Come on board for a journey through literature!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Internet no és la resposta - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 1 million other books to choose from, so you can read without limits!

Internet no és la resposta

Andrew Keen

Translator Jordi Marrugat

Publisher: Catedral

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Per què tots assumim sense dubtar que la nova economía d'internet será la nostra salvació i que la crisi actual és el pas indispendable cap a un nou paradigma? Quan sembla que totes les respostes les tingui Google, Andrew Keen posa sobre la taula els perills d'internet i tracta temes com la falta de privacitat i l'immens poder de la dades que en aquest moment està fora de control. També reflexiona sobre el model de societat que ha creat internet, una societat narcisista i desigual en què és més important el moment que la reflexió, la imatge que la persona, l'avatar que la realitat.

Other books that might interest you

 • El Barça segrestat - cover

  El Barça segrestat

  Jordi Finestres Martínez, Xavier...

  • 2
  • 2
  • 0
  Rancúnia, odi, voluntat de venjança i menyspreu. Manipulacions, falsedats, xantatges i personatges sinistres. Des del fi nal de la Guerra Civil i durant més de set anys, fins a l’arribada d’Agustí Montal.Aquesta obra és la culminació d’un projecte titànic, però necessari: la rigorosa investigació del tenebrós període durant el qual el FC Barcelona va estar intervingut per autoritats franquistes i sotmès al jou de la més ferotge de les repressions.El seu crim, els seus ideals derrotats: principis democràtics, una ferma transversalitat social i un marcat tarannà catalanista. Què va succeir? Qui en van ser els responsables? I encara més important, com va resistir i es va salvar el club? Rigor, recerca exhaustiva, informacions inèdites i imatges sorprenents: periodisme en estat pur. Xavier G. Luque i Jordi Finestres treuen a la llum, amb tots els detalls a l’abast, els secrets, les veritats i les mentides dels anys més foscos del Barça durant el franquisme.
  Show book
 • Química orgànica - Dos relats periodístics sobre l'excés la mentida i la mort - cover

  Química orgànica - Dos relats...

  Josep Lluís Micó

  • 0
  • 0
  • 0
  El periodisme és una arma poderosa, i Josep Lluís Micó ho demostra a Química orgànica. Catedràtic de Periodisme, ara torna als seus orígens, al carrer, a la crònica més severa de la realitat.
  Després d'hores i hores d'entrevistes a desenes de persones, Micó ens presenta dos relats periodístics d'una cruesa que desarma qui els llegeix i li fa revisar dràsticament el seu sistema de valors.
  El primer relat, "Els fets i la pols", explica en primera persona l'odissea de l'Eva, una dona de la zona alta de Barcelona a qui un accident familiar inesperat li canvia la vida i li fa explorar espais que mai hauria pogut imaginar que existien.
  El segon, "Papallona, esquena, braça, crol", recrea només amb els diàlegs dels protagonistes una matinada de les festes de Moros i Cristians d'una població valenciana, presidida pels excessos en el consum de drogues, la promiscuïtat sexual, les infidelitats sentimentals, el masclisme i el maltractament d'animals.
  Un llibre poderós, insòlit en el nostre àmbit.
  Show book
 • Clàssics per a la vida - Una petita biblioteca ideal - cover

  Clàssics per a la vida - Una...

