Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
L'abisme - Tots tenim un motiu per caure - cover

L'abisme - Tots tenim un motiu per caure

Carla Gracia

Publisher: Univers Llibres

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Què fas quan el teu moment ha passat? Quan ni tan sols eres l'ombra del que vas ser?L'Octavi Fontseca està en crisi: el seu matrimoni s'ensorra i és incapaç d'escriure. Ja no queda res de l'escriptor d'èxit que es va convertir en la veu d'una generació. Trenta anys més tard, l'Octavi continua vivint d'un passat que no existeix. El seu editor s'impacienta i li proposa publicar amb el seu nom el manuscrit d'un altre. Un matí, dos policies l'informen que la seva mare, que el va abandonar quan era petit, ha aparegut morta. L'autòpsia revela que abans de morir es va empassar una pedra; una pedra que amaga secrets d'una vida que l'Octavi creia oblidada.
Available since: 09/26/2019.
Print length: 256 pages.

Other books that might interest you

 • A l'altre costat de l'infern - cover

  A l'altre costat de l'infern

  Jordi Sierra i Fabra

  • 0
  • 3
  • 0
  Sang, cinisme, pecat i perdó. El nou cas de l’investigador Hilari Soler, l’ovella negra de la comissaria durant els anys més tèrbols del franquisme, farà trontollar un dels pilars del règim: l’Església.
  La tercera investigació del nostre detectiu té com a detonant el terrible assassinat de la germana Maria, una monja que ajudava en els parts en un hospital, però que amagava a la seva cel·la estris de tortura i flagel·lació… Maria, hi ha pecats que ni tan sols Déu és capaç de perdonar?
  Un cas esfereïdor: crueltat, doble moral, degradació personal i impunitat. Un cas que ens submergeix, de la manera més grotesca i abominable, en les clavegueres de la societat de l’època, allà on els diners poden amb tot: amb les persones, amb les creences i amb el més enllà.
  «La taca vermella estava situada just damunt del cor, amb el centre, el lloc per on havia entrat la bala, molt més negre. La sang formava un petit bassal sota el cos.
  —Un sol tret —li va dir un.
  —A boca de canó —li va dir un altre.
  —Una execució pura i dura —va manifestar un tercer.»
  Show book
 • Contes orientals - cover

  Contes orientals

  Teresa Costa-Gramunt

  • 0
  • 0
  • 0
  La humanitat ha tingut des de temps immemorials l'impuls d'explicar-se a si mateixa a través de la narració, de les històries. No obstant això, els contes tradicionals semblen haver començat a dissipar-se en el temps i la cultura popular amb la pèrdua progressiva de les narracions orals. Contra aquest fet, Teresa Costa-Gramunt ha teixit el present recull de contes, que no només ens retorna la felicitat de gaudir de la senzillesa i la moralitat de les narracions breus, sinó que ho fa des de l'òptica i l'imaginari de la cultura oriental, plena de metàfores vives i símbols dels valors humans universals, avui dia tan oblidats per haver-los donat per interioritzats. L'influx espiritual d'aquestes històries ens ajuda a comprendre, ens impulsa a repensar tot allò que donàvem per après, i ho fa des de la delicada sensibilitat i la visió anti individualista de l'evocadora cultura tradicional d'Orient, tan necessària i tan adequada per a les societats contemporànies.
  Show book
 • Ens vèiem millor en la foscor - cover

  Ens vèiem millor en la foscor

  Monika Zgustova

  • 0
  • 0
  • 0
  Una mare i una filla. Fa quaranta anys, van haver de fugir del totalitarisme amb la resta de la família. Des d'aleshores, la seva relació ha estat marcada per tot allò que l'exili va trencar per sempre. Amb els anys, totes dues han refet la seva vida, però en continents diferents, presoneres tothora de no ser mai d'enlloc. I la distància, l'escàs temps compartit i les diferents realitats en què viuen han anat afeblint els vincles entre elles. Mentre la filla vola per damunt de l'oceà per veure potser per última vegada la mare ja gran, revisa la vida de totes dues buscant la comprensió. I, en arribar, l'esperen encara moltes sorpreses que demostraran que el final de la vida pot ser el moment més intens, profund i bell que es pot viure amb una mare.
  Show book
 • Un alè de vida - cover

  Un alè de vida

  Clarice Lispector

  • 0
  • 0
  • 0
  Aquesta és l'obra pòstuma de Clarice Lispector i la seva recerca definitiva: un diàleg entre l'autor i el seu personatge, Ângela Pralini. El jo de l'un i de l'altre es prenen la mida de l'esquena, llancen crits al cel fins que les seves veus es confonen. Fins que Ângela s'allibera de les paraules del seu creador.
  ¿Què passa quan el personatge supera l'autor? Si hi ha algú capaç de revelar el misteri, aquest geni es diu Lispector.
  Show book
 • Les tres morts de K - cover

  Les tres morts de K

  Bernardo Kucinski

  • 5
  • 26
  • 0
  "Tot en aquest llibre és invenció, encara que gairebé tot ha ocorregut".
  
  La desaparició de la seva filla porta a K. a una incessant cerca per descobrir el parador de la seva filla durant la dictadura militar brasilera d'Ernesto Geisel. La seva investigació el portarà també a afrontar els seus sentiments de culpa i a descobrir la identitat militant de la seva filla.
  
  Aquesta és la història d'una de les milers de desaparicions ocorregudes en gran part de Sud-amèrica durant les dècades dels seixanta i setanta, una de les més brutals conseqüències de la política nord-americana durant la Guerra Freda, en la seva "lluita" contra el comunisme.
  
  En aquest llibre, realitat i ficció no funcionen com a elements contraposats sinó com a aspectes complementaris en la història. L'origen d'aquesta novel·la resideix en la desaparició en 1974 de Wilson Silva i la seva parella Ana Rosa Kucinski, germana de l'autor.
  
  Aquesta obra ha rebut un esment d'honor en el premi Portugal Telecom de Literatura 2012.
  Show book
 • La casa infernal (edició en català) - cover

  La casa infernal (edició en català)

  Richard Matheson

  • 0
  • 1
  • 0
  El 1940, cinc persones es van internar a la Casa Belasco amb la intenció d'esbrinar els secrets i posar llum als misteris de la que era considerada la casa encantada més perillosa del món. Només una va aconseguir sortir-ne amb vida. Trenta anys després, el milionari Rolf Randolph Deutsch contracta quatre estranys, entre ells l'únic supervivent de la massacre del 1940, per demostrar l'existència de la vida després de la mort. Per això hauran de passar una setmana a la Casa Belasco. La Casa Infernal els ha permès entrar, però els deixarà sortir?
  "La Casa Infernal és la novel·la de cases encantades més terrorífica que s'ha escrit mai. Sobresurt per sobre de la resta igual que les muntanyes sobresurten per sobre dels turons."
  Stephen King
   "Un dels escriptors més importants del segle XX"
   Ray Bradbury 
  Show book