Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Deixa'm plorar - Un suport en la pèrdua - cover

Deixa'm plorar - Un suport en la pèrdua

Anji Carmelo

Translator Montserrat Paulet Rodriguez

Publisher: Taranna Edicions

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Deixa'm plorar (versión en lengua catalana de Déjame llorar) es un apoyo en la pérdida, un resguardo de las tempestades que nos asolan cuando ese ser tan querido se va, dejándonos solos. Puede ser nuestra compañía durante el periodo de duelo, nos explica lo que nos pasa de una forma sencilla y clara. Es una ayuda para comprendernos y comprender el proceso tan personal por el cual pasamos todos los que hemos tenido que enfrentarnos al máximo vacío. Es un consuelo para los que nos quedamos ya que abre puertas al entendimiento del dolor y del sufrimiento. También es una ayuda para los que comparten la vida con la persona que está llorando su pérdida porque permite llegar a la comprensión de su duelo, apoyarlo y ayudarlo en los momentos más difíciles. A través de este libro podrán darse cuenta que el periodo de duelo es necesario y natural.
El llibre que ens presenta Anji Carmelo és un llibre petit en grandària però gran en profunditat, que es presta molt a la meditació.
Dr. Moisés Broggi

Other books that might interest you

 • Nocturns - cover

  Nocturns

  Kazuo Ishiguro

  • 0
  • 0
  • 0
  Nocturns, primer llibre de relats del Premi Nobel Kazuo Ishiguro, aplega cinc històries que es poden llegir com si fossin estudis i variacions sobre uns quants temes, o com un concert que exposa aquests temes al primer moviment, els va combinant en els següents i els resol a l’últim. Totes cinc es configuren a partir d’elements habituals en l’autor: l’acarament entre les promeses de joventut i els desenganys del temps, el meravellós i decebedor misteri de l’altre, els finals ambigus i sense catarsi. I la música, sempre relacionada íntimament amb la vida i l’obra d’Ishiguro. I, per sobre de tot, un marcat sentiment de desarrelament en els personatges, que sempre estan de pas. 
  Kazuo Ishiguro, japonès nacionalitzat britànic i vinculat generacionalment, segons la crítica, amb Ian McEwan, Martin Amis o Julian Barnes, posseeix uns quants trets de l’extraterritorialitat de què parlava George Steiner. És particularment sensible a la forma d’expressar-se dels personatges segons la procedència i el medi social de cada un. N’hi ha que parlen com si pensessin en un altre idioma. A un dels narradors li agraden els mots de vici passats de moda. I a les històries s’encreuen subtils jocs de repeticions. A totes s’hi estableix una mena de triangle, fins i tot a la penúltima, que només té dos personatges. I s’hi barregen noms històrics amb altres d’inventats, en una demostració de solvència estilística.
  Show book
 • Barcelona 2020 - Crònica visual d'una ciutat confinada - cover

  Barcelona 2020 - Crònica visual...

  Jordi Panyella

  • 0
  • 0
  • 0
  Que un periodista de la premsa escrita, redactor des de fa més de trenta anys, de cop i volta es posi a escriure amb imatges, fent fotografies, només pot voler dir dues coses: o que s'ha tornat boig o que el món s'ha capgirat tant que ni es reconeix.
  Jordi Panyella (Barcelona, 1966) encara continua escrivint al diari El Punt Avui, com sempre, però el món ha canviat radicalment. I sobretot la seva ciutat, arran del brutal impacte de la crisi de la Covid-19. 
  Barcelona 2020 desgrana a través d'un relat teixit amb imatges captades durant el confinament de dos mesos el dia a dia de la ciutat, aquesta meravellosa ciutat, els carrers i la gent, en una primavera única, buida de vida, plena de por i espant, lluites i esperances. 
  És la crònica visual d'un esdeveniment històric que marcarà tota una generació. És un relat únic, carregat d'emocions, el testimoni gràfic d'uns dies irrepetibles.
  Show book
 • Estrès laboral i riscos psicosocials - Investigacions recent per a la seua anàlisi i prevenció - cover

  Estrès laboral i riscos...