  Nuccio Ordine

  • 1
  • 0
  • 0
  "Que otros se jacten de las páginas que han escrito; | a mí me enorgullecen las que he leído", deia Borges. I és que els bons llibres ens transformen: un passatge, per breu que sigui, pot despertar la curiositat del lector i encoratjar-lo a llegir una obra que li canviï la vida per sempre més. Vet aquí el poder de la literatura, que no només ens obre horitzons, sinó que també diposita en nosaltres, d'una manera lenta però constant, la clau per entendre la vida. Mogut per aquesta idea, Nuccio Ordine ens convida, a Clàssics per a la vida, a descobrir o recordar alguns dels clàssics de tots els temps, mestres d'innombrables generacions: Plató, Rabelais, Shakespeare, Goethe, Cervantes, Rilke… Ja que, per l'autor, l'ensenyament i l'educació constitueixen una forma de resistència a les lleis omnipresents del mercat, a la mercantilització de les nostres vides, al temible pensament únic.
  "Pocs llibres sobre la relació entre l'art, la literatura i la història de les idees són tan apassionants i lluminosos com el de Nuccio Ordine".
  George Steiner, The Times Literary Supplement, "Els llibres més recomanables de l'any".
  "Un llibre meravellosament inútil".
  Ignasi Aragay, Ara
  "Tot un manifest en contra de l'educació com a sistema de manufacturació de ciutadans acrítics. Ordine milita contra la mercantilització de la cultura i contra la burocratització de l'ensenyament, però sobretot contra la degradació dels principis humanistes i il·lustrats que han sostingut la formació dels ciutadans a Europa".
  Domingo Ródenas, El Periódico
  "Ordine és un veritable paladí d'una forma de docència atenta i apassionada".
  Gerard F. Mur, Nuvol
  "Un llibre per gaudir de la primera a la darrera pàgina".
  Ramón Moreno, Directe.cat
  "Nuccio Ordine proposa un acte de resistència: tornar als clàssics per cercar-hi les pistes del passat que ens ajuden a entendre el present".
  Regió 7
  Show book
 • Persones i paisatges - Punts de trobada entre migrants i no migrants - cover

  Persones i paisatges - Punts de...

  Núria Mata i Vinyets

  • 0
  • 0
  • 0
  Onze persones diferentes relaten les peripècies viscudes en el seu procés migratori. Les seves històries serveixen de base per formular preguntes que enllacen la psicologia individual amb la dels grans grups, i ens porten a fer un viatge per la història de la humanitat: Què significa emigrar? Quines destreses interpersonals i politiques requereix un bon ajustament entre població migrada i no migrada? Què tenen d'específics les «segones generacions»? Com s'arriba a posicionaments integristes i d'extrema dreta? Quins elements de la cultura que ens impregna ens porten a caure en reduccionismes excloents? 
  
  Tots som migrants de la vida. La trobada amb «l'altre», amb aquell que és diferent, és un requisit per humanitzar-nos. En un món globalitzat i cada vegada més inequitatiu és a les nostres mans fer que en algun lloc creixi una reserva de respecte i de solidaritat. Si no ho fem nosaltres, qui ho farà?
  Show book
 • Carta a un indecís - cover

  Carta a un indecís

  Eduard Voltas Poll

  • 0
  • 1
  • 0
  Catalunya viu un dels moments més importants de la seva història: ha de decidir si vol o no vol constituir-se en estat independent. Més tard o més d'hora, els ciutadans seran convocats a les urnes per manifestar lliurement la seva voluntat, i això exigeix un debat públic madur, serè i respectuós entre els partidaris del sí i del no. Un debat que permeti als indecisos, que són molts, formar-se una opinió i obrar en conseqüència. Eduard Voltas és partidari del sí i en aquesta carta s'adreça obertament a tots els que dubten. Carta a un indecís és un text breu, directe i honest, escrit amb passió però farcit de raons i arguments. Un llibre que convida a imaginar, i a construir, un futur millor.
  Show book
 • Dietari final - cover

  Dietari final

  Lluís Maria Xirinacs i Damians

  • 0
  • 0
  • 0
  ACTA DE SOBIRANIA
  He viscut esclau setanta-cinc anys en uns Països Catalans ocupats per Espanya, per França (i per Itàlia) des de fa segles.
  He viscut lluitant contra aquesta esclavitud tots els anys de la meva vida adulta. Una nació esclava, com un individu esclau, és una vergonya de la humanitat i de l'univers. Però una nació mai no serà lliure si els seus fills no volen arriscar llur vida en el seu alliberament i defensa.
  Amics, accepteu-me aquest final absolut victoriós de la meva certesa per contrapuntar la covardia dels nostres líders, massificadors del poble.
  Avui la meva nació esdevé sobirana absoluta en mi.
  Ells han perdut un esclau.
  Ella és una mica més lliure, perquè jo seré en vosaltres, amics!
  Show book