Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Torn de nit - Un vodevil negre i policial a l'empordanesa - cover

Torn de nit - Un vodevil negre i policial a l'empordanesa

Agustí Vehí

Publisher: Editorial Alrevés

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

La petició dun informe a càrrec de l'excel·lentíssim alcalde de Vilaclara és el tret de sortida que posa en marxa l'engranatge del torn de nit del cos policial daquesta vila de l'Empordà: un seguiment nocturn ple de tasques que, en el decurs d'una setmana, nit rere nit, s'entrellacen entre si, trencant la tranquil·litat de la població i posant-la potes enlaire; tot un retrat de les vicissituds de la vida nocturna policial, amb persecucions, anècdotes hilarants ratllant el surrealisme i uns personatges humans, extremadament humans.
Si ho voleu viure, llegiu Torn de nit, tot un vodevil negre-policial a lempordanesa.
Available since: 04/14/2014.
Print length: 160 pages.

Other books that might interest you

 • Estremida memòria - cover

  Estremida memòria

  Jesús Moncada

  • 0
  • 0
  • 0
  La clau per entrar a les cases de Mequinensa és un fet de sang ocorregut el 25 d'agost de 1877, en temps de pau després de quaranta anys de carlinades. ¿Per què caram es matava la gent si no era per Carles de Borbó o Isabel d'Espanya?
  
  L'escriptor, instal·lat a una taula de 1995, assumeix les funcions d'un investigador i grata, exhuma, analitza amb un plec de papers i el cabal de la seva imaginació, més generosa que l'Ebre. És una gran partida de Cluedo que ens proposa, amb un personatge diferent a cada capítol i un entramat que els lectors tenim la missió de recompondre. El joc és sumptuós, entre detectivesc i arqueològic. Un cop desenterrats, els fragments cobren vida, color, moviment; i aquí apareix el braç carnós de l'Amàlia, allà el llit de la paralítica Marta, i la mula de l'escrivà que ve a fer justícia i ja arriba al revolt del camí on es va cometre l'assassinat.
  
  A mesura que la novel·la avança, són totes les dones de Mequinensa que veus sortir del fosc avenc del temps, amb els ulls brillants d'angúnia pels seus homes ajusticiats. La resurrecció dels morts és un miracle que saben obrar les grans novel·les, per descregut que en sigui l'autor. En lloc de fe, poseu-hi una tendresa i una curiositat inextingibles pels humans que van viure al lloc on has vingut al món, i un art com només el produeixen els artistes més remarcables.
  Show book
 • El llegat de la vall - cover

  El llegat de la vall

  Jordi Badia, Luisjo Gómez

  • 0
  • 0
  • 0
  L'Arnau Miró treballa des de fa vint anys com a gerent en un hotel de Butiaba, a Uganda. Va sortir de Barcelona dues dècades abans
  amb la intenció de fugir d'un seguit de desgràcies personals i de desencontres sentimentals. Tot canvia el dia que l'Arnau rep una
  notificació notarial en què se li comunica la mort de l'únic familiar que li quedava viu, i que ell n'ha estat nomenat hereu
  universal. Quan torna a Barcelona per fer-se càrrec de l'antic casalot familiar de la Vall de Boí, viurà una sèrie de situacions
  extremes, persecucions i misteris el secret dels quals es troba a les parets de la casa de la vall.El llegat de la vall és una
  novel·la carregada d'intensitat, de situacions trepidants i de passions incontenibles que duran l'Arnau Miró a retrobar-se amb el
  millor i amb el pitjor del seu passat.
  Un viatge en el temps que ens durà fins a les persecucions càtares del segle XIII, l'aixecament dels murals de les esglésies
  romàniques a principis del segle XX i la Guerra Civil.
  Show book
 • Foc verd - cover

