Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Budapest En un cap de setmana - cover

Budapest En un cap de setmana

Autores Varios

Publisher: Ecos Travel Books

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

La GUIA10 de Budapest recull el millor de la capital hongaresa per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita a la ciutat, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.
Available since: 08/30/2012.

Other books that might interest you

 • Rutes per descobrir Barcelona - Passejades a peu per fer en menys de dues hores - cover

  Rutes per descobrir Barcelona -...

  Núria Miret

  • 1
  • 1
  • 0
  Del Besòs al Llobregat, de Collserola a la platja del Bogatell, aquest llibre ens mostra una sèrie de rutes –històriques, literàries, gastronòmiques o artístiques– que ens ajudaran a redescobrir la ciutat i el seu valuós patrimoni cultural. Es tracta d'una sèrie de passejades per la capital catalana on l'autora ens mostra autèntiques troballes que en ocasions passen desapercebudes al vianant però que fan que Barcelona continuï tan viva i seductora com mai. 
  
  -Ruta dels vermutillos pel Poble-sec i Sant Antoni.
  -Ruta 1714, la de la ciutat assetjada.
  -La ruta de la Barcelona jueva.
  -La veritable història del Poblenou.
  -La ruta de la ciutat maçònica.
  -Sarrià, entre dues rieres.
  -Els camins dels esclaus.
  -Un carrer molt senyor: la Gran Via.
  -De la plaça del Rei al palau de la Generalitat: un recorregut pel Gòtic.
  
  I moltes altres rutes que trobaràs en aquest llibre. Recorreguts apassionants i sorprenents per la Barcelona curiosa que no trobaràs a les guies turístiques. 
  
  "Una lectura pausada que ens obre les portes a triar el nostre propi itinerari."
  
  Caminar per la ciutat, deixar-se portar per la sensació de descoberta i gaudir dels racons més especials de Barcelona. Els carrers del cap i casal de Catalunya han estat escenari de revolucions, de lluites, de conflictes que han canviat la seva fisonomia i que ens han deixat un paisatge urbà sovint poc reconegut per la gent de la ciutat. I és en aquests indrets de vegades poc trepitjats on s'amaguen les històries més boniques i sorprenents. Una ruta per Sarrià per descobrir, entre altres coses, la Casa del Rector, un edifici neoclàssic de principis del segle XX; una altra per descobrir les masies i torrents del Guinardó; caminar pel vell Sant Andreu del Palomar; un passeig ple d'història entre els Jardinets i Lesseps; recordar la Barcelona obrera i pistolera o fer un tomb pel Clot de la Mel.
  Show book
 • Madrid En un cap de setmana - cover

  Madrid En un cap de setmana

  Anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
  La GUIA10 de Madrid recull el millor de la capital d'Espanya per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita a la ciutat, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.
  Show book
 • La Barcelona invisible - Un viatge apassionant pels detalls més insòlits d'una ciutat quasi desconeguda - cover

  La Barcelona invisible - Un...

  Imma Santos, Aureli Vàzquez

  • 1
  • 1
  • 0
  Barcelona, ciutat admirada per molts… però observada per pocs. Quantes vegades deixem de banda les presses, ens aturem un minut i aixequem el cap? 
  
  Més enllà de la Pedrera, la Sagrada Família o la Casa Batlló, Barcelona amaga centenars de tresors que no surten a les guies per a turistes. Són estàtues, gravats, passatges, detalls o vestigis del passat, i tots tenen un element en comú: de tant passar per davant, hem acabat per no veure'ls. Una enigmàtica figura femenina oculta al parc deMontjuïc, un escut del Barça a Santa Maria del Mar, una estàtua decapitada a Sarrià, un grapat de ratpenats al passeig de Gràcia… són algunes de les troballes insòlites que desfilen per les pàgines d'aquest llibre. Per trobar-les, ja sabeu la recepta: atureu-vos i aixequeu el cap. Barcelona n'és plena… 
  
  Una rajola al terra, un monòlit de pedra, una placa rovellada, una porta de ferro i fusta… són alguns dels indicis que el lector d'aquest llibre, convertit per un moment en investigador, tindrà a la seva mà per esbrinar la història que s'amaga al darrere. Per aconseguirho, haurà de superar un escull important: la invisibilitat.
  
  La millor manera de començar amb bon peu la nostra recerca és anar a l'epicentre de la ciutat: la plaça de Catalunya. Allà, al centre neuràlgic del turisme, trobarem vuit estàtues gairebé centenàries. Sabríem identificar les dues que són falses? Un cop fet aquest entrenament, ja estem preparats per iniciar un apassionant recorregut per la ciutat. Però des d'una nova perspectiva, amb els ulls ben oberts, perquè anem a la recerca de l'altra Barcelona: la que no es veu.
  
  Per facilitar la nostra aventura, el llibre està organitzat en itineraris. Això ens permetrà explorar zones diferents en dies alterns. I només així, sense presses i amb els sentits desperts, podrem retrobar-nos amb la ciutat. Perquè aquest és un llibre que ha nascut al carrer, aixecant el cap, observant, passejant, tafanejant...
  Show book
 • Estocolm En un cap de setmana - cover

  Estocolm En un cap de setmana

  Anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
  La GUIA10 de Estocolm recull el millor de la capital de Suècia per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita a la ciutat, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.
  Show book
 • Dubrovnik En un cap de setmana - cover

  Dubrovnik En un cap de setmana

  Anonymous

  • 0
  • 1
  • 0
  La GUIA10 de Dubrovnik recull el millor de la ciutat croata per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita a la ciutat, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.
  Show book
 • Bilbao En un cap de setmana - cover

  Bilbao En un cap de setmana

  Autores Varios

  • 0
  • 1
  • 0
  La GUIA10 de Bilbao recull el millor de la capital biscaïna per treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible visita a la ciutat, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.
  Show book