Do you dare to read without limits?
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
El color del silenci - cover

El color del silenci

Elia Barceló

Translator Jordi Vidal i Tubau

Publisher: Roca Editorial

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

EL PASSAT DORM DARRERE D'AQUELLA PORTA QUE NO OBRIM MAI. 
Illes Canàries, 16 de juliol de 1936.Una mort que obrirà la porta al cop d'Estat i a la Guerra Civil Espanyola. 
Rabat, Marroc, 20 de juliol de 1969.Una festa al jardí d'una antiga mansió.Un assassinat que quedarà sense resoldre i destruirà una família. 
Madrid, època actual.Una dona busca respostes al que va succeir. 
L'Helena Guerrero és una artista de renom internacional, coneguda per les ombres que envaeixen els seus quadres i que, aparentment, reflecteixen un misteri del seu passat que ningú no ha sabut explicar mai.Ara, després de molts anys d'allunyament, una teràpia psicològica anomenada «constel·lació», una boda a la família i un e-mail del seu cunyat oferint-li informació la fan tornar a Madrid des d'Austràlia, on viu. En arribar es troba també amb unes caixes en les quals la seva mare, abans de morir, hi ha deixat fotografies i documents que podrien explicar l'assassinat de la seva germana Alicia el 1969. 
Juntament amb la seva parella, en Carlos, l'Helena viatjarà a Rabat, a La Mora, l'antiga casa familiar, al meravellós jardí que guarda les ombres del passat i les terribles respostes a les preguntes que l'han acompanyat tota la vida.

Other books that might interest you

 • Avinguda Telegraph - cover

  Avinguda Telegraph

  Michael Chabon

  • 1
  • 1
  • 0
  D’èpica costumista, una Middlemarch de Carolina del Nord lligada al ritme funky del vinil clàssic de soul i jazz i amb batec virtuós i pirotècnic de collita pròpia. Aquesta és la gran novel•la nord-americana que estàvem esperant.
  
  Archy Stallings i Nat Jaffe perseveren en el seu somni: mantenir viu Brokeland Records, el seu negoci, el paradís dels vinils de segona mà. Però l’aparició de l’exquarterback de la NFL Gobson Goode, el cinquè negre més ric d’Amèrica, amb plans per construir una gran centre comercial Dogpile ben aprop, pot suposar una amenaça o una condemna per a la seva petita i vulnerable empresa.
  
  “ Era el coi de pla de l’Archy: trobar-se a Brokeland després de l’enterrament, fer una pipa, recompondre el desori format amb el funeral del vell. Posar uns quants discos, posar-hi una mica d’ordre. Dir el que calgués dir, veure com estaven les coses: la Dogpile, les seves vides.
  Show book