  José María Peiró Silla

  • 0
  • 0
  • 0
  Lliçó magistral llegida en el solemne acte d'obertura del curs 2009-2010. L'objectiu bàsic de Publicacions de la Universitat de València (PUV) és la difusió de la producció científica, i intel·lectual en sentit més general, generada a la Universitat de València a través dels procediments habituals del procés editorial, és a dir, de la confecció de llibres i revistes.
  Show book
 • Llibre d'estil 'La Vanguardia' - cover

  Llibre d'estil 'La Vanguardia'

  VV.AA .

  • 0
  • 0
  • 0
  El 3 de maig del 2011 es produïa una notícia de primer nivell pel que fa a la llengua catalana. El diari líder i més antic de Catalunya, fundat el 1881, La Vanguardia, inaugurava una versió en la llengua de Verdaguer. Era la culminació d'una feina d'actualització del català, coordinada per Magí Camps, amb l'equip d'edició del diari, assessorada per importants escriptors col·laboradors i ajudada per la informàtica. Des d'aleshores fins avui, tots els redactors han pogut escriure o supervisar els seus textos en català. També Quim Monzó, Màrius Serra, Antoni Puigverd, Julià Guillamon, Pilar Rahola, Llucia Ramis, Imma Monsó o Sergi Pàmies han pogut escriure els articles en la llengua que han triat per a la literatura, perquè el diari treballa en totes dues versions i es tradueix d'una o l'altra segons el primer original. 
  El resultat d'aquest procés fins avui mateix és aquest llibre que reuneix ben endreçades les pautes del diari i els dubtes i solucions en paraules concretes, amb propostes originals i recordatoris sobre els errors més freqüents. Una eina imprescindible per a tots aquells que treballen en català –escriptors, traductors, periodistes, professors...– o tenen interès a millorar-ne l'ús.
  Show book
 • Un amor uns carrers - Cap a una didàctica de les geografies literàries - cover

  Un amor uns carrers - Cap a una...

  Autores Varios

  • 0
  • 0
  • 0
  Durante los últimos años se ha producido un cambio de paradigma en la teoría y enseñanza de la literatura, que hace considerar de forma significativa la dimensión geográfica de los textos literarios. Estos cambios afectan tanto a los estudios literarios como las nuevas orientaciones en la educación literaria: las obras literarias, además de ser leídas, se pueden vivir y recorrer sobre el territorio. Los itinerarios didácticos, basados en obras o referentes literarios, son un recurso transversal cada vez más habitual en los diferentes ámbitos educativos. El Grupo de Innovación Educativa «Geografies Literàries» de la de la Universitat de València, reúne en este volumen los trabajos de unas voces diversas, con el fin de sentar unas bases sobre esta nueva vía de acercar las obras literarias, para diseñar programaciones sobre rutas e itinerarios y para mostrar, finalmente, propuestas y experiencias didácticas llevadas a cabo.
  Show book
 • Moments estel·lars de la humanitat - Catorze miniatures històriques - cover

  Moments estel·lars de la...

  Stefan Zweig

  • 0
  • 0
  • 0
  Aquest és, amb tota probabilitat, el llibre més famós de Stefan Zweig. Amb el títol de "Moments estel·lars de la humanitat", aplega catorze miniatures fascinants que relaten esdeveniments històrics absolutament diversos com ara la caiguda de l'imperi d'Orient a mans dels turcs; el descobriment de l'oceà Pacífic; el naixement d'"El Messies" de Händel; la derrota de Napoleó; l'indult de Dostoievski poc abans de l'execució; el viatge de Lenin a Rússia el 1917… Tots ells moments universals que, quan es produeixen, segons paraules del mateix Stefan Zweig, resulten decisius durant segles i segles.
  Hi ha llibres que haurien de ser lectura obligatòria a les escoles. Aquest és un volum imprescindible.
  Pere Estelrich, Diario de Mallorca
  Zweig tria, narra i glossa, en alta literatura, alguns dels instants que ell considera claus en la història de l'ésser humà. Zweig ha esdevingut, de llarg, un dels meus escriptors preferits, no només per la qualitat intrínseca del que escriu, sinó sobretot per la dimensió moral que impregna gairebé tota la seva obra.
  Txema Martínez, Segre
  Show book