Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
El déu de les coses petites - cover

El déu de les coses petites

Arundhati Roy

Translator Josep Julià Ballbé

Publisher: Editorial Anagrama

 • 1
 • 0
 • 0

Summary

20 anys d’un debut excepcional. Premi Booker 1997. 
Aquesta es la història de tres generacions d’una familia de la regió de Kerala, al sud de l’Índia, que es dispersa per tot el món i es retroba a la terra natal. Una història que és moltes històries. La de la nena anglesa Sophie Mol, que es va ofegar en un riu i va marcar amb la seva mort accidental les vides de les persones implicades. La de dos bessons –Estha i Rahel–, que van viure vint-i-tres anys separats. La d’Ammu, la mare dels bessons, i els seus amors adúlters i furtius. La del germà d’Ammu, marxista educat a Oxford i divorciat d’una dona anglesa. La dels avis que de joves van cultivar l’entomologia i les passions prohibides. La història d’una família en uns temps convulsos en què tot pot canviar en un sol dia i en un país les essècies del qual semblen eternes. Aquesta apassionant saga familiar és un festí literari en què es barregen l’amor i la mort, les passions que trenquen tabús i els desitjos inassolibles, la lluita per la justícia i el dolor causat per la pèrdua de la innocència, el pes del passat i les arestes del present. Arundhati Roy ha estat comparada per aquesta novel·la prodigiosa, de la qual es compleixen vint anys, amb Gabriel García Márquez i Salman Rushdie.
Available since: 01/10/2018.
Print length: 384 pages.

Other books that might interest you

 • Herètics - cover

  Herètics

  G. K. Chesterton

  • 0
  • 0
  • 0
  A «Herètics», G. K. Chesterton dibuixa una crítica personalíssima a les opinions religioses del nostre temps. Dirigit al sentit comú de l'home comú, singular no tant per l'estricta originalitat de les seves idees, sinó pel seu particular punt de vista, aquest llibre ens condueix, amb una curiosa barreja d'humor i obstinació agosarada, pels camins d'una excepcional contribució a un dels debats fonamentals del món contemporani. Aquesta edició recupera l'excel·lent traducció de Pau Romeva que es va publicar per primera vegada a Edicions de La Nova Revista el 1928.
  
  «Chesterton, juntament amb Oscar Wilde i Mark Twain, forma part de la tripleta de fabricants de màximes, aforismes i frases lapidàries més important de les lletres angleses modernes».
  Carles Ribera, «El Punt Avui»
  
  «La literatura i les reflexions de Chesterton són un eco constant en la nostra cultura».
  Francesc Ginabreda, «Núvol»
  Show book
 • Experimentar la Divinitat a la vida quotidiana - cover

  Experimentar la Divinitat a la...

  Daniel Gabarró, Mireya Ávila,...

  • 0
  • 0
  • 0
  No hi ha separació entre la Divinitat i tu: ets una part i la Totalitat alhora.
  No té importància com anomenis aquest Tot: Déu, Energia, Essència, Misteri… Les paraules no el defineixen
  El que sí que és important és experimentar a la teva vida aquesta Realitat, la Divinitat en el teu interior.
  Aquest llibre és una guia perquè ho visquis. Quan això succeeixi, tot es transformarà.
  Si vols viure des de la teva Essència, has arribat a Casa.
  Et donem la benvinguda.
  Daniel Gabarró, Mireya Ávila i Jòrdan Faugier
  Show book
 • El factor microbi i els enzims guaridors - cover

  El factor microbi i els enzims...

  Hiromi Shinya

  • 0
  • 1
  • 0
  El doctor Hiromi Shinya és el cap de la unitat endoscòpica quirúrgica del centre mèdic Beth Israel a Nova York i és considerat de forma unànime com el millor endoscopista quirúrgic gastrointestinal dels Estats Units.
  Va ser el primer a realitzar una cirurgia de còlon sense haver de practicar una incisió abdominal. Als gairebé vuitanta anys, encara practica la medicina als Estats Units i al Japó. El seu llibre Lenzim prodigiós (Ara Llibres, 2013) sha convertit en un best seller internacional sense precedents.
  DE LAUTOR DE LENZIM PRODIGIÓS MÉS DE 2.000.000 DEXEMPLARS VENUTS
  Tingues cura dels enzims i ajuda el teu cos a mantenir-se jove, vital i sa.
  Show book
 • Guanyar a la borsa és possible - cover

  Guanyar a la borsa és possible

  Josef Ajram

  • 0
  • 0
  • 0
  Conegut per la seva vessant esportiva, Josef Ajram acumula dotze anys d'experiència en borsa i més de nou anys dedicant-se al daytrading, i, amb una filosofia semblant a aquella que l'ha portat al cim de l'esport de resistència, ha evitat els obstacles de la crisi tecnològica, el crac immobiliari i el crac bancari mundial. El seu mètode consisteix a aplicar alguns dels elements que es descriuen detalladament en aquest llibre, elements que tenen en comú l'observació, la perseverança i el fet de no quedar-se mai amb cap actiu en el moment de tancament de cada sessió. Aquest llibre, extret del seu reeixit curs sobre borsa i valors, introdueix el lector en el món pràctic de la inversió utilitzant termes senzills i exemples amens.
  Show book
 • Herois quotidians - Descobreix els valors que tens a dins - cover

  Herois quotidians - Descobreix...

  Pilar Jericó Rodríguez

  • 1
  • 2
  • 0
  Tu pots formar part del club dels herois quotidians! Pilar Jericó, l'autora de NoMiedo, traduït a sis idiomes i gran èxit de vendes, revela en aquest llibre com pots vèncer les dificultats de la vida real, encara que no tinguis superpoders.
  No és un camí fàcil: com els herois de les llegendes, hauràs d'assumir realitats que potser t'espanten, travessar deserts i nits fosques, superar proves i adquirir noves habilitats fins a concloure l'aventura amb èxit. Però al final del viatge hauràs assolit una riquesa que no es compra amb diners: deixaràs de ser esclau de les teves pors i hauràs après a valorar el que tens, estimar-te sense màscares i gaudir de les petites coses de cada dia. És per això que val la pena que emprenguis l'aventura.
  Show book
 • Pantalons curts - cover

  Pantalons curts

  Joaquím Carbó Masllorens

  • 0
  • 0
  • 0
  Un observador i un tafaner, així es descriu Joaquim Carbó quan era petit. Un nen curiós enmig d’unes circumstàncies estranyes i anòmales que no podia deixar de fixar-se en tot el que l’envoltava. Avui, esdevingut un escriptor estimat i respectat, ens regala les seves memòries d’infància. Els amics, l’escola, els cinemes i les lectures; els carrers del barri de Gràcia, els edificis que ja no hi són i els llocs de tota la vida, a Caldes. Pàgines que reviuen amb emoció i nostàlgia uns anys molt difícils de la nostra història, els de la Guerra Civil i la postguerra, però que, malgrat la misèria i la sordidesa imperants, respiren alegria i goig.
  
  «Amb el pare altre cop a casa, vam tenir la sort de reprendre aquella intensa vida familiar, tan senzilla i modesta com plena d’afecte i tendresa, que mai no ens haurien hagut d’alterar. Malgrat les circumstàncies, però, sóc ben conscient que vam tenir sort perquè vam sobreviure i ens vam recuperar.”»
  Show book