You wouldn't limit the air you breathe. Why limit your readings?
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
L'entrega - cover

L'entrega

Dennis Lehane

Publisher: Salamandra

 • 0
 • 4
 • 0

Summary

En Bob Saginowski fa vint anys que treballa a la barra del Cousin Marv’s, un bar de clients fidels situat en un barri obrer de Boston que la màfia local fa servir com a punt de trobada per als seus negocis. Silenciós i solitari, en Bob va cada matí a l’església de Saint Dominic a buscar respostes als seus problemes de fe. Dos dies després de Nadal, la seva vida fa un gir inesperat quan, de tornada cap a casa, salva d’un cubell d’escombraries un cadell maltractat i coneix la Nadia, una dona sensible amb una cicatriu enigmàtica al coll. Aquella doble descoberta, però, és només el preludi d’un seguit de fets decisius: el bar pateix un atracament, l’inspector Evandro Torres investiga l’assumpte i les bandes rivals entren en acció. Però el pitjor de tot és, sens dubte, l’aparició de l’Eric Deeds, un exconvicte psicòpata que reclama la propietat tant del gos com de la Nadia, cosa que en Bob no li pensa permetre. Així, el que havia començat com un conte de Nadal de mica en mica es va tornant un malson violent. 
 
Dennis Lehane torna als indrets de Mystic River amb una novel·la concisa i plena de suc, una altra lliçó narrativa que beu de la millor tradició del gènere negre als Estats Units. L’entrega s’ha portat al cinema amb guió del mateix Lehane i és l’última pel·lícula en què va actuar el recordat James Gandolfini.

Other books that might interest you

 • Mestra - cover

  Mestra

  L.S. Hilton

  • 0
  • 1
  • 0
  Un espectacular frau en una casa de subhastes de Londres 
  Un exclusiu club de sexe sense límits de París 
  Un perillós complot des del iot d’un multimilionari 
  Un cruel assassinat sota un pont de Roma... 
  T’atreviries a traspassar tots els límits per obtenir el que desitges? 
  QUI ÉS JUDITH RASHLEIGH? 
  De dia, la Judith Rashleigh és una jove ajudant en una prestigiosa casa de subhastes de Londres. De nit, es converteix en una acompanyanta seductora i segura de si mateixa en un sòrdid club de cambreres del centre de la ciutat. 
  Però quan la Judith descobreix un frau milionari al món de l’art i l’acomiaden abans de poder denunciar-lo, la seva doble vida es veu radicalment trastornada. 
  En la seva desesperació, fuig a la Riviera francesa amb un ric client del club i accedeix a un món tan glamurós com corrupte. 
  Durant tot aquest temps, la Judith ha après a vestir-se elegantment, a parlar amb accent impostat i a actuar davant els homes. Ha après a ser una bona noia. No obstant això, té una amiga que una bona noia com ella no hauria de tenir: la ràbia. 
  En saber que els tentacles del complot la poden atrapar, la Judith ha de confiar en la seva força de voluntat i traspassar tots els límits per poder sobreviure. 
  El gran thriller de 2016 que atraparà als lectors de La noia del tren i la sèrie Millenium de Stieg Larsson. 
  «Un nou fenòmen internacional.» La Vanguardia
  Show book
 • La mort del censor - cover

  La mort del censor

  Jordi Sierra i Fabra

  • 0
  • 2
  • 0
  Una intriga apassionant ambientada a la Barcelona dels anys seixanta, en ple franquisme. Una tèrbola trama d’odis ocults i passions amagades marca la nova novel·la d’un dels autors de més èxit de les lletres catalanes.
  
  Vint-i-set punyalades i quatre bales, una cruel venjança. Quan apareix el cadàver d’un dels censors més populars del règim s’encenen totes les alarmes de l’Estat. El cas s’ha d’encarregar al millor home de la comissaria, l’Hilari Soler, però és el millor cas per encarregar-lo a algú amb escrúpols?
  
  Personatges obscurs, passats escabrosos, paraules prohibides i totes les misèries d’una societat dominada per la repressió i la censura conflueixen en una intensa narració de ressonàncies colpidores.
  
