

  • 0
  • 0
  • 0
  Es tracta d'un llibre sobre educació de nens normals i difícils que es dirigeix a pares i mares, mestres i professors de diferents nivells educatius. L'autora es fa ressó de la gran preocupació dels adults davant de l'augment de conductes pertorbadores, conflictes i trastorns comportamentals per un costat, i per un altre de la desorientació que pateixen els educadors sobre la manera d'educar correctament -i per això sovint consenteixen massa- i d'intervenir amb eficàcia en petits i grans problemes, i presenta, de forma amena i en format de manual, un enfocament de prevenció i intervenció per aquest tipus de situació, que tots els adults que tracten amb nens poden aprendre i utilitzar.
  Show book
 • Vides aturades - cover

  Vides aturades

  Bel Olid Báez

  • 0
  • 0
  • 0
  La crisi dels refugiats en primera persona. Per obrir els ulls a la nostra Europa.
  Després de viatjar fins als camps de refugiats de Grècia, lescriptora Bel Olid ens explica com les persones protagonistes duna de les crisis humanitàries més importants de la història tenen vides molt semblants a les nostres.
  Perquè els refugiats no són xifres, són milers de vides amb nom i cognoms i amb històries personals que mereixen ser escoltades.
  Show book
 • La cultura a la Universitat de València Del segle XIX a 1985 - cover

  La cultura a la Universitat de...

  José Garcelán Muñoz

  • 0
  • 0
  • 0
  Des d'època isabelina, el món estudiantil ha intentat organitzar-se per satisfer les inquietuds intel·lectuals que hi havia més enllà de les aules i arran d'aquesta voluntat s'han produït, amb més o menys intensitat en funció dels contextos, moltíssimes activitats culturals -des de conferències a representacions teatrals, passant per debats, publicacions periòdiques... Al seu torn, l'Estudi General s'ha maldat per impulsar i estendre la cultura més enllà de l'àmbit estrictament universitari, al servei de la ciutadania, sobretot des de principis del segle XX. Aquest text fa un recorregut, des de mitjan segle XIX fins a la creació del Vicerectorat de Cultura i Esport (1985), per la història de l'activitat cultural de la Universitat de València, que, després de la docència i la recerca, constitueix la seua tercera missió, una dimensió de la vida universitària plena d'interès i encara poc coneguda.
  Show book
 • L'oració composta (I): la coordinació - cover

  L'oració composta (I): la...

  M. Josep Cuenca Ordinyana

  • 0
  • 0
  • 0
  L'objectiu fonamental del present treball és definir i descriure, la coordinació, un dels fenòmens que més freqüentment es manifesta en les llengües i un dels menys tractats pels gramàtics fins fa poc temps. Aquest objectiu, aparentment modest, sols serà assolit després de revisar un seguit d'aspectes, diversos i interrelacionats, que ompliran el sis apartats que separen aquesta introducció de la conclusió final. En el primer comentarem les característiques generals de la coordinació i la incidència que aquestes han tingut en la manera com ha estat estudiada fins avui. Al segon apartat esbossarem un breu estat de la qüestió, referit en concret a la definició del fenomen i al lloc que ocupa entre les relacions sintàctiques de la llengua, i provarem d'arribar a una definició negativa de la coordinació, això és, per oposició a juxtaposició i subordinació, bàsicament. Dedicarem la tercera secció a presentar les múltiples propostes tipològiques que s'han fet, tot analitzant els problemes que comporten, i caracteritzarem la coordinació copulativa, disjuntiva i adversativa, els tipus que majoritàriament es consideren coordinats. Als tres apartats següents, analitzarem la sintaxi, la semàntica i la pragmàtica de les construccions coordinades, amb la intenció bàsica de determinar les condicions de coordinabilitat.
  Show book
 • El preu de la fam - L'estraperlo a la Catalunya de la postguerra - cover

  El preu de la fam - L'estraperlo...

  Laura De Andrés Creus

  • 1
  • 3
  • 0
  Lestraperlo va marcar la vida a lEspanya dels anys quaranta. Amb El preu de la fam, la periodista Laura De Andrés Creus ens submergeix en el món de privacions i racionament de la postguerra i en laparició de lestraperlo: de lentrada dels nacionals a Barcelona al final de lautarquia, del camp a la ciutat, de la pura subsistència als articles de luxe. Perquè hi va haver qui va ser víctima de lestraperlo, i també qui shi va fer ric. Per primera vegada sentim la veu dels protagonistes dun dels capítols més inhumans de la nostra història. 
  «Els beneficiaris de lestraperlo van ser, com era inevitable, la gent més propera al règim, i els vençuts, els qui en patiren les conseqüències. (...) Els comentaris de la gent entrevistada donen la mesura de la persecució a Catalunya i fan que el llibre provoqui indignació, a més dadmiració.»
  Show book
 • Catalanisme - 80 mirades (i +) - cover

  Catalanisme - 80 mirades (i +)

  Victoria Camps, Manuel Cruz,...

  • 0
  • 0
  • 0
  Més de vuitanta personalitats analitzen per a Portes Obertes del Catalanisme i ED Libros, el segell editorial d'Economía Digital, la necessitat de redefinir i recuperar el catalanisme com l'espai que impulsi solucions al conflicte català.
  Com afrontarà el catalanisme el moment d'urgència política, els populismes i el conflicte entre Catalunya i la resta d'Espanya? Catalanisme és un projecte editorial ambiciós i únic ja que incorpora el màxim de sensibilitats per a discutir i abordar el futur immediat de Catalunya.
  De Santi Vila a Joan Coscubiela, Catalanisme és, molt probablement, el llibre més important dels últims anys sobre el futur d'aquest corrent polític.
  Avui, més que mai, sembla necessari recuperar l'espai polític que ocupa el catalanisme. Un moviment que aposta per la transversalitat, la defensa de la cultura catalana i del seu autogovern en una Espanya moderna.
  Show book