What's better than reading? Reading withour limits :D
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Internet no és la resposta - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 1 million other books to choose from, so you can read without limits!

Internet no és la resposta

Andrew Keen

Translator Jordi Marrugat

Publisher: Catedral

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Per què tots assumim sense dubtar que la nova economía d'internet será la nostra salvació i que la crisi actual és el pas indispendable cap a un nou paradigma? Quan sembla que totes les respostes les tingui Google, Andrew Keen posa sobre la taula els perills d'internet i tracta temes com la falta de privacitat i l'immens poder de la dades que en aquest moment està fora de control. També reflexiona sobre el model de societat que ha creat internet, una societat narcisista i desigual en què és més important el moment que la reflexió, la imatge que la persona, l'avatar que la realitat.

Other books that might interest you

 • Pompeu Fabra: els menhirs i els arbres - cover

  Pompeu Fabra: els menhirs i els...

  Mònica Boixader Arbó

  • 0
  • 0
  • 0
  Coincidint amb la celebració de l'Any Fabra, Núvol publica un ebook de Mònica Boixader dedicat al nostre gramàtic de capçalera, que ens transporta als seus anys d'infantesa i joventut quan el català era la llengua de les coses banals, de casa o de pagès. Encara que alguns parlessin de Renaixença. Amb una prosa evocadora i plena de matisos, Pompeu Fabra: els menhirs i els arbres és un retrat de la seva passió per la llengua, del seu compromís, dels seus anhels i de les seves disputes, com la que va mantenir amb Narcís Oller. El text ideal per commemorar els cent anys de la publicació de la Gramàtica catalana.
  Show book
 • Educar sense cridar - Acompanyant els fills d'entre quatre i dotze anys en el camí cap a l'autonomia - cover

  Educar sense cridar -...

  Alba Castellví Miquel

  • 0
  • 2
  • 0
  "Us imagineu tractar amb les criatures sense perdre les maneres, sense aixecar la veu, sense enfadar-nos posant el crit al cel? Si ho aconseguíssim, viuríem més tranquils. A més, i això encara és més important, els fills podrien aprendre de nosaltres a regular la seva pròpia tensió en moments de contrarietat, perquè ells aprenen del que fem i no pas del que diem que cal fer."
  
  Alba Castellví ha posat sobre el paper la seva experiència com a mare, educadora i mediadora de conflictes, per facilitar als pares un manual àgil i pràctic sobre la convivència diària amb els fills. Si l'objectiu més gran com a educadors és dotar els fills d'eines que els permetin ser persones lliures i responsables, aquest llibre ens en donarà les claus. Mai és tard per construir una relació serena i positiva amb els teus fills i acompanyar-los en el seu itinerari vital. Estareu millor ara i ells t'ho agrairan sempre.
  
  Per una educació serena cap a la llibertat i la responsabilitat.
  Show book
 • Contra Valls - La història d'un aventurer que vol regnar a Barcelona - cover

  Contra Valls - La història d'un...

  Noël Mamère, Patrick Farbiaz

  • 0
  • 0
  • 0
  Molta gent es pregunta per què Manuel Valls vol ser l'alcalde de Barcelona, ell, que el 2016 volia arribar a ser el president de la República Francesa.
  Rebutjat pels socialistes i l'esquerra, humiliat per Emmanuel Macron, abandonat pels qui eren els seus "amics", no li queda cap espai polític a França.
  Ara busca un nou terreny de joc per donar sortida a les seves orientacions polítiques, ignorades massivament pels francesos: bonapartisme, liberalisme, autoritarisme i suport a l'Estat-nació "únic i indivisible".
  Noël Mamère i Patrick Farbiaz analitzen a Contra Valls, amb tot el rigor, la trajectòria ideològica i política de l'ex-primer ministre francès, i expliquen amb detall les claus d'allò que anomenen el "mètode Valls".
  Per a aquesta edició, els autors han escrit expressament dos capítols finals en què s'interroguen sobre les raons d'un exili i donen les pautes per entendre quins interessos serveix el nou inquilí del carrer París de Barcelona.
  Show book
 • Heu dit austeritat? - cover

  Heu dit austeritat?

  Jordi Pigem

  • 6
  • 43
  • 0
  Qui no ha sospitat mai que l´economia que avui impera és una bogeria? Es rescaten bancs amb gran sumes de diners públics, mentre es retallen serveis d´interès general. Es dóna prioritat als interessos financers per damunt del bé comú. Tot això, se´ns diu, té l´aval de la "racionalitat" econòmica. Però, què hi ha de racional en valorar els diners més que les persones? I si en el nucli del pensament econòmic convencional hi ha un trastorn de la percepció i de l´enteniment? Una veritable psicopatologia, hàbilment disfressada de racionalitat? Vegem-ho. Poques coses són avui més urgents que el seu diagnòstic i el seu remei.
  Show book
 • El joc a la primera infància - cover

  El joc a la primera infància

  Maria Mercè Edo i Basté, Sílvia...

  • 0
  • 0
  • 0
  Tothom destaca la importància del joc; tot i així, a la pràctica, es tenen reticències a confiar que quan un infant juga, aprèn de manera significativa. Aquest llibre està escrit per professionals amb anys d'experiència en el camp de l'educació que comparteixen les seves mirades disciplinàries sobre el joc. Els 17 autors d'aquesta obra, convençuts de la gran importància del joc en el desenvolupament i l'aprenentatge en les primeres edats, exposen i argumenten, partint de la investigació i de l'experiència professional, per què el joc és tan fonamental dins i fora de l'escola.
  Aquest llibre pot ser una eina molt útil tant per als estudiants de mestre com per als professionals i les famílies. L'estudiant de mestre hi trobarà connexions amb la major part d'assignatures que cursarà durant els seus estudis. Però també s'hi inclouen propostes i reflexions per anar més a fons des de cada àrea, així com suggeriments d'activitats de mestres en actiu, que poden ser d'interès per a professionals dels àmbits de l'educació, la psicologia, la pedagogia, l'educació social, les activitats de lleure, i qualsevol persona que estigui en contacte amb infants.
  Show book
 • La resistència catalana Barcelona 1713-1714 - cover

  La resistència catalana...

  Eduard Puig

  • 0
  • 0
  • 0
  Aquest és un llibre imprescindible per entendre què va passar a Barcelona entre el juliol de 1713, quan els catalans van decidir resistir davant de les tropes borbòniques, sense l'ajut dels aliats, i la fatídica data de l'11 de setembre de 1714. L'anàlisi dels esdeveniments tant polítics com militars és precís, moment a moment: l'inici del setge; els debats sobre si calia resistir o rendir-se; l'organització de la defensa; l'evolució del bloqueig al llarg de 1713; els moviments dels resistents a l'interior de Catalunya i la repressió sistemàtica dels borbònics; la nova organització política de la Barcelona sota el setge; l'ambient de penúria econòmica, de radicalització social i de fanatisme religiós; l'arribada del duc de Berwick i l'inici de l'assalt final; els darrers combats per repel·lir els borbònics; l'Onze de setembre i l'endemà de l'ocupació borbònica. 
  
  Cal remarcar, a més, que aquesta seqüència dels esdeveniments, precisa i completa, va acompanyada d'una contextualització històrica sobre l'evolució de la guerra a Catalunya i les converses diplomàtiques internacionals, amb el cas del catalans sempre present, en les quals els resistents havien dipositat les seves darreres esperances.
  Show book