  «—Hi he comptat com a mínim vint ganivetades, i és possible que en siguin més si n’hi ha de superposades.
  —Quant d’odi —va dir l’Hilari.
  —I de ràbia. El devia continuar apunyalant quan ja era mort...»
  Show book
 • La noia d'Aberdeen - cover

  La noia d'Aberdeen

  Quim Aranda

  • 0
  • 0
  • 0
  Dilluns, 26 d’agost de 2013. A pocs dies de la Diada, troben al seu pis de Barcelona el cos sense vida del professor escocès Paul McEwan, assessor del Govern català en el procés cap a la independència. McEwan havia d’explorar les vies jurídiques que garantissin que una Catalunya independent continués dins la Unió Europea. Enmig de l’escàndol, l’advocat Josep Roger Moreno, poder a l’ombra de la Generalitat, envia el detectiu Manel Latorre a Aberdeen per mirar de recuperar la feina del jurista, que sembla haver-se evaporat. Allà, en comptes de certeses Latorre hi troba encara més preguntes: Què hi feia realment McEwan a Catalunya? Qui s’entesta que no trobi el que ha anat a buscar? Quin interès té Moreno en aquest cas? I, sobretot, on és la noia amb qui es veia el professor?
  Show book
 • La biblioteca dels morts - cover

  La biblioteca dels morts

  Glenn Cooper

  • 2
  • 3
  • 0
  L'assassí del Judici Final té la ciutat aterrida després que hagin aparegut sis cadàvers en només dues setmanes. L'única relació entre ells és que abans de morir van rebre una postal, enviada des de Las Vegas, que anunciava la data de la seva mort.
  El 10 de juny del 2009, ben a contracor, els seus superiors assignen el cas a Will Piper, un llegendari agent en decadència de l'FBI especialitzat en assassins en sèrie.
  Tretze segles abans, a l'illa de Vectis, un nadó extraordinari és abandonat en un monestir, sota la maledicció d'haver nascut el 7 de juliol de l'any 777.
  El 1947 Winston Churchill s'entrevista amb el cap d'una expedició arqueològica que ha desenterrat la cripta d'una misteriosa societat medieval.
  Tres moments que es fonen en un thriller políciac on conflueixen el destí, la història, el mail i la corrupció, tot al voltant d'un secret mil•lenari que no ha de sortir mai a la llum.
  Show book
 • Dits enganxosos - cover

  Dits enganxosos

  Rafael Vallbona

  • 0
  • 0
  • 0
  Som a l'any 1993. Al costat d'una Barcelona post olímpica i moderna s'hi amaguen també negocis clandestins, crim organitzat i l'arribada de bandes que pretenen apoderar-se d'un nou mercat emergent: la cocaïna. Sens dubte, és el preu que cal pagar pel cosmopolitisme.
  Show book
 • El soroll del temps - cover

  El soroll del temps

  Julian Barnes

  • 0
  • 0
  • 0
  És de matinada i un home fuma al replà de casa, davant de l'ascensor. A la maleta du una muda, pasta de dents i tres paquets de tabac. Es tracta de Dmitri Xostakóvitx, que espera, inquiet, la visita de la NKVD, la temuda policia secreta, i té encara l'esperança que se l'enduguin només a ell i no a tota la família. Sap que l'exili o Sibèria no serien les pitjors opcions.
  
  Així arrenca l'esperada nova novel·la de Julian Barnes, que recrea tres moments en què el compositor rus va sentir l'amenaça directa del Poder soviètic: Xostakóvitx va haver de viure i crear —sobreviure i subsistir— sota el terror impune d'un règim totalitari.
  
  Una gran novel·la sobre la lluita d'un home excepcional per mantenir la seva llibertat creativa i la seva integritat moral, a risc de passar a la història com un covard.
  
  "Una obra mestra condensada que traça la batalla d'un home per la consciència i l'art al llarg de tota una vida, sota les insuportables exigències del totalitarisme." — Alex Preston (The Guardian)
  
  "Una novel·la magistral que orquestra hàbilment el murmuri i el soroll, alhora que retrata un dels principals artistes soviètics del segle XX." — The Australian
  Show book