  Foc verd

  Jordi de Manuel

  • 0
  • 0
  • 0
  Tornen les aventures de Marc Sergiot, el solitari inspector de Barcelona. A ple estiu, i després de rebre un tret en un atracament a la ciutat comtal, l'inspector no pot més. Decideix doncs acceptar la invitació del seu col·lega per anar a un poblet gallec a passar les vacances. El tranquil i relaxant viatge per terres galleges es transforma en un nou cas quan apareix un cadàver carbonitzat en un incendi. L'inspector descobrirà que aquesta mort, aparentment inconnexa, té en realitat relació amb un ofegament, anys enrere.La saga de l'inspector Marc Sergiot segueix els casos criminals que investiga el protagonista, que va néixer com un personatge secundari per L'olor de la pluja, però que ja ha protagonitzat una sèrie de llibres de novel·la negra, entre ells Cels taronges, Tres somnis blaus o Mans lliures.
  Show book
 • Temps de gel - cover

  Temps de gel

  Fred Vargas

  • 0
  • 4
  • 0
  L’esperat retorn de Fred Vargas i l’inspector Adamsberg és un èxit fulgurant a tot Europa. Milions d’exemplars venuts que coronen l’autora com la indiscutible reina de la novel·la negra europea.
  Quan l’Alice Gauthier, una respectable professora de matemàtiques de seixanta-sis anys, apareix morta a la banyera de casa seva amb les venes tallades, tot apunta a un suïcidi. Però hi ha petits detalls, com el misteriós símbol traçat a la paret del bany, que fan néixer les sospites dels investigadors i el cas és derivat a la Brigada Criminal del comissari Adamsberg. El descobriment d’un cas semblant, amb el mateix símbol enigmàtic a la paret, no fa més que confirmar el pressentiment del sagaç comissari: no són suïcidis, són assassinats i formen part d’una sèrie.
  Adamsberg i la seva brigada hauran de dur a terme una perillosa investigació en una remota illa islandesa, amb reminiscències de mites nòrdics i parada a les hores més fosques de la Revolució Francesa amb el record fantasmal de Robespierre i Danton. Un thriller sense precedents.
  «Faig voltes en cercle. Catorze sospitosos. Menys quatre, eliminats. En queden deu, i set-cents més. Tots espectaculars, vinguts d’un altre segle, però ni un de sol on pugui clavar queixalada. Encara que aconsegueixi comprendre el que em pica, hauré perdut el temps.»
  Show book
 • Puta pasta - VI Premi Crims de Tinta - cover

  Puta pasta - VI Premi Crims de...

  Emili Bayo

  • 0
  • 2
  • 0
  El Marc està escurat, la seva empresa de serveis lingüístics està en fallida tècnica, l’exdona encara el burxa... De manera que, quan la bella i perillosa Verònica –la seva amiga Vero de tota la vida– li proposa de robar a casa del diputat Bernal, hi accedeix. Serà fàcil, li diu. I, al capdavall, ja no li queda res per perdre. Però s’equivoca. S’equivoca, i molt.GUANYADORA DEL VI PREMI CRIMS DE TINTAEmili Bayo (Lleida, 1961) Des que va debutar com a novel·lista l’any 1997 amb Traïdors i covards, ha publicat La resta del món(Premi Ciutat de Mollerussa), Projecte de felicitat (Premi per a Projectes de Fundació Enciclopèdia Catalana) i L’edat de les paraules (Premi Llorenç Villalonga de Novel·la). També és autor dels reculls de contes Ampolles mig buides i Tot el que et vull dir, i de la novel·la juvenil Premonicions.
  Show book
 • La cara B - cover

  La cara B

  Esperança Camps

  • 0
  • 0
  • 0
  "A València apareixen els cadàvers de dos polítics que havien estat involucrats en trames corruptes amb un conseller d'alta volada de la Generalitat, que va fugir a l'altre punta del món abans de ser condemnat per aquests tractes il·legals. Ara totes les sospites recauen sobre l'exconseller que pot haver torn at a fer justícia, però ningú no sap on és. Ni tan sols la seva família. El fill és un aspirant a novel·lista que vol escriure la seva gran obra a partir de la història del pare. La muller és una dona de classe alta vinguda a menys que viu en la inòpia des de la fugida del marit. Una periodista, examant del fill, vol descobrir què hi ha darrere els assassinats abans no ho faci la investigació oficial de la policia, o l'extraoficial, feta per altres polítics implicats."
  Show book